שלום.
אני שמיניסטים מחפשת שירות,חשבתי על הדרכה באולפנה. אחת ההצעות שעלו היתה להדריך באולפנה שלכן.
אז..
אפשר שתספרו לי על האולפנה?!
על האופי של האולפנה/הבנות.
עם/בלי פנימיה?
כמה המדריכות משמעותיות באולפנה?
וכל מה שעולה לכן לראש..
תודה רבה 
אבודה!זאת אול' שהיא באמת משפחה בכל מובן המילה! הבנות בעיקר מהסביבה ז"א הרבה ממושבים,צפת,קצת מהגולן,כרמיאל וכו'...
האופי של הבנות שונה מבת לבת ומכיתה לכיתה יש דוסיות יותר ויש פחות,והבתים גם מאוד שונים.
בעיקרון זה חצי פנימיה
המדריכות מאוד משמעותיות לאול' אבל זה תלוי באיזה כיתות, מכוון שהאול' מתחילה מכיתה ז', ולכיתה ז', ח' אין פנימיה...וגם לכיתה ז' ח' יש מדריכות, אז אם את רוצה להיות מדריכה של בנות שבפנימיה הן לא כ"כ רלוונטית. הבנות מאוד פתוחות ובכללי מתחברות ונקשרות למדריכות.
יש למדריכות שעה בשבוע שהם עושות פעולה בשעות הלימודים ויש תמיד את אחר הצהריים.חוץ מזה הם עוזרות למזכירה אני לא יודעת באיזה תדירות.
אם יש עוד שאלה או משהו אז אפשר פה וגם באישי
נשמח לראות אותך באול'
תמר
א) שיהייה ב"הצלחההה
ב) אני שמינסטית באולפננהה 
אזז בגכייף דברריי איתיי באישי ואשמח לענות לך עלל כל לשאלה
))))))))
אני עזבתי את האולפנה בסוף כיתה ח'...
אבל חזרתי אחרי חנוכה!!!!!! (ב"ה)
האולפנה היא בית שני!!!!!
אין על הרב!!!!
היא (האולפנה) משפחה שניה...
החברות הם כמו אחיות!!!!
בקיצור באמת אין עליה...
כמובן שיש גם חסרונות..
אבל כל אחד זה נוגע לו בדרכים שונות ..
את צריכה לבוא ולראות!!!!!
ודברי איתי אם את באה.....(באישי ואפשר גם לא....)
שירה.....
ט'2
לא מספיק פעילות פה. ואז בנים כמוני נכנסים. חוצפה שכזו.
אי אפשר להפסיק.
(אוף,ככ הרבה טעויות עשיתי,ולא ידעתי. למה לא אמרו לי שאסור לומר ככה? ומה אני אמורה לעשות עכשיו? איך מתמודדים עם הידיעה הזאת שאולי בכל רגע יכול לקרות לה משו? ואסור לספר לאף אחד. אסור. אסור. אסור. אמרו לי שחייב לספר, אבל אני לא מסוגלת לעשות את זה. זה יהיה ככ דוחה ומגעיל. אבל אם יקרה משו? זה יהיה על המצפון שלי. רק שלי. כי לא היה לי אומץ לעשות עם זה משו. די די אני לא יודעת. אני קטנה מידיי, החיים האלה גדולים מידיי, אין עם מי לדבר. אין למי לספר. אין איפה לפרוק.)