אפילו יותר מההרוגים כאילו מה אז מה שזה תל אביב היה צריך לגמור אותם שהם יורים טיל אחד לא משנה לאן
מה שונה דם שדרות מדם תל אביב ???????????????
אפילו יותר מההרוגים כאילו מה אז מה שזה תל אביב היה צריך לגמור אותם שהם יורים טיל אחד לא משנה לאן
מה שונה דם שדרות מדם תל אביב ???????????????
אבל זה עוד אוכלוסייה שמגיע אליה טילים,
אם יש טיל שמתעופף לו מעל ישראל, אני מעדיפה שיפגע בתל אביב מאשר בבאר שבע או בשדרות.
שיתעוררו קצת. לא יזיק להם.
אבל על כל טיל שנופל על כל עיר,גם על תל אביב,צריך להתעצבן...וזה שהם ירו על תל אביב זה מוכיח שיש להם כבר המון יכולת....
לאן נראה לכם זה יוביל???
נראה לכם הם יפציצו אותנו בטילים
אנחנו ניכנס נהרוג מחבלים
וזהו?????????????
הפסקת אש??????
מה אתם חושבים לעצמכם שיקרה ?
שנכבוש את עזה??????
זאת מלחמה תתחילו להכנס לראש!!!!!!!!!
אני בספק אם היא תיגמר בשבועיים הקרובים
אויי נפל טיל בתל אביב בבאר שבע בשדרות
זה לא משנה
לדעתי הטילים כבר יגיעו לכל מקום
אז תפסיקו ליספור אותם למען ה'
שהקדוש ברוך הוא ישמור יגן ויציל אותנו מיד איבנו
(מי שמת במלחמה מת על קידוש ה'
מי שחיי כדאי מאד שיחיה על קידוש ה')
זה בכלל לא קשור שזה תל אביב!!! כל מרום אחר היה מזעזע אותנו באותו מידה- אבל הבעיה כאן זה שיש להם טילים כאלה ארוכי טווח! זה אומר שכל מקום בארץ חשוף עכשיו! אם הם הצליחו להגיע לתל אביב הם הצליחול הגיע לכל מקום!!
ל
רק כדי שהמדינה הזאת תתחיל לפעול ברצינות
בס"ד
פשוט עם הדרום כבר חפרו ללא הפסקה וזה כבר לא "מרגש" שיש כמה הרוגים.
לעומת זאת בת"א, בירת ישראל החופשית, שזה יגיע למעוז השמאל? לאותם אנשים שהיו בעד לצאת מעזה?
קלמן ליבסקינד כתב את זה יפה:
"מילה טובה לכלי התקשורת. רגע אחרי הנפילה בגוש דן כולם העלו לשידור אינספור כתבים ששידרו ישירות מהשטח. אחד שידר מדיזנגוף, שני מרוטשילד, שלישי היה באיילון. שאפו על ההערכות המוקדמת"
ושהתעוררו קצת!!!!
יהיה מלחמהקלרמן(י) בנשמהעדיף כבר להגיד תהילים מלשבת מול המחשב
ושנופל בדרום זה כבר אין מה לעשות!!זה המצב אנשים כבר לא שמים לב...........אם יש משהו שמעצבן את תושבי הדרום..(או שזה רק אני מרגישה ככה) זה זה.....
אבל לא שווה להם לירות לכל מקום
נגיד בית שמש אם הם יחטיאו אז רוב האחוזים שהם יפגעו ביער....
אבל נגיד אם הם ירו לתל אביב ויחטיאו הם יפגעו בחולון ראשל"צ
גבעתיים וכו'
מובן?
מרחק גבוה יותר!!
וזה לא טוב!!
זה מתחיל בניפוץ של "מדינת תל אביב"....
ממשיך בהכרה בכוחו של האויב, גם אם הוא מועט.
ומסיים בפוטנציאל הנזק הגדול יותר במרכז.
וכן, תל אביב לא הופגזה מאז מלחמת המפרץ, אנשים לא היו מוכנים.
וכמו כל דבר שבא במפתיע, זה ייצר פרסום רב יותר.
בס"ד
כל דם יהודי שנשפך זה נורא- ולא משנה אם הוא משדרות, מאשקלון, מבאר שבע, או מתל אביב.
אני אגיד למה אני נבלהתי יותר-
עצוב לי כל כך שעד עכשיו התל אביבים (המרכזניקים, שאני בתוכם...) לא ממש היה אכפת להם מהמצב בדרום, עד כדי כך שזה היה צריך להגיע לתל אביב- בכדי שהם יתעוררו.
הבעיה היא שבינתיים, זה עדיין לא ממש מפריע להם.
מזעזע שהמצב בדרות שגרתי, ורק כשזה מגיע למרכז מזדעזעים.
אבל אם זה מה שמטלטל אותם, זה גם משו'..
לא?
בעזהי"ת
טילים בעלי טווח לת"א, ירושלים, בת ים, חולון, גוש עציון, בית שמש, מודיעין, חברון, וכל האזור.
לא דואגים לתושבי ת"א דפקא;
דואגים לזה שה'אוכלוסיה בטווח' עלתה בפי 5 בערך..
הערבים ימ"ש ירו טיל לכיוון איזה עיר(לא זכור לי בדיוק איזה)
והם החטיאו ופגעו בכפר ערבי באזור!
מ-ט-ו-מ-ט-מ-י-ם!
למה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.