עזרה!!בשמחה תמיד!
/Forum/Forum.aspx/t473074#5489066
זוכרות??.
אז ככה-- מתלבטת בטירוף אם להשאר. המצב לא הרבה השתנה. קשה לי עם הבנות בדירה בטירוף!!!
ברור שיש לי פה חברות,והמון!!ב"ה! אבל המצב ממשיך עם החוסר אחריות וחוסר כבוד!
ובבצפר הילדים מתוקים ממש טבל קשה עם המנהלת בטירוווףף!! היא רואה אותי אוכלת שניה אחרי הצלצול והיא מתעצבנת שעוד לא הלכתי לכיתה שאני צריכה להיות בה.היא מתעצבנת שאני מגיעה ב8 ורבע ולא ב8 כשאני מתחילה רק ב9.
בתקן צהריים לא מרגישה שבאמת צריך אותי. מרגישה סתם מבוזבזת!!
מה עושים?? נשארים או לא????
ממש שאלה...... גם אני התלבטתי(שבוע שלם)אם לעזוב>>renanushy2555אחרונה
עבר עריכה על ידי renanushy2555 בתאריך כ"ז בכסלו תשע"ג 15:58

מסיבות שונות.... כי הרגשתי מבוזבזת וחסרת תועלת.. ואז כשהחלטתי סופית שאני עוזבת.. זה היה יום לפני פרוייקט שלא היה בא לי עליו בכלל.... ובאותו יום שלפני הפרוייקט הזה... דפקו לי ברז ומצאתי תצמי אובדת עצות... החלטתי שאני עוזבת יום לאחר הפרוייקט... כי אני אחראית עליו וזה... וזה אחריותי ולא נעים לעזוב לפני.... ביום הפרוייקט ממש נהניתי......... ומי שהחזיר אותי הביתה לאחר מכן..(מישהו מהצוות..) עשה לי שיחת מוסר ששינתה לי תחשיבה... וכן... דווקא בשיא ההחלטה שאני עוזבת זה קרה.... ומיד לאחר השיחה החלטתי-אני נשארת.... וזה מדהים... כי בכל מקום שהיא "דפוק" וקשה(מכל סיבה שלא תהיה..) אפשר למצוא למה להישאר.... כי היו לי את כל הסיבות שבעולם לעזוב... וזהו שלא-אני נשארת... כי הקב"ה הכניס אותי למציאות מסויימת בתקן... שדווקא עכשיו יש לי מה לעשות שם... וזה הכי מדהים בעולם לראות את זה....... בהצלחה לך!!!ממני..

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך