מה אתם הייתם עושים??.?קו"ף עיראקית

בס"ד

ההורים רוצים שאבוא איתם לאילת בחנוכה(כבר הזמינו ותכננו)
אני חושש להגיע כי תיהינה בעיות צניעות ככל הנראה (אמנם ודאי שלא נלך לבריכה/ים מעורב אך עשוי להיות בעיה אם תיהיה למלון בריכה

( יש ,לא חייבים לעבור שם)  וגם סתם ברחובות באתרים ובמלון בכלל-לבוש של חוף ))

במידה ואחליט לא לבוא אני כנראה אחולל מריבה גדולה ואף ' ברוגז' לתקופה.(זה חשוב להםעצוב)

מישהו היה פעם במצב דומה??

מה הייתם עושים במקומי??

מישהו היה באילת בתקופה זו ויודע מה הולך שם (ובמלונות??מבולבל)

שפכו....גולש

אומרים שזו התקופה הכי טובה בשביל דתיים.חרותיק

כי הכל מפוצץ דוסים..

אם תסתובב במקומות מסוימים יש יותר סיכוי לראות דברים שאתה לא רואה.

ואם תסתובב במקומות אחרים, פחות סיכוי..

וחבל לריב עם ההורים.

כיבוד הורים זה גם מדאורייתא..

ככה גם אני הבנתי...לך דומיה תהילה
בעניין כיבוד הורים היהדות אומרת דבר הפוך לגמריender13

הרמב"ם להלכה בהלכות ממרים (ו,יב): "מי שאמר לו אביו לעבור על דברי תורה... הרי זה לא ישמע לו, שנאמר: 'איש אמו ואביו תיראו, ואת שבתותי תשמורו' - כולכם חייבין בכבודי!"

http://www.temple.org.il/show.asp?id=37993

אני נמצא באותו מצבמרדכי

בס"ד

ההורים שלי לוחצים עליי שאגיע איתם לאילת.

אבל אני בישיבה מצד אחד ומצד שני כבר מיצתי את העיר הזאת לחלוטין.

כל כך מפריע להם שאני לא מגיע, עד שהם מוכנים שאבוא באמע (והם מוכנים לממן טיסה) אבל אני מקווה שבעז"ה לא אצטרך להגיע.

לגבי שאלותך בעניין הצניעות - 

כל עוד אתה לא הולך על החוף עצמו, אתה לא תראה בנות עניות שאין להן כסף לבגדים אז הן מסתובבות כשעל גופן מעט בדים. באילת יש שם מאות דתיים ולכן זה הזמן הכי צנוע באילת ואין כל כך הרבה בעיות של צניעות (כן בתור פרסומות רחוב).

אם זה רק עניין נצניעות, אני חושב שאתה יכול ללכת, כיבוד הורים עדיף.

בכל מקרה מומלץ מאוד שתדבר איתם על זה ותסביר להם למה זה מפריע לך ומה אתה מציע כפתרון

ב"הצלחה צדיק!

הלוואי עלי צרות כאלה...אמיר ורשואר

ממש צרות של עשירים...

אלו לא צרות של עשירים,זו סוגיה קשהשואף לאור
עבר עריכה על ידי שואף לאור בתאריך ג' כסלו תשע"ג 21:41
מה איבדתם שם?דוסית גאה!

בואו לירושלים!!!

מה את רוצה ממני?קו"ף עיראקית

זה ההורים שלימבולבל

צרות של עשירים גם הן צרות...לך דומיה תהילה

לכל מציאות יש קשיים משלה.

מי פסק שכיבוד הורים גובר על צניעות??? זה לא כיבודאישה קטנה
הורים,זה לא נוגע לגופם או אליהם,הם רוצים שכל המשפחה תהיה ביחד,יש הלכה ולפיה הולכים.כתוב בהלכה מה גובר על מה ומהו בדיוק גדר כיבוד הורים.
כמה דבריםשואף לאור

א.אני דווקא סבור שיש בעיר הזאת בעיות צניעות גם בגלל החום הרב (לא יודע מה המזג אויר בתקופה הזאת) וגם בגלל שמדובר בעיר שמתאפיינת מאוד במסחר יש בעיות צניעות בשלטים ובתמונות ברחוב,לפי מה שאני זוכר.

ולכן לגבי בעיות צניעות הן מצד המלון (שבדר"כ המרפסות מכונות לעבר הברכה וזו גם בעיה) והן הים יש בעיה,וגם לגבי הרחוב.

זה מה שזכור לי.

ב.לגבי השיקול של מריבה אתה צריך לשאול רב מה ההחלטה הנכונה לקבל במציאות הזאת שיש שני ערכים שמתנגשים לכאורה.

גם בתל אביב יש בעיות צניעות כאלה...ענבל
בס"ד

וגם בירושלים אם זכרוני אינו מטעני.
אנחנו לא נשב סגורים בבית כי בחוץ יש פריצות.
אנחנו נתמודד.

אני יודעת שיהיו כאלה שיגידו "את לא בן, את לא יודעת מה עובר עלינו",
אז נכון, אני לא יודעת וב"ה אני גם לעולם לא אדע,
אבל אני יודעת שאף אחד פה לא דוגל בהסתגרות בד' אמות,
וגם אני לא דוגלת בהסתגרות בד' אמות.
גם בנים וגם בנות צריכים לדעת להתמודד כי אחרי זה מה יעשו כשיפגשו בזה?
לא צריך ללכת בכוונה לדברים כאלה אבל אני לא רואה בזה סיבה מספיקה גם לא להקשיב להורים וגם לפספס אזור מדהים שפשוט כולו מבטא הכי טוב את מה רבו מעשיך ה' (בהנחה שלא כל היום תהיו בטיילת כמובן...)
...שואף לאור

גם תל אביב אינה עיר החביבה עלי מבחינת המרקם החברתי ולא רק בגלל צניעות,אבל גם הם אחים,אסור לי לשכוח,אתם צדיקים,אתם לא שוכחים את זה(הערה קצת לא קשורה).אבל זה לא קשור לעצם ההליכה לשם,אולי יש חילוק בין אם זה למטרות כאלו או למטרות חיוניות וכו'.

בראש שלי עלתה המחשבה שטיול זה שהיה באיזורי קניות,אולי במקרה הנ"ל אני טועה,נכון הייתה פה הנחת יסוד שאינה בהכרח נכונה.

דווקא אני הנחתי שטיול זה גם בשטח ענבל

בס"ד

סביר שהם גם יצאו לחנויות- לטיילת, לקניון (בייחוד אם יש לו אחיות )

אבל לזה הוא לא חייב לצאת וגם אם הוא יוצא אז אני מאמינה שהוא ידע לאן ללכת ועל מה לא להסתכל.

שאלתי רב...קו"ף עיראקית

בס"ד.

הוא החזיר את ההכרעה אלי ואמר שזה תלוי באיך אני מתמודד עם ניסיונות של חוסר צניעות

בכלל.

בנוסף הוא טען שאין בזה דין "נשים כובסות" ולא דין אחר שאוסר מעבר באיזור של חוסר צניעות.\

גמלאך

חברה לענותקו"ף עיראקית

אשריך צאדיק!!!עובד ה בשמחה!!
נראה לי, שאתה היחיד שיכול לענות לשאלה שלך אחרי מה שהרב שלך אמר לך, ז״א, רק אתה יכול לומר לעצמך איך אתה מתמודד עם ענייני צניעות וכו׳
בהצלווחה ענקית!!
הרב פינק אמר היום שיש שם בעיות כשרות חמורות במלונוliorf
בעיקרון הצניעות שם בחנוכה די בסדר...אדם אחד
היית שם??? דבר איתי בש"אקו"ף עיראקית
הצעהshindov

תרים טלפון לישיבת ההסדר אילת, ותשאל אותם מה הם אומרים. אם ההסבר לא יניח את דעתך, סע לאילת עם ההורים ותשלב

שהות בישיבה עם המלון.

הצעתו של shindov היא הגיונית,בת אשר ופרחה

מה הוריך אומרים? תדברו...תדברו... הם לא צריכים לוותר! מה יכול  להיות כה נורא? הוריך הולכים לבריכה? שב ותלמד. לך לטייל לישיבה. לא לעולם תישאר ילד, ולי כסבתא רבא, מאד חשוב הימים החריגים והמיוחדים היוצאים מן  השיגרה  עם הדור השני, שלישי ורביעי. קשר עם   הורים. לעולם אי אפשר להחזיר גלגל אחורה. וחשוב מה באמת הנורא שיהיה.....גם בתל אביב הולכים לא צנוע ו"ראש יהודי" יושב גם בתל אביב. כל הגרעינים התורניים יושבים בתוך העם.....איך.......ציונות המאה  ה-21 .

לשבת בישוב ההומוגני, זה טוב לחינוך אבל עד מתי? עכשו נראה אותך מתמודד.....לצאת מהבועה הממוגנת.

סבתא אחת ממושב נחלים

סבתא יקרה,יש הבדל בין לגור בעיר שיש בה יםאישה קטנה
לבין ללכת על החוף!
לא נראה לי שבחנוכה באילת אמורות להיות בעיות צניעות44444

יותר מאשר בכל עיר אחרת בארץ.

בחנוכה לא שיא החום אז לא נראה לי שאנשים ילכו חצי ערומים.

בכל מקרה כדאי לא ללכת על החוף.

את זה אפשר לבקש מראש מההורים...

נו באמת בחנוכה באילת זה ידוע שאין בעיה של צניעותזורוגורו

וחוץ מזה לא שווה לפתוח מריבה מדבר כזה...קורץצוחק

זה מאוד תלוי בךלשם שבו ואחלמה

התמודדות לא פשוטה!

אם יש לך ספק איך תמודד, אז ברור שכיבוד הורים

זה לא שיקול, אם הם היו יודעים לאיזה סכנה

הם מכניסים אותך הם לא היו מבקשים כזה דבר,

אבל אם הבנת כבר מה המציאות באילת, 

ואתה חושב שזה לא "נסיון" בשבילך (תמיד צריך להתמודד כמובן)

אז למה לא?

אבל זה ברור לי, ורבנים שלמדתי אצלם, שאסור לך

להכניס את עצמך למצב של נסיון, גם לא בשביל כיבוד הורים.

אבל גם חשוב שתדע, שככל שתהיה יותר סגור על עצמך

ויותר איתן בדעתך, ככה יותר יכבדו אותך. אבל צריך לעבור

כמה מריבות בדרך לשם....

אילת מקום מסוכן מאוד מבחינה רוחניתהאברך דוד

אפשר לנפוש במקומות רבים בארצנו הקדושה. אילת זו עיר מאוד בעיתית, וגם בחנוכה בחודשי החורף לכאורה, מזג האויר שם יחסית נעים, ובמיוחד לאנשים שמגיעים מאזור קריר נראה להם שחם שם, ויש נשים שלובשות בגדים לא צנועים. אתה צריך להסביר להורים שלך, שאם חלילה תראה אפילו בחורה אחת לא צנועה, כל ההנאה מהחופש תהרס לך, והרי הם רוצים שתהנה.

אסור להכניס עצמך לכל סוג של ניסיון???קו"ף עיראקית

הוכחהפטיש

"ולא תביאנו לא לידי חטא..ענבל

בס"ד

ולא לידי עברה ועוון ולא לידי ניסיון.."

ניסיון שלא נוכל לעמוד בוקו"ף עיראקית

תחשוב/י על כל הניסיונות הקטנים שאת מעמיד/ה את עצמך בהםכל הזמן

אני לא הבעתי דעה או אמרתי משהו.ענבל
בס"ד

רק הבאתי מקור שיכול לשמש כסוג של מקור...
אילת זה לא רק ים...מוריה בשמחה

קודם כל ישר כוח לך על הרצון לשמור על עצמך ועל היחסים עם ההורים.

ההלכה תמיד מלמדת אותנו איזונים ואני חושבת זה אחת הדוגמאות הבולטות לכך.

ברמה הרוחנית- באמת אף אחד חוץ ממך לא יכול לומר כיצד ישפיעו עליך הפרסומות והאווירה במלון, בכללי בימים אלו די נעים בדרום אבל לא מספיק חם כדאי ללכת באופן לא צנוע, וגם המים די קרים להיכנס אליהם....

ברמה המעשית- אילת זה לא רק ים, יש בה הרים מדהימים והרבה מאוד אטרקציות שוות שלא קיימת בהם בעיית צניעות שחורגת מצו האופנה המצוי. הצעתי (וזה נחמד בלי קשר לבעיות צניעות) שתשבו כל המשפחה מראש על הלו"ז היומי- ותגבשו תוכנית כיפית ומתאימה לכולם, גם בגיל וגם בצרכים, כך שכולם יוכלו להינות ומצד שני במידה ויש אטרקציה שהיא לא לרוחך (ג'ימבורי כדורים לאחים הקטנים), תוכל לדעת מראש- ולהתכונן.

ובלי קשר לרמת הצניעות ימי החנוכה הם ימים של אור וקדושה, תנסו לשלב שאחרי הדלקת נרות תשבו כל המשפחה לכמה רגעים של קודש (לימוד משותף, סיפור של רב שלמה קרליבך, מדרשי חז"ל וכו').

בהצלחה גדולה ובשורות טובות

נ.ב: גם אם רק לך זה חוסר הצניעות מפריע, היא בעייתית לכולם במשפחה שלך- גם לבנים וגם לבנות, ולכן ככל שתגדיל ראש ותיזום פעילות שהיא פחות בעייתית- כולם ירוויחו (וזה יעמוד לך לזכות בהשתדלות לשמור על עצמך).

מה הייתי עושהאנונימי (פותח)

לדעתי רצון ה' הוא שלא נגיע למקומות האלו. הכלל הוא שאדם מצווה להשתדל כמה שיותר להימנע מלהכניס עצמו למקומות של חוסר צניעות ובאילת תיתקל בהחלט בחוסר צניעות גם בתקופה הזו. וכנגד הטוענים שזו הסתגרות בד' אמות, יש להבדיל בין דבר מוכרח (ללכת ברחוב, גם אם לא מדובר במאה שערים) לבין דבר שאינו מוכרח (אם יש צורך לנפוש ניתן לעשות זאת גם במקום אחר) ובין מקום שהצניעות בו לקויה יותר משאר מקומות. מבחינה הלכתית נראה לי פשוט שרוח חכמים שהחמירו מאוד בזהירות בנושא הצניעות אמורה להרחיק אותנו ממקומות כאלו. אני לא חושב שאני קיצוני ומחמיר יותר מדאי א. כי אני לא כזה וב. כי באמת חז"ל הרחיקו אותנו מאוד. וברמה האישית אני חושב שהייתי ניזוק מאוד רוחנית אם הייתי מגיע למקומות כאלה. אנחנו יודעים שזה היצר הגדול והחזק באדם ומי יכול להעיד על עצמו שיעמוד בניסינות גדולים שכאלה. כמובן שצריך להסביר להורים מאיזה מקום זה מגיע. בהצלחה רבה. והחלטה נכונה.     

טויב.. אני גרה באילת..- כנס.*טליוש*
עבר עריכה על ידי *טליוש* בתאריך ד' כסלו תשע"ג 23:25

בעיקרון אתה צודק שהמצב באילת לא משו, ויש בנות שמסתובבות עם בגד ים ברחוב (כן, כן.. זה קיים!) אבל זה ר-ק בקיץ!!

בחורף אין דברים כאלה!! מי יסתובב עם בגד ים כשקר?(כן, קר פה. לפעמים, אבל קר.) ונראלי ממש כדאי שתהיה עם המשפחה שלך וזה.. חנוכה, בכל זאת.. חוצמיזה- בחנוכה יש פה פווווווווווווווווווווווול דתיים!!!!!!! אז, מנהסתם בחלק מלונות הברכות נפרדות, אוכל מהדרין (מה שאין בד"כ.., ז"א- יש כשר אבל לא מהדרין ולדברים כאלה מכשירים- אני בת של משגיח כשרות..) , יש מלא פעיליות לדתיים- יאיר אורבך, לכתכילה, שוואקי, אודי דווידי, מכירות שונות לדוסים.. (היו שנים שעברות, לא יודעת מה עכשיו יהיה) קיצר, ממש נחמד כאן בחנוכה!! אפילו אפשר לצלול בצורה נורמאלית, בלי לפחד מבעיות צניעות..(נראלי.. אני וחברה שלי תכננו השנה לצלול בחנוכה, אבל בסוף גיליתי שאני לא יכולה כי יש לי חור בעור התוף.. בעסה..לונורא..)

