חוסר כח.אחת בעולם...=]
כבר שבוע אני כמעט לא מתפקדת.. כלומר כבר תקופה ארוכה אבל בשבוע האחרון זה התגרע. אני מתעצבנת מהר וכולם סובלים מזה והריכוז ממני והלאה...

אני מרגישה כמו סיר לחץ שברגע שרק יקרה הסדק הכי קטן אני אתפוצץ ברמות מסוכנות.. אני פוחדת מעצמי ולאיודעת מה לעשות אבדתי את עצמי מזמן ואני הרוגה!
המון המון כאב בנקודות הכי פנימיות ואני לא עומדת בזה.. כבר יוצא לי לחשוב שאולי עדיף שיגיע הפיצוץ העיקר לא להשאר ככה!
אבל אני פוחדת. מעצמי. ממי שאני. זה נהיה ככה חזק בעיקר מאז שדברתי קצת על נושא שדורש ממני לחפור עמוק ואני פוחדת! לא מצליחה לזוז לא לחזור ולסגור תנושא ולא להמשיך בו ולהגיע לאן שצריך...

זה גורם לי ללחץ פנימי חזק ובלתי נסבל... גוש תקוע ותוקע

זהו. לפה לפחות...
תנסי לקחת דברים יותר בקלותישי .א.

לא נורא, לא קרה כלום, יהיה בסדר, זה ממש בקטנה.
אם תקחי דברים בקלות אז לא יהיה לך שום סיבה לחטוף קריזה על אף אחד כי מה כבר קרה
פשוט תמיד להיות יותר רגועה ואופטימית לצפות לטוב ולא להילחץ מכל דבר קטן שקורה....

נשמונת...!!!!?ציפור מדבר
נשמה!!!תאהבי באמת באמת את עצמך!! ועל תפחדי להעמיק ולהכיר את עצמך באמת!!ותשמחי תמצאי דברים לשמוח עליהם ובשבילם..מקווה שעזרתי במשהו..
אם רק תתני לעצמך מנוחה מהכל...בא מכאב

הגיע הזמן לשחרר את הכל, לשפוך את כל המוגלה החוצה, להתנקות מבפנים, להתגבר על הפחד. ואת יכולה, יש לך את הכוחות, ואת צריכה לחפש אותם ולהשתמש בהם, כי זה המטרה שלהם. אם תתני צ'אנס לעצמך, אז תתגברי גם על הפחד. המון המון ב"הצלחה.

[כן.]

תודה ו..אחת בעולם...=]
ישי - זה לא קשור לאיך אני לוקחת דברים זה כי אני בלחץ מעצמי מההרגשה שלי שגורמת לי להיות פקעת עצבים.

ציפור - תודה נשמה!

בא מכאב - אי אפשר לנוח! זה חזק מדי...כל הזמן מול העיניים.
[ראיתי כבר.. ובבקשה לא...]
זה כל הזמן מול העינייםבא מכאב

כי את נותנת לזה לעמוד מולך כל הזמן. אם את לא מוכנה לשחרר, לפחות תזיזי את זה הצידה, כדי שתוכלי לחיות כמו שצריך. תתקדמי, אל תתני לעצמך להיעצר. אדם שמתקדם הוא אדם עם תקוה, ולכן חשוב להתקדם.

[נסגר כאן.]

בכללי אתה צודק. אבל...אחת בעולם...=]
לפעמים אין לאן להתקדם. הבעיה זה הכאב שמשתק ואי אפשר לעשות כלום! כל היום לבהות בתקרה ולחשוב... אין טיפת חיים. ואני לא מצליחה לעשות עם זה כלום! גם לא להזיז הצידה... החולשה
וואיי את לא מבינה איך אני מבינה אותך!בדמייך חיי

בס"ד

התחושה הזאת שהנפש לא רגועה,ואת מנסה להרגיעה אותה אבל היא לא רוצה בכלל לנוח וזה הורג מבפנים

נראה ליהממ
ב"ה

שאם את לא מצליחה להתגבר לבד על התחושה הזאת, וזה לא רגיל אצלך, כדאי שתקבלי עזרה ממישהו קצת יותר מבוגר ומקצועי.
לדעתי החוסר תפקוד שאת מתארת, ובמיוחד שזה נמשך לאורך זמן, צריך להדליק אצלך נורות אדומות.
אין סיבה לסבול, ואם זה מעבר ליכולת שלך להתמודד עם זה לבד,מישהו צריך לעזור לך לסחוב.
תשתפי את ההורים שלך או מישהו אחר שיוכל להעניק לך תמיכה ולעזור לך להתמודד.
בהצלחה!

ואוי! מזדהה כ"כ...שפלהאחרונה

תנסי לדבר עם מישי שאת סומכת עליה... מדריכה/ מורה/ חברה/ אמא...

פשוט תתחילי לפתוח את הכול לאט לאט, ולעשות לעצמך סדר בראש.

לדעת מול מה את עומדת...

ברגע שהגדרנו מה הבעיה שלנו עכשיו, ומה תוקע אותנו, כבר עברנו חצי מהדרך...

שולחת המון כוחות!! ומוזמנת באישי, אם אפשר לעזור... נשיקה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך