שלום!

כן! מסכים איתך! זה קשה מאוד , כואב ונורא!
אני מצרף משו שכתבתי למישי במסר לגבי הגירוש -
[ זה קצת ארוך אבל...תקראו! ]
-----------------------------------------------------------------------------
יש לי סיפור מקדים. היה ילד קטן , שכאשר הוא בא להכניס מברג לתוך השקע של החשמל , אבא שלו בא אליו שניה לפני שהוא מכניס את המברג ומביא לו מכה ביד ומרחיק לו את היד.הילד מתחיל לבכות ,אם אנחנו נבוא שלא ראינו מה היה לפני המכה שהאבא הביא לילד וראה רק את המכה נבוא ונומר , מה? איזה אבא אכזרי? למה הוא מביא לו מכה? הרי הוא אבא שלו? בדיוק פה תמונה התשובה לשאלתינו ,בגלל שהוא אבא שלו אז איכפת לו מהילד , אנחנו לא ראינו את מה שקרה לפני ולכן אנחנו בעצם לא מודעים לזה שהאבא הציל את הילד ,והוא הביא לו מכה בגלל שהוא אוהב את הילד שלו , ובגלל שהוא לא רוצה שהילד שלו יקבל מכה חזקה ויוכל למות! לכן הוא מעדיף לתת לו את המכה הקטנה ואז הוא אומנם יקבל מכה אבל ינצל מדבר יותר רע! מה אנחנו רואים מהסיפור הזה? אנחנו רואים שיש דברים שאנחנו לא יודעים שהם לטובת מישהו ולא רק זה , אנחנו חושבים שזה לרעתו! אבל האמת היא שזה רק לטובתו!! יש דברים רעים שהיו אמורים לבא על עמ"י אבל ה' מנע זאת מהגויים להזיק לעמ"י! {לדוגמא: שבלעם בא לקלל את עמ"י , הם לא ידעו בכלל שמרחפת עליהם סכנה ,הם לא ידעו שהם היו אמורים לקבל מכה וה' מנע זאת מהם. כנראה יש עוד דברים גם היום ,,אבל אנחנו לא יודעים. מה היה מחשבותיו של ה' בגירוש? אני לא יודע ואני גם לא יכול לדעת ,כתוב "הנסתרות לה' אלוקינו ,והנגלות לנו ולבנינו עד עולם" , הדברים הנסתרים , לדוגמא ,מה הסיבה שהיה הגירוש אני לא יודע. אבל ,דבר אחד אני כן יודע , אני יודע שיש מי שמכוון את העולם שהוןא אוהב אותי והוא לטובתי , הוא אבא שלי!! הוא הביא אותי לעולם והוא מביא לי כל רגע לנשום .{תראי איך הוא אוהב אותנו! תראי לך שהוא לא ירצה להביא למישו לנשום 5 דקות ,רק 5 ,איפה הבן אדם יהיה?} בזה שהוא אוהב אותי אין לי ספק!! אם כן , למה אני חוטף ממנו מכות? אני חוטף מכות כי אם לא כן הייתי חוטף משהו יותר גרוע ,משהו שהייתי ניזק ממנו יותר.ומהו? לא יודע , אני לא נביא ,אין לי רוח הקדוש, אבל אני יודע שזה נכון כי אבא מביא לבן שלו מכות רק שהוא רוצה לחנך אותו ושלא יפגע!! לכן ,מההתנתקות אני לקחתי דבר אחד ,זה קשה וזה שבר הרבה אנשים {נהיו חולים ,אין להם עבודה וכדו'.} אבל{!!} זה לטובתי! לטובתי ולטובתינו בלבד!! "כל מאן דעביד רחמנה לטב עביד" -כל מה שה' עושה זה לטוב לנו! לא יודע למה טוב ,אבל אני בטוח שזה טוב!! אם לא זה {הגירוש} , לכי תידעי מה היה עובר על עמ"י , ואולי ע"י יסורים אלו הופחת ממנו הכאב והעונש שהיה אמור להיות יותר מזה! מקווה שהובנתי. ועכשיו לענין התפילות- מה? כמה התפללנו וזה הלך לזבל?!? למי דיברנו?!? והתשובה היא: שום תפילה לא הלכה לזבל. שום תפילה לא התפוגגה כאילו איננה.התפילות עזרו! ואם לא כן אז במקום אחר! מה אני מתכוון? אני מתכוון שבבית חולים "הדסה עין כרם" {וכדו'} היה חולה במצב קשה , ופתאום הוא הבריא!! איך? יכול להיות שבגלל התפילות של גוש קטיף הוא הבריא! תפילה לא הולכת ריקם , אולי בזכות התפילות שלך נמנעו כמה פיגועים , תאונות דרכים והתרפאו חולים!! כן , את , בזכותך!! את לא יודעת על זה ,אבל זה מה שהציל אותם!! מבינה? את הצלת יהודים!! אנחנו לא יודעים לאן הלכו התפילות ואיפה הועילו , אנחנו לא נביאים , אך מה שבטוח שהם הועילו!! הם לא הלכו ריקם , עמ"י הוא מבחינת "גוף אחד" , אם יהודי יתפלל על היד או הלב שלו , וכי זה לא משפיע על כל הגוף?!? כך עמ"י , "כל עמ"י ערבים זה לזה" ולכן אם לא השפיע כאן השפיע שם!!
---------------------------------------------------------------------
יש עוד מה להגיד בנושא...
מקוה שהובנתי!!
בעז"ה נחזור לכל ישוב בא"י!! אמן!!
שבת שלום!!