אוקי, ההודעה הזאת מיועדת לצפוניים שבנינו (גם מי שלומד בצפון וחושב שיהי נוח לו לההגיע להתנדבויות בצפון מוזמן בשמחה! ):
אנחנו מעונינים לחדש את ההתנדבויות של הצפון, ובשביל זה אנחנו צריכים לדעת כמה אנשים יש לנו בצפון.....
ולכן: כל מי שגר בצפון (או לומד בצפון ונוח לו להשתתף בהתנדבויות):
אם אתם מעונינים להשתתף בהתנדבויות שלנו
(ולא, זה לא מסוכן, אני בנ"א אמיתי ורובנו בני אדם אמיתיים, ואם אתם רוצים או צריכים ניתן יהיה לצוות לכם מישהו שכבר היה בהתנדבויות האלה וילווה אותכם להתנדבות)
בבקשה לשלוח אלי מסר אישי (משהו כמו "שלום, אני מעוניינן להשתתף בהתנדבויות של מחוז צפון, אפשר להוסיף אותי בבקשה לרשימה? תודה ויום טוב!
") ומי שמוכן זה יעזור מאוד אם תוכלו להגדיר קצת יותר באיזה אזור בצפון אתם נמצאים, לא צריך ממש בפירוט משהו כמו "גליל תחתון ועמקים", "גליל עליון" , "גולן", "גליל מערבי וחיפה", זה נחוץ כדי שנדע באיזה אזור בצפון יהיה לרוב האנשים נוח להגיע.
לעוד פרטים, לשאלות, הצעות והערות בונות, אפשר לשלוח אלי מסר אישי.(ואם זאת שאלה שנראית ממש חשובה ושכחתי לענות עליה בהודעה הזאת, תכתבו אותה כתגו בה להודעה הזאת- לטובת הכלל
)
אה, ועוד שתי דברים אחרונים וחשובים, אז בבקשה לקרוא:
א. מי שלא בטוח באיזה אזור הוא נכלל, ויכול להיות שנוח לו להגיע לצפון ( לדוגמא לאנשים מחדרה יכול להיות נוח להגיע לחיפה) מוזמן לשלוח לי מסר ולציין זאת ואני אדאג להודיע לו אם נעשה התנדבות באזור שנוח לו להגיע אליו.
ב. מי שכבר רשום בהתנדבויות צפון (כשהתחלנו לעבוד עפ"י מחוזות ואבודה! רשמה אותכם... זוכרים?) אני אמח שישלח לי גם מסר, כדי שנדע שהוא עדיין בענין....