היי, מעניין אותי לשמוע מה דעתכם בעניין-- אני מדריכה בכיתה ט' קבוצת בנות חכמות ומדהימות...אחת מהחניכות שלי היא ילדה מהממת ורגישה מאד מאד!אותה ילדה היא יתומה מאב(התיימה לפני יותר מ-3 שנים..)...הנקודה היא שאם מדברים על אבא לידה,או מתנגן שיר עם המילה אבא,החניכה המתוקה שלי פורצת בבכי....אבל ברור שזה לא בכי שנובע מרצון לתשומת לב....זה נובע מהמקום הכי רגיש והכי כואב שלה.... בפעמים הראשונות פשוט ישבתי לידה וחיבקתי...ואז אחרי דקות ארוכות(!!!)היא נרגעה מהבכי אבל לקח לה עוד די הרבה זמן להתאושש ולחזור בחזרה לעניינים...בכמה פעמים אח"כ תוך כדי החיבוק עודדתי אותה לחזור כמה שיותר מהר לעצמה, ןלהמשיך להנות מהפעיליויות שבהן היינו..השאלה שלי היא מה עלי לעשות באמת בתור מדריכה?--לתת לה את כל הזמן שהיא צריכה כדי לחוות את הכאב ולהתאושש, למרות שזה לוקח באמת הרבה זמן...או ל"משוך" אותה במהירות האפשרית בחזרה לעניינים,כמובן אחרי מתן ניחום יותר קצר???.....
האם להתערב או לא..?שירה1995
אממ..אולרייט
תשאלי אותה מה הכי נכון בשבילה. בדרך כלל מי שההורים שלו נפטרו כשהוא בגילאים האלו הוא מספיק בוגר בשביל שיהיה אפשר לשאול אותו מה הוא מעדיף.
ואם את לא רוצה לשאול אותה, תהיי איתה קצת,תתני לה להתאושש ותתני לה את האפשרות "לחזור לעניינים" כהצעה.
תפרסמי בקישור הנ"ל..המצב חסה
פה...... /Forum/Forum.aspx/f84
^^ הכי מומלץ, הכי נכון, הכי אחראי.לך דומיה תהילה
מהשירה1995
סליחה על הבורות,אבל מה ההבדל בין שני הפורומים?
זה פורום של נוער שכול...עץ על מים
הם מכירים תנושאים האלה מעצמם וידעו לעזור מההכירות האישית שלהם עם המציאות הזאת.
המון בהצלחה!!!לפרוש כנפיים
לא יודעת מה לייעץ,דוסית גאה!אחרונה
אבל נשמע שאת מדריכה מדהימה!!!
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים