אם יש לך זמן תיכנס-אחת ללא שם
לפני שבועיים בערך קרה לי איזה סיפור מסובך שהייתי רוצה שאנשים ישמעו אותו וילמו מזה לקח.
הבעיה היא שאני שיא המתפדחת לספר אותו אז מה לעשות???
(בהתחלה רציתי לספר רק לחברות,סיפרתי לשתיים והם היו ממש בשוק שכאילו אני שאני שנחשבת דוסית וגם מנהיגה כזאת עשיתי את זה ואם אני עשיתי את זה סימן שגם להם מותר...)
קיצר מסובך.....
תספרי!!!מתנחלת לעד
הכי טוב להוציא החוצה...חוץ מזה אנחנו לא מכירים אותך...ולא יודעים מי את...
אבל פליז אל תטיפו לי מוסר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אחת ללא שם
לא נטיף לך מוסר!!גייטל רייזל
תספרי, כולנו פה להקשיב!!

|חיבוק|
כן ספרי אני מבטיחה לא להטיף מוסר~H.L~
נו טוב,אז אני מתחילה.אחת ללא שם
לפני שבועיים בערך התחלתי להתכתב עם בן באימל!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אם את\ה רוצה לצחוק או לצרוח עלי אז זה הזמן....
בהתחלה זה היה ממש כיף כזה והתחלתי לשבת יותר ויותר זמן על המחשב ,נתתי לו את הפלאפון שלי והוא התחיל להתקשר.
הבעיה היא שלי ולאמא שלי יש אותו מספר אז כשמתקשרים אז זה מצלצל לשנינו...
(קונים לי חדש כי זה באמת דפוק)
קיצר אז אמא שלי ראתה שהוא מתקשר כל הזמן והתחילה לחשוד ,תרצתי כל מיני תרוצים והרגשתי נורא עם עצמי שאני משקרת לאמא שלי!!!!!
יום אחרי זה הוא מתקשר ואומר לי שאבא שלי שלח לו מייל שבו הוא מבקש ממנו שנפסיק להתכתב.
כשפותחים אצלנו ת'אימל אז הסיסמה שלי רשומה שם ואז אבא שלי ראה את זה.
לא ידעתי מה לעשות אם עצמי מרוב בושה ויום אחרי זה אפילו התפדחתי להסתכל עליהם בגלל שאכזבתי אותם.
אחרי ארוחת צהריים אבא שלי קרא לי לדבר איתו ואז הוא אמר לי שהוא יודע שהתכתבתי עם בן באימל והוא לא כועס עלי רק מבקש שאני יקשיב לו ואז בערך שעה הוא הסביר לי עד כמה זה לא טוב ועד כמה זה יכול פגוע בי בעתיד ובאמת דברים ממש חשובים שפשוט אין לי כבר כח לכתוב אבל אני יכולה במסר אישי.
קיצור כמעט התחלתי לבכות שם מרוב התרגשות ופשוט שיא האהבתי את אבא שלי באותו רגע שלא כעס עלי ורק הסביר לי ואפילו לא אמר לי להפסיק רק אמר שהוא סומך עלי שאני יעשה מה שצריך.
בסופו של דבר אני שמחה שזה קרה רק בשביל השיחה שהיתה לי עם אבא שלי ושזה חישל אותי להתגבר על דברים כאלה ולדעת איך להתמודד איתם.
עכשיו אני שולחת מהר כדי שאני לא יתחרט...
(בגלל שאני רק בת 13 אז זה מפריע לי אבא שלי אמר לי שאם היייתי בת 18 זה היה לו פחות מפריע כי היה יכול לצאת מזה משהו..)
ביי ואל תחשבו עלי דברים רעים פשוט הייתה לי נפילה.

רגע,בן שאת מכירה? או סתם ורטואלי?עדי:)
הווו...זהו??גייטל רייזל
הייתי בטוחה שיהיה לך סיפור דרמתי על בן שהביא לך פרח ואחרי זה פה רך..
[תקראו את השורה למעלה בקול..היא מגניבה..]
וכו'..

אהה..
תירגעי בובה..!!
את גם הנדם אחרי הכל ....אנונימי (פותח)
וזה שהם רואים בך דמות לחיקוי לא אומר שאת צריכה לפחד מזה שנפלת או ממה שהם יעשו כי את אאחרי הכל ילדה מתבגרת כמו כולם עם בעיות משלך וצרכים משלך ככה ניראה לי
נראה גםננסי
נראה גם שיש לך קשר מיוחד עם ההורים, והם סומכים עליך לעשות את הדבר הנכון-וגם שהסבירו ולא כעסו
ממה?יקירה
למה את מתפדחת אם את מרגישה צורך שיעזרו לך תספפריי!את זהה...בהצלחה!!
איזו תמימות. אשרייך.מ.מ.י.ר
תמימות שכזאת.
ולמה תמימות? כי על מעשה כזה, שב"ה עדיין לא הגיע למימדי ענק שקשה לצאת מהם, את כך התחרטת. ורואים כמה שאת אוהבת את ההורים שלך, ולא רוצה אפילו לצער אותם קצת.
בקיצור - תמימות נפלאה שכזאת.

והתמימות הזו היא לא דבר רע או 'נאיביות' של אנשים חלשים. יש אכן תמימות כזאת.
אבל התמימות שלך היא תמימות שמעידה על זוך, על נפש טהורה.
ואני חושב שכדאי לך לשמור על זה בצורה הזו, תמימה. "תמים תהיה עם ה' אלוקיך". (וזו לא תמימות עם היצר הרע חלילה, אלא תמימות עם הקב"ה).

תשמחי שיש לך הורים כאלו.
אשרייך!
לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!אחת ללא שם
תודה רבה על כל התגובות ,עכשיו מה אתם אומרים לספר לחברות או לא???

לתהילה-דווקא הוא לא הביא לי פרח אלא שלח לי מצגת שכתוב בה שהוא אוהב אותי...
אני חושב שלא צריך.מ.מ.י.ר
מה זה יוסיף?? כלום.

אולי פשוט לדלג על זה, ולבנות את האישיות, לבנות עוד את הנפש שלך - מה שצריך לעשות בגיל הזה כדי להיות אחר כך מוכנים.
שמה? אם ישruthi
חברות שיודעות על זה- לספר לבן על זה שעזבת אותו.
מי שלא יודעת כלום שתמשיך לא לדעת.
ובלי קשר- אני חושבת שאת צדיקה אמיתית.ruthi
לרותי-אחת ללא שם
תודה על המחמאה אבל לא הבנתי מה כתבת בתגובה,מה לספר להם איך הודעתי לו שאנחנו נפרדים???
לא הבנתי.
לדעתי- כמה שפחות פרסום יהי לך יותר בריאruthiאחרונה
פשוט תאמרי להן שניתקת את הקשר איתו.
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך