יש לי בעיה ואני חייבת פתרון דחוף!!!שבלול

בס"ד

אז ככה, בשנתיים האחרונות יצא לי לדבר עם דיי הרבה בנים כמו שהרבה בנות פה יודעות זה עושה טוב זה כיף וכ'ו... שיש לך את זה שאת יכולה לספר לו הכל הרי למי לא עושה טוב ידיד שהוא בן או להפך ידידיה שהיא בת?

תמיד היו לי את הזמנים האלה שאמרתי לעצמי שזה לא נכון ושאני חייבת לקחת את עצמי בידיים, אבל אין כל פעם מחדש נשברתי היצר היה כל כך חזק שפשוט לא הצלחתי לעמוד מולו. כל פעם שרציתי לנתק קשרים הייתי מוחקת מספרי טלפון ואסמסים רק שזה לא יבוא ממני, אבל זה תמיד איכשהו התפקשש והייתי ממשיכה בקשרים האלה.

בחודשים האחרונים יצא לי לחשוב על זה כ"כ הרבה פעמים,ואולי בעצם הסיבה העיקרית לזה שאני לא מצליחה להפסיק זה כי פשוט אני לא באמת מאמינה שזה מה שנכון! יכול להיות שעצם העובדה שאני לא יודעת את ההלכות מספיק היא זאת שגורמת לי לחטוא בזה וליפול באותה מלכודת שוב ושוב?

אז חשבתי (כן אני חושבת דיי הרבה בזמן האחרון) ואחרי דיבורים עם אנשים,הגעתי למסקנה שבאמת שאני לא יודעת כלום בקשר לזה! כאילו קל להגיד "זה לא טוב לדבר עם בנים זה פוגע בנפש" כל אחד יודע להגיד את אבל האם אנחנו באמת מבינים את המשמעות העמוקה של מה שאנחנו עושים לעצמינו ושלא לדבר עלעל מה שזה עושה למי שאנחנו מדברים איתו?

אני בעצמי קצת מבולבלת ולא יודעת מה לחשוב המחשבות מציפות אותי. כי תכלס! אין לנו מושג מה זה גורם ומה ההשלכות של זה עלינו ועל האחרים לעתיד אנחנו עושים את זה כי זה כיף לנו כאן עכשיו ומה לגבי העתיד האם ככה נוכל לחיות באושר כשבעז"ה נקים כל אחד משפחה ובקצה קצה המוח מכוסה באבק יהיה הזכרון על אותו אחד שדיברתי אותי במחנה רק לקצת זמן, ועל אותו אחד מהיישוב שלי שדיברנו אבל רק באסמסים ועוד עוברים ושבים שהיו בחיים הזכרונות האלה רק מחכות שיבוא הרגע ואז הם יעלו חזרה בדיוק ברגע של המריבה הכי קשה עם הבעל עולה ההוא מהשכונה זה שאף פעם לא עצבן הוא תמיד היה טוב אלי.

וכשבעלך לא יסכים לעשות משהו כי בדיוק הוא עייף כי הוא חזר מיום עבודה ארוך,יעלה לך בראש זה בצוות שתמיד היה רץ ועושה הכל ואיך זה שהבעל שלי לא כמוהו.

אחרי כל זה אחרי שהייתי עמוק בבוץ הצלחתי ברוך ה' לנתק קשרים שלא ברצון אבל מתוך ידיעה שזה הדבר הנכון. אבל, האם זה מספיק הרי הזכרון מהם תמיד ישאר, זיכרונות אי אפשר למחוק מה עושים???? זה מטמטם אותי!!!!! תענו לי פליז מהר...

שבוע טוב!

מה את רוצה שנענה?צעיר ושרוט
אני מזה מבין את הבעיה שלך, נראה לי הרבה אנשים נמצאים במצב הזה או עברו אותו אי פעם..
למחוק זיכרונות בראש לא נראה לי שאפשר, זה לא איזה מחשב שלוחצים delete וזהו.. אבל מה שאפשר, זה לא להוסיף עוד.. כל זה בתנאי שבאמת החלטת ללכת על זה.. וזה נראה שכן.
אז שיהיה לך בהצלחה!!!
הלוואי והייתי יודעת מה לעשותשבלול
מה!!! חייבת להיות דרך לפתור את זה!
תקשיבי,קוצ'יניו
אם הבעיה היא שאת לא מבינה למה זה הדבר הנכון,
אז תלמדי הלכות עם חברות או משהו, תמיד אפשר..
ואם זה משהו אחר-זה תלוי בך,
אם את מוכנה להפסיק עם זה..
ואם ילמדו הלכות, אז?אנונימי (פותח)אחרונה
כלומר, יושבת לה שבלול מיודעתנו וקוראת את ההלכות. כלומר- "אל תרבה שיחה עם האישה" (שלא ברור כמה זה אמירה הלכתית בכלל) ו"להתרחק מהנשים מאוד מאוד" (ציטוט חופשי). עכשיו היא לא תרצה לדבר עם בנים, אה? אתם רציניים?
זה בכלל לא קטע הלכתי. זה קטע של מה שנקרא 'רוח ההלכה' וכן, כמו שאמרו צריך לשבת באמת עם מישה(עדיף י אבל אולי אפשר גם ו) גדול וחכם ולדון באמת מה הבעיה בזה. וכשאני אמור לדון, הכוונה דיון אמיתי. וההבדל בין דיון אמיתי לדיון, סלחו לי, מזויף הוא - שבדיון אמיתי יכול להיות שנצא מהדיון ונגיד, וואלה, באמת חשבתי שלא טוב לדבר עם בנים, אבל עכשיו כשחשבתי על זה, אולי זה די בסדר, אולי לא מעשה חכם במיוחד, אבל לא כזה נורא, ובוודאי לא בעיה 'הלכתית
אם באמת ניתן לעשות דיון אמיתי, אז גם התוצאה תהיה חרוטה עמוק יותר בלב. ואם אנחנו באים לדיון של "האם'' אבל בעצם מדברים רק על ה"למה" כשהתשובה ברורה מראש, אחרי זה אין להתפלא שהתשובהלא נכנסת למישור המעשי.
ח"ח למי שהגיע עד כאן יוענק לזוכה המאושר/ת (שבלול?) מטעם "העמותה להעמקת הדיון בפורומים השולטטתתתתתים!!!!!!11"
(הבהרה: אני חושב שהקשרים האלו מטומטמים קמעא, סליחה על הביטוי, אבל זה לא אומר שזאת התשובה היחידה...)
לצעיר ושרוטנשארת חסויה
זו גם בעיה שקשורה למישהי שהייתה בקשר איתך ואפילו קצת הייתה דלוקה עליך אז חשוב שתענה!
לא הבנתיצעיר ושרוט
מה את רוצה ומה הקשר..
כן גם אני לא הבנתישבלול
חסויה תקשיבי את צריכה להיות יותר ברורה עם עצמך ולדבר לעניין ורציני...
יש לי עוד בעיהשבלול
עבר עריכה על ידי צעיר ושרוט בתאריך י"ט אב תשס"ח 13:16

בס"ד

טוב אני אני כבר בקטע של לכתוב ארוך אז אני אכתוב לכם עוד בעיה שלי, יש לי הרבה בעיות אם לא אכפת לכם לעזור.

טוב אז זה מתקשר איכשהו למה שכתבתי לפני זה, אני עכשיו בקטע של לא לדבר עם בנים אז ניתקתי הרבה קשרים ויש לי בעיה!

יש איזה אחד ביישוב שלי(נקרא לו נגיד יוסי) שממש אוהב אותי וכשאני אומרת ממש אז אני מתכוונת לזה! אני מכירה אותו בערך שלוש שנים בהתחלה היינו מדברים יחסית הרבה באסמסים וכשהייתי באה לחברה שלי (שהיא במקרה אחותו). תמיד ידעתי שהוא אוהב אותי אבל לא ידעתי עד כמה.

זה הגיע לרמות לא כ"כ טובות והחלטתי להפסיק פשוט הפסקתי לדבר איתו לא עניתי לא לאסמיסים והפסקתי לבוא לחברה שלי.

המצב של יוסי התדרדר והוא היה זקוק לטיפול פסיכולוגי הוא לא היה מגיע הביתה כי זה היה מזכיר לו אותי והוא ניסה להתאבד לא פעם אחת.

והכל בגלל שאני לא רציתי להמשיך לדבר איתו, כשראיתי שאם אני לא אעשה משהו ומהר הוא יפגע בעצמו החלטתי לדבר איתו והוא סיפר לי את כל הסיפור של שהוא ניסה להתאבד וכ'ו אני לא ארחיב כי לא נעים לי ממנו, אני הייתי בשוק לא העלתי על דעתי שבנ"א מסוגל לעשות דברים כאלו לעצמו רק בגלל האהבה שלו אלי, הוא חזר ואמר לי שחס וחלילה אני לא אחשוב שזה באשמתי אבל זה ברור!! זה הכל בגללי.

הרגשתי אחראית על כל מה שקרה פחדתי שאם אני לא אמשיך לדבר איתו הוא יעשה להתאבד שוב ואולי יצליח ואיך אני אחיה עם זה, אז המשכנו לדבר והמצב שלו ברוך ה' נהיה מצויין הוא היה הרבה יותר שמח והיה יותר בבית אבל הקשר הזה שוב התחיל להציק לי אני לא רוצה לדבר עם בנים אבל אני פוחדת ממה שיקרה אם אני אפסיק לדבר איתו!

מה לעשות???

לענ"דהרועה
חזקה וברוכה!
אין הרבה אנשים שמחליטים להפסיק ומצליחים. אם הצלחת להפסיק זה כבר התחלה טובה.
ובקשר לשאלה הזמן עושה את שלו צריך רק להשתדל לא לשקוע בחלומות על העבר, עדיף להישאר בקשר ולא לחלום עליו בקשרים יש פגמים בחלום אין.
אנישים שיכולים לעזור לי בבקשה!!!!!שבלול
זה מה שכתבתיאח..
ואז נעלו את השרשור ההוא ,
אז הנה שוב : {מקוה שזה יעזור...}

---------------------------------------------------------------------

שלום!

אכן , מצב לא נעים...

תראי , אני חושב שאת צריכה בעצם לשלב את שני הדברים יחד.
[זה שילוב של הדברים שנאמרו ע"י - ישה"ז=] וקוצי'ניו בהודעה הקודמת.]

מצד {בעיה} אחד , את רוצה ועדיף לך להפסיק לדבר עם בנים , את הבנת
את הדברים שזה יגרום לך {אז צריך להפסיק לדבר איתו}....

מצד {בעיה} שני , את חושבת שזה שהוא מדרדר למצב שהוא הגיע אליו , זה
בגלל שהפסקת לדבר איתו {אז צריך להמשיך לדבר איתו}....

זה נראה כשני דברים שהם דיי נוגדים אחד את השני אבל אני חושב
שבגלל שאת באמת רוצה למצוא פתרונות את תצליחי!

בשביל פתרון לבעיה ה -
* הראשונה , את רוצה להפסיק את הקשר , אז את צריכה פשוט להחליט , זהו!
אני מפסיקה. אקיצר כמו שעשית אז.
[זה לא פשוט כ"כ... כי יש את הבעיה - ]
* השניה , את חושבת שהמצב שהוא הגיע אליו זה בגללך , אז תסבירי [אגב - תנסי לעשות את זה ע"י חברה וכדו' ואם א"א אז ב sms, טלפון וכדו' , ועדיף שכמה שפחות לדבר{למרוח} את הדבר {ההסבר}] לו שאת לא רוצה להמשיך לדבר עם בנים כי כך את חושבת שאת צריכה לעשות. תסבירי לו למה את לא רוצה לדבר , ושזה לא אישית אליו.
נראה לי שהוא יבין את זה. יכול להיות שזה יקח לו זמן עד שהוא יבין את זה
סופי , אבל זה יגיע . וכך את עשית את שלך והוא בעז"ה לא יגיע למצב הזה...

בהצלחה!!

אני חושבת שאם את באמת רוצה תשובות..מישהי!!
כמו שאת אומרת, את יכולה להיכנס לאתר של חברים מקשיבים

ושם על כל השאלות שיש לך בנושא הזה את תימצאי תשובות הם מסבירים
ממש בבירור עם מלא דוגמאות והמשיבים שם ממש ברמה..

אני מצרפת לך קישור לאתר:http://www.kipa.co.il/noar/

ואל תישכחי משהו מאוד חשוב שהכל זה מתחיל ממך ורק [!!] את מחליטה אם להתגבר על זה או לא למרות כל הקושי.
ב"הצלחה רבה!!!!
=))
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך