הם מציגים רק את הדתיים הלייטים שממש חפיפניקים...מתנחלת לעד
[
זה לא אנחנו...מזה הנשיקות...נגיעות...גם של יפעת...(ראיתי תקצירי פרקים בגלל שאין לי יס...
מהה.??צביה:]
זה מה שטלוויזיה תמיד עושה..הרועה
מתי בפעם האחרונה ראית חילוני יורה באנשים כול שתי דקות?
"הרועה"-eliya
המפיק של התוכנית הוא דתי. זה מה שהכי עצוב...
לכן זה לא טוב..קוצ'יניו
זה יוצר אשלייה לא נכונה,
ויש כאלה שהולכים אחריה...
אבל..אנונימי (פותח)אחרונה
זה באמת מה שקורה (גם לחברה מאד רציניים ולא חפיפינקים) כשאתה נשאר רווק מעל גיל 30...

עצוב - אבל זה בהחלט יכול לקרות...
אהההצביה:]
אממ תקשיבי שניה-eliya
שאת רוצה להגיב על שירשור תגיבי להודעה שאת רוצה להגיב עליה יש בסוף של הודעה לחצן "תגובה" ושם תגיבי:]]
כןן..אבל רוב בדת"ל הם באמת כאלה...!eliya
אין לנו מה לעשות...ואנחנו לא יכולים להתעלם מהעובדה הזאת...
יש לנו מה לעשות..הרועה
אנחנו לא מתעלמים יש 3 סוגים של דת"ל הדתיים היותר חזקים כאלה יש לצערי מעט.. הרוב שהם לא יותר מידי חזקים ולא יותר מידי מחפפים הזורמים, והחפיפניקים שהם ב"ה לא יותר מידי.
הרוב של הדת"ל לא הולך ללמוד תורה בזמנו החופשי אבל גם לא מחפף יותר מידי.
אבל בדוגרי ככה זה מלא דתיים.. אין מה לעשותת..:]]טלל=]]
נכון אבל איך זה קשור למה שאמרתי?....טלל=]]
אז שלפחות לא יגידושבונץ'
המפיק דתי... כי אז אנשים לא דתי'ים (שלא בדיוק יודעים על שלושת הסוגים...) יהיו בטוחים...אה! ככה מתנהגים דתי'ים...וזה ממש לא נכון ברוך ה'!!(לפחות בסוג שלי ;)
מסכימה עם שבונץ מה שהוא עושה זה ממש חילול ה'!!תימניה בנשמה!
החילונים בטוחים שככה אנחנו מתנהגים כמו במרחק נגיעה שהציג את החרדים בצורה מזעזעת..!!!!!
לא קשור לא הגבתי למה שאת אמרת...הרועה
אני לא יודע מה את חושבת על כל מיני נושאיםהרועה
אבל אין מה לעשות התקשורת מעוותת ולא רק על דתיים.
רק הכותרת אליך..הרועה
אהה...:]טלל=]]
למרות שאתה לא צודק כי אין לנו מה לעשות כי אנחנו לאטלל=]]
יכולים להשפיע עליהם גם אם נרצהה...
טלל-- זה מה שהוא רשםפרילי =]
ציטוט:אבל אין מה לעשות התקשורת מעוותת ולא רק על דתיים.
אופss.. נראה שהתכוננת שהסיבה שונהפרילי =]
|מתתפדח| |מסמיק|
טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבטלל=]]
התכוונתי שצריך להשתדל שלא יהיו אנשים כמו בסדרה..הרועה
ולא להשפיע על הסדרה.
אם אתה נראה מלוכלך במראה, אל תשבור אותה.. תתקלח.
הודיה היא ההכי חפיפניקיתמתנחלת לעד
אנשים תגידו אם אתם אוהבים או לא אוהבים... ואם כן למה ואם לא למה גם...אוקי????
טוב....אני יתחיל..מתנחלת לעד
אני חצי חצי כאילו אני מסתכלת על ההצצות לפרקים...אבל לא רואה את הכול...אז יש קטעים שאני לא מבינה... כי אין לי יס... כמו שאמרתי בתגובה שלי הראשונה... אני רואה את זה בוואלה למי שרוצה..מחפשים סרוגים... יש קטעים שאהבתי...אבל לרוב לא כי אני מרגישה שזה לא מייצג אותנו בכלל!! ודווקא המפיקים דתיים ויש גם חילוניים שרואים את זה והם חושבים שככה זה אנחנו כי באמת לא מציגים כ"כ את הדתיים בטלויזיה ועד שמציגים אותנו מציגים אותנו בעיוות זה קצת חבל...עכשיו מה דעתכם???..
דעתי...מישהי!!!!
היוצרים של הסדרה דתיים... בדיוק כמוני וכמוכם... אני מסכימה איתכם שאולי זה מציג אותנו בצורה לא פנטסטית ואפילו מעבר לכך אבל עם כל הכבוד לכך שזו סדרה דתית-זה עדיין סדרה בטלוויזיה.. נניח שהאמת על הציבור הדתי לאומי זה בייניש שעושה הכל כמו שצריך מתפלל לומד תורה לא נוגע בבנות וכו'.. לא יראו את זה בטלוויזיה כי זה אורח חיים רגיל ושגרתי ואפילו קצת משעמם וזה לא מה שימשוך קהל צופים.. אולי זה כואב לראות אותנו ככה אבל תאמינו לי שאנשים עם קצת יותר ניסיון חיים מאיתנו יודעים שחלקנו מתנהגים ככה... אם לא יותר גרוע... לילה טוב!!
הם לא דתיים כמוני!!עמישב
בס"ד לק"י

אם אעשה, וכנראה, כשאעשה סרט או סדרה קולנועית, אני לא אעשה את זה על חשבון בעיות הלכתיות ממדרגה ראשונה.

יוצר דתי שעושה כאלו דברים, בעצם הוא קידש את היצירה על פני אלוקיו. עם אדם כזה אין ולא חלק אחד במשותף (יותר משיש לי עם כל יהודי...).
שכחתי נקודה חשובהעמישב
בס"ד לק"י

לא אמרתי שאני צדיק שלא חוטא. הלוואי שאהיה קרוב למעט מההגדרה הזו...

אבל אני ודאי לא אעשה זאת ברצון ובכוונה תחילה, בפני ציבור, חוטא ומחטיא (שמעתם על ירבעם?). זהו ההבדל, היכן הרצון והשאיפה שלי מונחים.

באחד מהראיונות של הבימאים, הם סיפרו (הם בן ובת...) שלפני אחת מהסצנות האסורות שהם הכניסו לסרט, הם קצת היססו, ואז הבמאי (אני חושב הבן) אמר: "אקשן!", הסתובב אחורה לעבר הבימאית ואמר: "אז מה, ניפגש בגיהנום", ושניהם התגלגלו מצחוק.

ואח"כ מתפלאים שלנוער שלנו לא איכפת מכל מיני דברים כאלה.... עם כזו דוג' אישית מי צריך מעריב וערוץ שתיים? אפשר לפתוח את הסידרה "שלנו", הסידרה ה"דתית", שמהווה דוג' ליצירה דתית מצליחה. סרוגים...
עמישב אני מסכימה עם כול מילה שלך!!מתנחלת לעד
ולא שמעתי על הקטע שסיפרת אבל... אם זה נכון הם ממש סתומים!!!
ואיזה פאדיחות הוא למד בישיבת ההסדר במעלה אדומים העיר שאני גרה בה...וזה לא שככה הישיבה הזאת חפיפניקית אלא הוא יוצא דופן מאוד!!!!!
ואז גם חושבים שהישיבה היא ככה בקיצור הוא עושה רק רע לציבור שלנו...
יאללה תכתבו מה דעתכם עוד אנשים הלו?????מתנחלת לעד
תכתבו כבר!!!!!
לאיפה כולם נעלמו???מתנחלת לעד
מישהו כאן עכשיו???מתנחלת לעד
אם כן תשלחו לי הודעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתם יודעיםמתנחלת לעד
זה כבר השירשור השלישי על סרוגיםהרועה
אין מה להוסיף...
המשך לתגובה הקודמתמתנחלת לעד
זה שלח לי בטעות..אתם יודעים שהם בפרק 9 אומרים שהרב אבינר מרשה לצאת עם שניים במקביל ואז שלחו לו אס אם אס והוא אמר שהוא לא אמר דבר כזה איזה שקרנים!!!!!
תודה על כול התגובות שמחתי לשמוע את דעתכם אבלמתנחלת לעד
תכתבו עוד תגובות!!!
נו...התחלתםמתנחלת לעד
כבר לרשום???
כן...מתנחלת לעד
אתה צודק הרועה(כרגיל...) אבל עדיין אפשר לדבר ולדסקס על זה אם אתה לא רוצה אתה לא חייב לכתוב פה תגובה!!!1
אתה יכול ללכת!!!מתנחלת לעד
ביי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סתאם אני צוחקת!!1מתנחלת לעד
אל תיקח הכול קשה!!!
בקיצור אם מישהו עדיין לא אמר את דעתו הוא מוזמןמתנחלת לעד
לכתוב אותה!!!(בשרשור שלי...) יאללה תתחילו לכתוב!!!
אתם כותבים???מתנחלת לעד
בא לי לשמוע עוד דעות על זה.... כי בנתיים...
שמעתי את אותם התגובותמתנחלת לעד
מעניין אותי אם יש אנשים שחושבים אחרת שנמצאים באתר הזה...
מישהו כתב בשרשור הקודםמתנחלת לעד
שגם מרכזניקים יכולים ליפול ואני מסכימה עם זה אבל למה להראות דווקא את זה לחילונים????לא שאנחנו מנסים לעבוד עליהם..אבל הם חושבים שזה מה שאנחנו ביום יום!!!!!!!!!11 וזה לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך