בס"ד
טוב אני אני כבר בקטע של לכתוב ארוך אז אני אכתוב לכם עוד בעיה שלי, יש לי הרבה בעיות אם לא אכפת לכם לעזור.
טוב אז זה מתקשר איכשהו למה שכתבתי לפני זה, אני עכשיו בקטע של לא לדבר עם בנים אז ניתקתי הרבה קשרים ויש לי בעיה!
יש איזה אחד ביישוב שלי(נקרא לו נגיד יוסי) שממש אוהב אותי וכשאני אומרת ממש אז אני מתכוונת לזה! אני מכירה אותו בערך שלוש שנים בהתחלה היינו מדברים יחסית הרבה באסמסים וכשהייתי באה לחברה שלי (שהיא במקרה אחותו). תמיד ידעתי שהוא אוהב אותי אבל לא ידעתי עד כמה.
זה הגיע לרמות לא כ"כ טובות והחלטתי להפסיק פשוט הפסקתי לדבר איתו לא עניתי לא לאסמיסים והפסקתי לבוא לחברה שלי.
המצב של יוסי התדרדר והוא היה זקוק לטיפול פסיכולוגי הוא לא היה מגיע הביתה כי זה היה מזכיר לו אותי והוא ניסה להתאבד לא פעם אחת.
והכל בגלל שאני לא רציתי להמשיך לדבר איתו, כשראיתי שאם אני לא אעשה משהו ומהר הוא יפגע בעצמו החלטתי לדבר איתו והוא סיפר לי את כל הסיפור של שהוא ניסה להתאבד וכ'ו אני לא ארחיב כי לא נעים לי ממנו, אני הייתי בשוק לא העלתי על דעתי שבנ"א מסוגל לעשות דברים כאלו לעצמו רק בגלל האהבה שלו אלי, הוא חזר ואמר לי שחס וחלילה אני לא אחשוב שזה באשמתי אבל זה ברור!! זה הכל בגללי.
הרגשתי אחראית על כל מה שקרה פחדתי שאם אני לא אמשיך לדבר איתו הוא יעשה להתאבד שוב ואולי יצליח ואיך אני אחיה עם זה, אז המשכנו לדבר והמצב שלו ברוך ה' נהיה מצויין הוא היה הרבה יותר שמח והיה יותר בבית אבל הקשר הזה שוב התחיל להציק לי אני לא רוצה לדבר עם בנים אבל אני פוחדת ממה שיקרה אם אני אפסיק לדבר איתו!
מה לעשות???
