עבר עריכה על ידי *טליוש* בתאריך ד' כסלו תשע"ג 23:25
בעיקרון אתה צודק שהמצב באילת לא משו, ויש בנות שמסתובבות עם בגד ים ברחוב (כן, כן.. זה קיים!) אבל זה ר-ק בקיץ!!
בחורף אין דברים כאלה!! מי יסתובב עם בגד ים כשקר?(כן, קר פה. לפעמים, אבל קר.) ונראלי ממש כדאי שתהיה עם המשפחה שלך וזה.. חנוכה, בכל זאת.. חוצמיזה- בחנוכה יש פה פווווווווווווווווווווווול דתיים!!!!!!! אז, מנהסתם בחלק מלונות הברכות נפרדות, אוכל מהדרין (מה שאין בד"כ..
, ז"א- יש כשר אבל לא מהדרין ולדברים כאלה מכשירים- אני בת של משגיח כשרות..) , יש מלא פעיליות לדתיים- יאיר אורבך, לכתכילה, שוואקי, אודי דווידי, מכירות שונות לדוסים.. (היו שנים שעברות, לא יודעת מה עכשיו יהיה) קיצר, ממש נחמד כאן בחנוכה!!
אפילו אפשר לצלול בצורה נורמאלית, בלי לפחד מבעיות צניעות..(נראלי.. אני וחברה שלי תכננו השנה לצלול בחנוכה, אבל בסוף גיליתי שאני לא יכולה כי יש לי חור בעור התוף..
בעסה..לונורא..
)
קיצר- נראלי שכדאי לך לבוא.. גם סתם כיפי כזה לפגוש פה אנשים שאתה מכיר (כבר אמרתי- כל הדוסים נמצאים פה..).. ממש יכול להיות לך נחמד..

תהנה!!
אממ, רגע.. עוד משו- אמרו פה משו על בעיות צניעות בפרסומי רחוב.- לא נראה לי שזה כ"כ שונה מערים אחרות.. אלא אם כן אתה גר בייישוב, ואז- שיקול שלך אם להפתח לזה עכשיו או בזמן אחר (מתיישהו אתה תהיה חייב, אי אפשר להתנתק מזה..
). כנ"ל לגבי בחורות שלבושות לא הכי צנוע..טויב, אני קוראת עכשיו ת'תגובות האחרות, אז אני כל שניה מוסיפה משו- יש חוף נפרד באילת, אמנם קטנצ'יק, אבל יש.. (אם אתה רוצה מונית לשם או שאתה אומר לחוף הנפרד או למלון הרודס(קוראים את זה- herods..))ו- אם אתה רוצה לדבר עם הישיבת הסדר- אני יכולה להביא לך טלפונים בש"א..
לגבי מרפסות שמכוונות לבריכות- זה נכון. אתם לא חייבים לקחת חדר כזה.. עד כמה שידוע לי בכל מלון יש חדרים שהמרפסות בהם לא מכוונות לבריכות..