סיפור אמיתי..~בממוצע~
עבר עריכה על ידי ~בממוצע~ בתאריך ג' כסלו תשע"ג 18:52

היא בהתה בתקרה הלבנה. ופלטה אוויר בזהירות מבין שפתיה.

היא  ניסתה לראות כמה הדימום קשה, ולא הצליחה.. רק הרגישה את הנוזל החם יוצא מתוך גופה וידעה שזה לא חמור כל כך , אבל דם זה דם. והיא רצתה לקבל טיפול.

אפילו בעצמה תטפל, עדיף לה. אז היא צעקה, אבל הדלת הכבדה שסגרה את החדר הצר לא נפתחה.

אז היא ניסתה לאמוד את מצבה..לא פשוט בכלל.

"איך הגעתי למצב הזה??" היא מלמלה לעצמה, מתושתשת. חשבה על החברות והמשפחה.. האם מישהו מהם מעלה בדעתו שהיא נמצאת בחדר מבודד ואטום, קשורה בידיה וברגליה למיטת ברזל חורקת ונתונה לחסדיהם של כמה אנשים זועפים ועצבניים..?

לא, לא סביר שיאמינו לה..

היא ניסתה שוב לנשום לאט, עמוק.. היא צעקה שוב שהיא זקוקה לטיפול רפואי, שהם לא יכולים ככה לתת לה לדמם.

אף אחד לא בא. צעקו לה מרחוק שתשתוק או שישתיקו אותה...היא בחרה לשתוק....

נזכרה איך גררו אותה לפה בכח, והיא נכנעה לבסוף..

מניחה להם לחבר אותה בכח אל המיטה הקשה עם הסדינים הלבנים המסריחים.. ריח של שתן וזיעה עמד באוויר.

ניסתה לספר לעצמה סיפורים על מה שקורה בעולם הרגיל בחוץ, השפוי..שבו אנשים חופשיים..במקום בו היא רגילה להיות.

ועכשיו? היא כלואה.

חשבה על המון דברים, מנסה להסיח את דעתה..

אבל המחשבות חדרו למוחה..

"מה בכלל נתנו לי לבלוע?" היא תהתה.. נותנת לעצמה  להתמכר לתחושה השאננה והמטשטשת.. והצטמררה.

הרי היא לא יכולה להתנגד להשפעת הסמים שהכריחו אותה לבלוע.. ובכל זאת, כעסה על עצמה שוויתרה ככה.

"הייתי צריכה להתנגד יותר! לנסות לברוח!" הוכיחה את עצמה. "לא הייתי צריכה  לבלוע את הגלולות הבלתי מזוהות האלה.. הייתי צריכה להתנגד"..

אבל היא ידעה טוב מאוד, מפני שהבהירו לה, שאם תתנגד, יתנו חומר יותר חזק בצורה הרבה פחות נעימה.. אז היא ויתרה. החליטה שאם יראו שהיא משתפת פעולה, אולי יבינו שבעצם אפשר לשחרר אותה.

הדם המשיך לנזול מגופה. הוא היה חם, אבל לה היה קר. היא מתחה את צווארה  בנסיון לראות את גופה הרפוי. היא ראתה את קצהו של כתם הדם הממשיך ונפרש על הסדינים..

נזכרה במצמרמורת איך הכריחו אותה להתפשט לפני כולם, הביטו בה ישירות ואמדו אותה. ואז, לאחר  מבטים ממושכים, התירו לה להתלבש בפיג'מה שהייתה גדולה עליה בארבע מידות..

המחשבה על כך גרמה לה לרעוד.. היא  פחדה. "מה יקרה לי?" רצתה לצעוק. אבל שתקה.

היא הייתה גאה בעצמה שהיא יודעת להתגבר ולא להתגרד. זה עזר לה מאוד, כעת, כשידיה היו קשורות בחוזקה אל המיטה.

כשניסתה להזיז אותן מעט ולשנות תנוחה, המיטה חרקה. היא התכווצה בבהלה.. "כמה אנשים כבר ניסו להשתחרר מהמיטה הזאת...??" חלפה בראשה שאלה מצמררת.

שעות ארוכות הייתה בחדר המחניק, לבדה. בהשפעת סמים מטשטשים.. אחרי שבכתה וצרחה בלי להיות מודעת לכלום, באו להשתיק אותה..

"אני מדממת!" צרחה להם. "תנו לי לטפל בעצמי!"

שלחו אליה אשה, לא את הגברים שקשרו אותה, לשמחתה. היא ליוותה אותה לשירותים ללא מנעול, והורתה לה לעשות מה שהיא צריכה.

במה שיכלה, ניקתה את עצמה, וחבשה. לא עשתה בעיות, כי הבטיחה שלא תעשה, רק ככה נתנו לה לצאת לרגע מהמיטה החורקת והחדר המחניק.

היא חזרה למיטה. מישהו החליף את הסדין המלוכלך. מטושטשת, ומותשת. נשכבה באין אונים על המיטה, והניחה להם לקשור אותה.  הם הגיעו, חיברו אותה לסדין החדש ונעלון אחריה את הדלת..כאילו שתוכל לברוח..

חודש לאחר מכן, היא נהגה באוטו חדש והמורה שלה אמר לה לאן לפנות..

היא עברה שם, ממש ליד המקום ההוא..איפה שזה קרה, איפה שהיו חיים אחרים..חיים משוגעים ומסוייטים..חיים של פחד וחוסר אונים.. והיא לא ידעה אם לשמוח עלך שהיא בחוץ, או להיות עצובה על שאי פעם הייצתה שם.

"תסתכלי לאן את נוסעת!" המורה כעס עליה וכיוון את ההגה. "תורידי הילוך" פקד.

היא שילבה להילוך רביעי, ובראש אמרה לעצמה בהחלטיות "לא, אף אחד לא יאמין לי. עדיף שאשכח. הכל אשכח."

......~בממוצע~
אשמח לתגובה כלשהי..אהמ..
כמעט בכיתי. זה מזעזע!!חרותיק

אבל למה היא היתה שם? מה זה היה?

ואם זה אמיתי? מה עשו עם זה?

היא באמת לא סיפרה?

נשמע כמו בית חולים ..........חנטריש

חיוך גדול

אמלה סיפור מלחיץ הזווי..!!ציפור מדבר
אבל מבעס אותי ממש המשפט האחרון שבאמת עם אנשים לא מאמינים אם קורה לך משהו הזווי מוזר מחוץ למה שהם רגילים..ווואלה למה חושבים על כל מילה שאת אומרת שאת עובדת עליהם?!?
מוזר. מלחיץ.אווזה.

נשמע לא אמיתי.

כי איך היא יצאה משם? מה זה ה'משם' הזה בכלל?

אורה, נשמה. הסיפור מאה אחוז אמיתי.~בממוצע~
סיפור יפה מאוד!!!בחורצ'יק

ואני אולי מקשר את זה לבנות היהודיות שה' ישמור אותן שהולכות עם ערבים...ומתחתנות איתם..

כמה דברים...אמיר ורשואר
א. תקני אותי אם אני טועה אבל הסיפור נכתב עליך והמקרה זה מה שאמרתי לך לא?

ב. למה בזמן האחרון יש הרבה סיפורים בסגנון הזה שמסתובבים פה?
אמיר- לא..~בממוצע~

כאילו, בכוונה כתבתי את הפרטים בצורה לא מפורטת עד לכדי הבנה איפה האירוע קרה ולמה.

והאמת שמגניב לראות פתאום תגובות, כי בדיוק הלילה חלמתי שאני נמצאת שם..זה היה חלום די זוועתי אם יורשה לי לשתף..

תודה שאתם נותנים אמון במה שאני כותבת!

יפה!אמיתי?לא מכירים אותך
וואו...פשוט..אין מילים.......מדהימהבדמייך חיי
כדאי לשקול מילים...ענבלאחרונה
בס"ד

מוזמנת אל אושר או אלי לאישי אם תרצי לכתוב את זה מחדש בצורה קצת יותר נאותה.
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך