בע"ה.
אני יודע שאזעקות זה מלחיץ. כתושב י-ם/פ"ת, אין לי בכלל מה לפחד- אני מחוץ לטווח של פאג'ר 5 (פאג'ר 6 אמור להפחיד אותי, אבל זה עניין אחר).
אבל, גם אם נהרג ביום לחימה אדם אחד, הסיכוי שאתם - גם אם אתם תושבי הדרום, הוא 1:1,000,000 - שזה אפסי. אין מה לפחד, בטח לא אם אתם בממ"ד (שאז הסיכוי יורד- כי נהרגים רק מפגיעה ישירה במקום שאינו מוגן).
בקיצור, אין בכלל בכלל מה לפחד. גם שאזעקות זה מלחיץ.
והכי חשוב-
לזכור שיש תפקיד בעולם
ושבגלל שלא השתנתה פה ההנהגה, זה ימשך
ורק בגלל שאין לנו הנהגה טובה - אז זה לא קרה לפני 4 שנים, אלא רק עכשיו ערב הבחירות. זה סוג של קמפיין בחירות של ראש הממשלה-ברק להראות שהם "גברים מול הערבים".
כל מי שרוצה שזה לא יקרה, הפתרון הוא להכין את עצמנו לתפוס את השלטון.
איך?
קודם כל - תהיו אתם; נאמנים למה שאתם, ותתחילו לחשוב בגדול. על הבעיות שלכם, של העם ואיך פותרים אותן. לחשוב יהודית.
דבר שני-
להיות פעילים. ולהיות חכמים.
על מנת להשפיע צריך את התעודה הזאת שנקראת תעודת בגרות
ותואר
ותואר שני
ושירות בצה"ל
וכל מה שרק תוסיפו לקורות חיים שלכם, וכל מוקד כוח שיש לכם. יש גם כשרונות נוספים (אומנותיים ואחרים) שיכולים לעזור לנו בשינוי הגדול. בהשתלבות במערכות והפיכתם.
מלבד זאת,
יש עוד שבועיים פריימריז בליכוד. יותר משחשוב מי יהיה ראש הממשלה, חשוב מי יהיה שר האוצר, הבטחון, ומי יחוקק את החוקים שיגבילו את בג"ץ.
בכנסת הזאת הגענו להמון-המון הישיגים. בהמון תחומים, רק מחברי הכנסת: החפירות בתל-שילה, הכבישים ביו"ש, ניקוי הנחלים ביו"ש, תקציבים למכינות הקד"צ ולישיבות הגבוהות הלאומיות, אישורי בניה תחת ממשל אובמה העוין (הגם שלא מספיק), ועוד דברים רבים נוספים. חלקם הגדול בזכות הח"כים שלנו בליכוד.
עקב שיטת ההצבעה בליכוד (שכל מתפקד מצביע ל-12 מועמדים), לא מספיק להצביע "לבד", אלא על מנת למקסם את הרווח, צריך להצטרף לקבוצה. הקבוצה עושה "דיל" עם מועמד אחר, וכולם שמים את אותם מועמדים - וככה המועמדים הנבחרים מקבלים יותר. כיוון שההצבעה חשאית, לא ניתן לעשות הסכמים על "עיוור" וצריך לפקח עליהם, וגם צריך מתנדבים בכניסה לקלפיות - כל אחד במקום מגוריו (או במקום קצת רחוק - כי יש לקבוצות הסכמים בכל מיני מקומות).
מי שח"כ יריב לוין עצר את ההשמצה נגדו בתקשורת
מי שהשר ישראל כץ, סלל בעבורו כבישים והפריד בין הנתיבים בחיזמא
מי שגדעון סער בנה לו בית ספר בהר ברכה
מי שגלעד ארדן ניקה לו את הנחל מתחת ליישוב
מי ששטיינץ עצר העברת כספים לרש"פ בעבורו (טוב, זה הוא לא עשה באופן מושלם)
מי שהשר כחלון חתך לו את חשבון הסלולארי\
מי שרוצה יואל (יולי) אדלשטיין ימשיך להעביר תקצוב למוסדות יהודיים בגולה
מי שרוצה לדפוק את כל השרים שתמכו בגרוש
תקדישו יום אחד. יום אחד. אולי קצת יותר - ותבדקו מה הולך במטה המקומי שלכם של הליכוד, ותדאגו להשפיע שרשימת הליכוד תורכב רק מאנשים טובים, ולא מדן מרידור/בני בגין ושות', אלא מדני דנון, ציפי חוטובלי, יהודה גליק, יריב לוין, יואל אדלשטיין ועוד.
זה הדרך לשנות - לפחות חלקית - את ההנהגה, עד שנצליח ומי מאיתנו יהיה מועמד לראשות הממשלה.
מי שרוצה להתנדב בי"א כסלו, יפנה אליי.
יצחק למפרט
"הפעם פייגלין!"