ההרגשה שקיבלתי מלקרוא את השורות האלה עוררה בי הרבה הזדהות, גם עם משהו שקרה לי וגם עם 2 סיפורים שקרו לחברות שלי...
כשסיפור דומה קרה לחברה שלי הייתה יושבת כל היום וקוראת את ההודעות שלו בפלאפון, והייתה חודש מתקשרת אליו ממספר חסום כדי לשמוע אותו אומר "הלו" ואז מנתקת... רק כדי לשמוע את הקול שלו... (והיא בחורה רצינית, ממש עם רגליים על הקרקע... ואגב זה היה לפני 3 שנים והיא התחתנה מאז
)
אבל, בסיפורים שאני מכירה- הסיבה לפרידה הייתה די אמיתית... היה חודש/חודשיים/3 חודשים געגעועים נוראיים שדעכו בסופו של דבר.. בעיקר בזכות השכל שיבוא ויגיד "זוכרת את הסיבה X שבגללה נפרדתם? זה אומר שהוא לא הבעל שלך! הוא לא הזיווג שלך! ב"ה שנפרדתם, עכשיו את פנויה להכיר את בעלך בקרוב ממש
".
אז את צריכה לחשוב עם עצמך... מה הסיבה X שלך שבגללה אתם נפרדתם? אמרת שזה לא קשור אליך במישרין, אינלי מושג מה זה כבר יכול להיות, אבל תחשבי: אם זאת סיבה אמיתית, שאומרת שהוא לא מתאים להיות הבעל שלך, האבא של הילדים שלך, השותף שלך לחיים- אז פשוט אין לך מה לחשוב עליו, ממש כך! תחשבי על מי שכן יהיה הבעל שלך! כמה מקסים זה עומד להיות בעז"ה... תבלי עם חברות, תשמעי הצעות, תצאי עם אחרים עד שבעז"ה תמצאי אותו! תתני לשכל לעזור ללב...
אם הסיבה הזאת לא ממש אמיתית, לאו דווקא אומרת שהוא לא בעלך, אז את חייבת לחשוב עם עצמך "רגע רגע רגע... למה נפרדנו? " אם יש כל כך הרבה התאמה, ויש כ"כ הרבה רגש... אז מה קרה שם? (כמובן אני לא שואלת כדי שתעני, זה כנראה מאד פרטי, פשוט תחשבי עם עצמך...) יכול להיות שנתתם ל"גורמים" חיצוניים להשפיע לכם כל ההחלטה? במקרה כזה כדאי מאש שתתייעצי עם אדם חכם הקרוב אלייך, או אפילו עם רב שאת מעריכה. אם יש עוד סיכוי- אפילו קטן - שהוא האחד שלך, אז את מתקשרת- לא כדי סתם לדבר, אלא כדי לחזור לקשר...
המון המון בהצלחה!