קיצר- נראלי שכדאי לך לבוא.. גם סתם כיפי כזה לפגוש פה אנשים שאתה מכיר (כבר אמרתי- כל הדוסים נמצאים פה..).. ממש יכול להיות לך נחמד.. תהנה!!

אממ, רגע.. עוד משו- אמרו פה משו על בעיות צניעות בפרסומי רחוב.- לא נראה לי שזה כ"כ שונה מערים אחרות.. אלא אם כן אתה גר בייישוב, ואז- שיקול שלך אם להפתח לזה עכשיו או בזמן אחר (מתיישהו אתה תהיה חייב, אי אפשר להתנתק מזה..). כנ"ל לגבי בחורות שלבושות לא הכי צנוע..טויב, אני קוראת עכשיו ת'תגובות האחרות, אז אני כל שניה מוסיפה משו- יש חוף נפרד באילת, אמנם קטנצ'יק, אבל יש.. (אם אתה רוצה מונית לשם או שאתה אומר לחוף הנפרד או למלון הרודס(קוראים את זה- herods..))ו- אם אתה רוצה לדבר עם הישיבת הסדר- אני יכולה להביא לך טלפונים בש"א..

לגבי מרפסות שמכוונות לבריכות- זה נכון. אתם לא חייבים לקחת חדר כזה.. עד כמה שידוע לי בכל מלון יש חדרים שהמרפסות בהם לא מכוונות לבריכות..

הייתי במצב דומה..אנונימי (פותח)

הייתי במצב דומה, לא אני, אח שלי... אנחנו נוסעים באופן קבוע לאילת בחנוכה ולאח שלי זה מאוד קשה.

עשינו בשבילו הפסקה של כמה שנים ונסענו לצפון במקום אבל כל המשפחה רוצה כבר לחזור לאילת...

השנה החלטנו בכל זאת לסוע לאילתחיוך גדול

אני די כעסתי על אח שלי, כולם רוצים לסוע לאילת ורק בגללו לא ניסע?!! אבל ההורים שלי הבינו אותו.

אני מציעה שתדבר עם ההורים שלך איך אפשר לעשות את החופשה יותר טובה בלי ללכת למקומות כאלה אבל בכל מקרה תבוא המצב לא כזה נורא אם אתה יודע להזהר. בכל מקרה אם זה יגרום מריבה ואפילו כעס כלשהו תוותר, אפשר למצוא פתרונות יצירתיים יותר אם באמת מחפשים...

בהצלחה! וחופשה נעימה!!צוחק

אם כבראריקל

בא למישהו להסביר לי מה כ"כ מושך באילת?

הייתי שם אולי 3 פעמים והם היו כחלק מטיול, לא בשביל "ללכת לאילת".

כלומר - או כמקום לינה לאחר מסלול בהרי אילת ובפעם השניה משהו באותו סגנון.

מה יש לעשות שם בעיר? מה טוב, מה מושך שם?

[כנ"ל תל אביב...]

אל תשאל אנשים שלא יודעים לענות לך..אנונימי (פותח)

תשאל רב שמבין,

יש המון רבנים (לא פנאטים)שיבינו אותך טוב מאד...

זה באמת התלבטות...

בהצלחה!

שאלתי רב מחברים מקשיביםקו"ף עיראקית
כל מי שהיה באילת הרבהקו"ף עיראקית

או גר שם שבבקש ידבר איתי באישי

מגניב גאמני כנראה יהיה שם בחנוכהליק המדליק123
אנא פנו באישי והגיבוקו"ף עיראקית
עבר עריכה על ידי קו"ף עיראקית בתאריך ה' כסלו תשע"ג 22:08

בעיקר אנשים שהיו באילת

בנוסף הייתי רוצה לשמוע יותר על ניסיונות בראייה וכ'

אנא הגיבו..אני קורא את כל התגובותקו"ף עיראקיתאחרונה

בס"ד

תודה לכל המגיבים עד כה

אם למישהו יש ניסיון שבבקשה יפנה אלי באישי בשעות הערב.

כ"כ לא מתחשק לי ללכת אוףףףףףףףףעצוב

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך