אין לי יותר מדי ניסיון בתיווך למטרות שידוכים...
אבל בזמן האחרון אני מנסה לעשות את זה בשביל חברות ומקדישה לזה הרבה זמן, טלפונים ותשומת לב
הלוואי ויזכו להתחתן בע"ה בקרוב!
אני ובעלי הכרנו "ילדים" (שנה ראשונה בשירות, ושיעור ב'..)
בכוחות עצמנו, ולא היינו חלק מ"עולם הדייטים", ככה שאין לי מושג איך זה הולך.
בין הניסיונות, דיברתי עם מישהו, וזה היה נשמע לי קצת מוזר.. אשמח לתגובות בנושא, בתודה רבה מראש על המאמץ....
יש לי קרובת משפחה שמתעסקת בשידוכים, דיברתי איתה בקשר לחברה , והיא נתנה לבחור אחד את המספר שלי,
על מנת ש"אתווך" בינו לבין אותה חברה.
אותו בחור הוא לא צעיר (27 נדמה לי..) ולומד להסמכה לרבנות בישיבה מאוד תורנית ומאוד מכובדת, ככה שהוא בן אדם שאמור להיות מאוד רציני. (אני יודעת שתמיד יש יוצאים מהכלל.. גם במקומות הכי איכותיים)
אני בעלת תשובה, התחלתי קצת אחרי שסיימתי תיכון, והמשכתי לשירות לאומי.
למדתי קצת במדרשה ולא היה בא לי להמשיך לחלוק חדר של מטר עם עוד 4 בנות
שעושות רעש חצי לילה ובבוקר אני לא יכולה ללמוד כמו שצריך כי לא ישנתי.
קראתי הרבה ספרות תורנית שהתאימה לי בכוחות עצמי.
(ממש לא חוברות תחנה מרכזית חינמיות בכריכה רכה מאוד לבוגר ערוץ הידברות המתחיל.. משהו לאדם היותר אינטליגנט)
וכמו כן הלכתי לשיעורים בתדירות גבוהה ונירשמתי ללימודים אקדמיים כי כבר תכננו להתחתן אותה שנה.
דיברתי איתו בקשר לאותה בחורה, הוא יצר איתה קשר, דיברו.. הכל טוב ויפה.
אחרי שדיבר איתה, הוא חזר אלי, לשאול אותי אם אני קשורה לאיזשהו אירגון של בעלי תשובה,
בשיחה יום לפני כשאמרתי לו שאני בעלת תשובה (שאל באיזו אולפנה למדתי..)
הוא דיי חקר אותי בקשר לאם למדתי במדרשה.
והוא ידע שאני נשואה ועם תינוקת ככה שאין סיכוי שהוא ראה בי אופציה.
מה הקטע? נראה לי מוזר... התעניינות מתוך נחמדות ואהבת עמ"י? חטטנות? האם מדד האיכות שלי מספיק גבוה
על מנת להציע לו מישהי ושהיא תהיה גם נורמלית? (וכן, היא הרבה מעבר לנורמלית, לעילא ולעילא...
מי שיתחתן איתה יזכה באוצר..)
כאילו.. הוא התקשר במיוחד אחרי השיחה איתה לעשות לי תישאול אם אני קשורה לאירגון של בעלי תשובה.
אמרתי לו שלא.. ולא הספקתי אפילו לשמוע את התגובה שלו כי הייתי חייבת לנתק ולא הייתי פנוייה לשיחה באותו רגע.
וגם אין לי, כאישה נשואה, עצבים ורצון להתברבר עם גברים בטלפון ולדבר איתם על החיים שלי,
נראה לי לא קשור בעליל .
בקיצור... זה נראה לכם נורמלי לתשאל את ה"מתווכת" על סיפור החיים שלה?
זה אמור להוריד מערכו באיזשהו אופן?
אני לא רוצה לגרום לה לצאת עם בן אדם "לא בסדר"...
תודה , ויישר כח לעוזרים לאחרים כאן בפורום!
בהצלחה ושנדע רק שמחות
.
)