טוב,
אתם בטח תחשבו שאני לא מבינה ושאין לי שום אמונה. אבל אולי תנסו קצת להבין?
תמיד כשאני אומרת שאיזה כיף לחילונים שהם הולכים ונהנים אז איזה חוזרת בתשובה או אפילו גיורת מסבירה שאולי עכשיו הם נהנים אבל בעולם הבא הם בכלל יסבלו!! אבל לה קל להגיד את זה!! היא כבר נהנתה מכל מה שיש לעולם החילוני להציע, לה כבר היו אלף חברים שבהם נגעה היא כבר הלכה ברחובות לבושה איך שהייתה לבושה, היא כבר אכלה את כל האוכל הלא כשר היא כבר דיברה כמה שבא לה וצחקה על אנשים עם אחרות היא כבר נהנתה מילדות שבה יכלה לעשות בערך כל מה שרצתה בלי שהייתה צריכה כל שניה לחשוב על הדת- זה בסדר או לא? אבל אני, אני צריכה כל שניה לחשוב- אני כבר חלביה? החצאית מספיק ארוכה? החולצה מספיק סגורה? זה נקרא לשון הרע? ולהגיד לעצמי כל שניה לא לחשוב על בנים ולפני לקחת נגיסה ללכת וליטל ידיים. די!!!!!!!!!!! נמאס לי!!!!! מי אמר שבכלל יש ה"?!?!?! אז בטח תגידו לי "ברור שיש, הוא זה שנתן לנו את התורה!!!" ומי אמר שלא היה איזה אחד משועמם שלילה אחד כתב את התורה (ואל תגידו לי שזה לא הגיוני שכולם יאמינו למשהו לא אמיתי עובדה שכל הנוצרים מאמינין שהאלוקים התגלה אל ישו בחלום ו....) אז עכשיו תגידו לי שאני כופרת, תגידו מה שאתם רוצים, אני פשוט לא מבינה. אולי מישהו יסביר לי כדי שיהיה לי אמונה!!!
ושלא תבינו לא נכון-אני ילדה ממש דוסה והכל אבל פשוט הניצוץ הזה של האמונה חסרה
אולי תדליקו לי אותה?!?! כי כרגע (אל תרצחו אותי...) בא לי להיות חילונה!!
בתקווה שאתם מבינים אותי ולא חושבים עלי "מי זאת הילדה הכופרת הזאת?"
אוף!! אני פשוט לא מבינה
ממש תודה!!!

ויש מצב ששמעת אותה...אבל, בכל זאת..)