שלום לכולם,
זה ממש חשוּב שתקראו את ההודעה הזאת, לוקח דקה וחצי לקרוא אותה ועוד חצי דקה ליישם אותה, אז בבקשה!
אז ככה, קוראים לי דותן לוי, אני בן 16 וחצי מראשון לציון, אני מאוד אוהב את תחום המשחק וחושב שאני מוכשר בו, יצא לי לשחק כבר בסרט סטודנטים קצר ובתפקיד אורח ב"הבורר" 2 (כן!!! תהיה עונה שנייה) ואני ממש רוצה להתקדם ולהתפתח יותר בתחום (החלום שלי). כרגע אני מתמודד על תפקיד בסדרת הדרמה המוזיקלית "תיכון השיר שלנו" שתעלה ב yes בעוד כמה חודשים. כפי שכבר הבנתם זאת עונת המשך (שאגב, לפי מה שאני יודע תהיה הכי טובה ומוצלחת מהעונות הקודמות) לסדרת הדרמה המוזיקלית "השיר שלנו". כל מי שרצה היה יכול לצלם את עצמו במצלמת וידאו פשוטה מציג קטע משחק או קטע שירה ולשלוח למייל שהיה כתוב באתר של yes, אני בחרתי להציג קטע משחק, למרות שאני גם שר ממש טוב. אי אפשר יותר להעלות אודישנים מצולמים לאתר, עכשיו אפשר רק להצביע ולהשפיע!
בקיצור- אני מבקש מכל אחד ואחד מכם שקוראים את ההודעה הזאת שיכנס לאתר-http://yes.walla.co.il/?w=1/7087 ושיראה את "קטע המשחק של דותן לוי", תיכנסו לשם ואם תאהבו את האודישן שלי אז תצביעו לי ותדרגו אותי הכי גבוה (מספר 5) בבקשה ואולי תגשימו לי חלום. תודה רבה לכולם!!! אוהב אתכם!!!
זה הפלאפון שלי לכל מקרה: 052-6561131- דותן

))))