הכל לטובה?!מתמודדת..

קורה לכם שיש לכם קושי ממש גדול?! התמודדות שלרוב האנשים אין אותה?!

משהו שממש ממש קשה לכם..

יש לי התמודדות שממש קשה לי להתמודדת איתה.

זה גורם לי לחשוב איך זה באמת בסופו של דבר לטובה?!? זה רק עושה לי רע בחיים!! לא רואה בזה שום טוב!! רק מחליש ומוריד.

השכל מנסה להבין את זה שה' מנהל את העולם לטובה, ושום דבר לא קורה סתם.ולפעמים גם הוא לא מצליחץץ והרגש בכלל לא מצליח להבין!! רע לי!! כואב לי. למה ה' עושה לי את זה?!

ואל תגידו " הכל לטובה" כי ברגעים של משבר קשה לי להאמין בזה. וגם לא שאני אנוח קצת ואז אחזור לעצמי- כי לא. אני תמיד ככה. זו התמודדות קשה כבר של כמה שנים שלא עוברת..והאמונה בנתיים מתערערת.

ברור שאני מאמינה בקב''ה, אבל קשה לי להבין איך בסוף הכל יהיה טוב.

מה התפקיד של הייסורים האלה?! לעזור לאדם לצמוח ולגדול?! לא הייתי יכולה לצמוח ממשהו אחר?! אפילו מקושי הרבה יותר קל ויותר "רגיל"?!

כן. הכל לטובה.ט!הר
הסבר - באישיהמצב חסה
נכון- זאת באמת שאלה חשובה.פרוז'קטור

אנחנו מתפללים כל בוקר: "שלא תביאני לא ליידי ניסיון ולא ליידי ביזיון."

אבל באמת אנחנו צריכים ללמוד שמקושי קטן- צומחים מעט.

מקושי גדול- צומחים הרבה!

אני אומר את זה מנסיון כואב, באמת יש תקופות שקשה להאמין שהכל לטובה, אבל אם מחזיקים עם האמונה הזאת מעמד, אז בהחלט צומחים מתוך הקושי.

בהצלחה!

יש לי תשובה ארוכה מידי...אסצתי

אין לי כח וזמן לכתוב אותה פה מוזמנת בשמחה לאישי!
שבוע טוב

צדיקה!!! מזדהה עם כל מילה שלך.דתייה בלב

אכפת לך שנדבר באישי אולי? כי יש לי הרבה מה לומר לך ורוצה גם קצת להבין ולא רק להגיב?

אז רק שתדעי נשמה שכן, לא רק שהכל לטובה אלא גם הכל טוב! הקב"ה הוא טוב ותכלית הטוב, ולכן אין כזה דבר שיורד מלמעה רע! אין! באמת! אופס, אנחנו לא רואים אתזה? זו כבר בעיה אחרת. ואיתה צריכים להתמודד. יש דברים שאפשר בפרוש לראות תוך כדי למה הם טובים עבורנו, יש דברים שאחרי זמן קצר ניתן לראות. ויש דברים שעד שנמות או לחילופין משיח יגיע - לא נוכל לראות שהם טובים! 

היית יכולה לצמוח ממשהו אחר, ויש עוד הרבה סוגי נסיונות שאולי היו קלים לך, אבל הקב"ה בחר דווקא בדרך הזו כדי להביא לך את ה-הכי-טוב-שבעווולם! הוא יודע מעולה מה טוב בשבילך ולכן עשה דווקא כך ולא אחרת!!!

אצלי באופן אישי הדבר היחיד שמחזיק אותי כבר שנים הוא לדעת שאלוקים עושה לי ט-ו-ב! פשוט כך! ויש "רק בעיה קטנה"... שאני לא רואה את זה....

קיצור אם באלך - את יותר ממוזמנת לאישי. 

אני לא מסכימה עם זהנ שהכל טוב!!!לולית10

"לא הכל טוב אבל הכל לטובה"!!! (אין על אודי דוידי...!)

יש דברים רעים בעולם!

השואה היא דבר רע!

זה שאבא שלי נפטר זה דבר רע!

זה שיש דברים רעים זה לא סותר שהכל לטובה....!

ולכן-

תמיד תמי תמיד!!!

גם כשממש ממש קשה! ואת מרגישה שאת היחידה בעולם שיש לך נסיון כזה קשה,

תזכרי תמיד:

א. שאבא תמיד נשאר אבא! וד' ית' אוהב אותך תמיד תמיד!!! ועוזר לך גם כשנראה לך שלא...

ב. שאת אף פעם לא לבד!!! תמיד יהיה משהו טוב- "אנשים טובים באמצע הדרך" שליח של הקב"ה שיחזק אותך! ויעודד אותך!

ועוד משהו- לכל אחד יש תיק על הגב, לכל אחד יש תיק שונה קצת משל חברו, אבל לכלום יש תיק...

אין אדם בעולם שלא מתמודד עם קושי כלשהו... אין אדם מושלם בעולם...!

לכל אחד יש התמודדויות בחיים, אולי עם דברים שונים אבל כולם מתמודדים...

ומי שלא מתמודד היום  יתמודד מחר או עוד כמה שנים זה לא משנה, אבל אין אדם שלא מתמודד עם קשיים...

אני לא מתכוונה לייאש חס וחלילה!חיוך

רק לחזק- שלא תשכחי שאת אף פעם לא לבד!

גם אם אני (או משהו אחר\ת) מתמודדת עם קושי אחר, זה לא אומר שאין לנו שפה משותפת... ושאני לא יכולה לעזור לך...

זה עוזר לנו ונותן לנו כלים שנוכל לעזור לאחרים...!

בהצלחה צדיקה!

(סליחה שיצא לי כ"כ ארוך... דוס מקווה שעזרתינשיקה)

הכל טוב!רחפניתת

אנחנו רואים את הדברים בצורה שונה ולא כ"כ מבינים

אבל הכל טוב! [ואגב.. זה דרגה יותר גבוהה באמונה..]

"ואמונתך בלילות" גם במצבים שלכאורה גרועים בשבילנו וממש קשים הדבר שקורה לנו הוא הכי טוב בשבילנו! אבא שלנו רחמן וטוב!

וכמובן שצריך להתפלל לאבא!....

בהצלחה נשמה!!

תודה!! איזה חמודה אני יודעת שזה קצתלולית10

לא כ"כ ברור..

כי אם הכל לטובה אז אולי זה כן אומר שזה טוב...?!

לא יודעת..!

זה ממש מורכב!

חח.. נכון הנושא הזה של אמונה מאווד מורכב....רחפניתת

ואוי! מזדהה בטירוף...שפלה

יש לי דברים לומר, אבל קשה לי לנסח..

באישי נראלי יותר יזרום.

מוזמנת בשמחה!! זה יעזור לשתינו...

מבין אותך!חיים שלמה
לכל אחד יש נסיונות,לאחד זה יותר קל,לשני זה קשה,אבל ידוע שהקב"ה לא נותן יסורים לאדם שלא יכול להכיל אותם,למדתי בתניא שיסורים נמשלו למלך שמנקה את הזהומא מבנו ואפילו את צרכיו הוא מנקה מפני שזה בנו והוא אוהבו,והנמשל מובן
מזדהה איתך מאד!!!!!!!הודיתוש
אני ממש מזדהה איתך!אחי
הקב"ה אוהב אותך !!!batsheva100

קודם כל, כל קושי בונה.

אם את מאמינה שהכל, אבל הכל בא מהקב"ה והכל מכוון ומתוכנן ממנו,

אז הכל לטובה גם אם אתה לא רואה את זה.

הרי הקב"ה הוא אינסוף הטוב, הוא כל הזמן נותן ונותן,

וגם קשיים- הוא יודע שזה הדבר הטוב ביותר בעבורנו, ולכן הוא נותן לנו אותם.

שזו ההתמודדות שאני צריכה לעבור כדי להגיע לייעוד שלי.

אנחנו  לא רואים את כל התמונה, לא מבינים בעולמות עליוניים,

ויכול להיות שמה שאני עוברת גם יחזק אותי בעולם הזה, אבל גם אם לא- בטוח תהיה לזה מטרה בעולמות העליוניים (התיקון שלי)

ואם את צריכה עזרה, פשוט תתפללי אליו-

תבקשי ממנו שיעזור לך לעבור את ההתמודדות הקשה הזאת,

שאת רוצה רק להתקרב אליו, ושיעזור לך.

תבקשי כל דבר הכי קטן (אני מבקשת אפילו על לא לפספס את האוטובוס..).

ותזכרי תמיד, שהקב"ה הוא כולו טוב והוא אוהב אותך.

אם את צריכה משהו דברי איתי 3>

מזדהה לגמריביתאלניק בנשמה
אני איתך!!הבת שלו..

וואי!! אני מרגישה כאילו אני זאת שכתבתי ת'שאלה...

באמת שיש תקופות בחיים שכלום לא הולך..ויש מלא קשיים... אני עכשיו גם ממש ככה!! אין לי מושג מה ה' רוצה ממני!!!

כמה אפשר?! זה באמת קשה ומתסכל ואתה רוצה לדעת וללהבין למה.. אבל צריך תמיד לזכור שהוא אבא שלנו!!

אבא בחיים לא יעשה רע לילדים שלו!!

וכמו שכתבת, גם אצלי מידת האמונה שלי ממש ירדה כי באמת קשה להאמין שחשוך ולא טוב...!!!

אז...אני ממש ממליצה קודם כל להתפלל! ה' מחכה לתפילות שלך!!

ואפשר ממש להתחזק ע"י ספרים..יש מלא ספרים על אמונה!! אני קוראת עכשיו את "בגן האמונה" של הרב ארוש...

ספר טוב ממש!! מומלץ! עיקר הרעיונות שלו זה ממש מה שאת צריכה...הכל לטובה!!

בעז"ה שיהיה לך רק טוב ושמחה תמיד!! תזכרי שה' אוהב אותך!!!!

הדרך וההתמודדות שלימוריה בשמחה

ייו... כל כך קשה להתחיל,

אבל אני מרגישה שחשוב לי לכתוב את זה פה ולא באישי כי את לא היחידה שמרגישה ככה ואולי המילים שלי יצליחו לעזור במשהוא קטן.

כן, קרה לנו משהוא מאוד עצוב וההתמודדת היתה קשה ולא פשוטה- הילד הראשון שלנו נפטר כמה שעות לפני שהגענו לחדר לידה.

אני משתפת מה היה הקושי כי בבדרך כלל קושי שמעלה שאלות כאלו הוא קושי של אובדן ואבל, אבל חשוב לי לומר כי לאובדן יש פנים רבות.

אובדן הוא לא רק של זיכרונות אלא גם של ציפיות על משהוא שרצינו ולא מתממש (וזה מחבר בין כל סוגי הקשיים שיש).

ההתמודדות, בעיקר כאשר היא חוויה מתמשכת מצריכה חיזוקים מתמידים- פיזיים, רגשיים, רוחניים ואמוניים.

יש הרבה מה לכתוב על ההתמודדות האמונית, אבל אני אשתף במה שעזר לי להתמודד:

שיתפתי- כמו שאת עושה, לא השארתי את השאלות לעצמי אלא דברתי עם בני משפחה, חברות, רבנים- וכל אחד נתן לי קצת, גם בלפרוק מהלב וגם בזוייות מחשבה רבות ושונות.

חיפשתי נקודות של אור בתוך החושך- חיפשתי את הדרכים בהם ה' הכין לי כלים להתמודד עם מה שחוויתי וראיתי בכך חסד וטובה של ה' אלי, ואני אתן כמה דוגאות- לפני הלידה התמודדנו עם הפלות בשבועות שונים, התמודדות זו היתה הכנה קשה אבל מאוד משמעותית לקושי שחיכה לנו בלידה (הבנתי שההפלות היו מכה קלה שנועדה לרפד את המכה היותר קשה), שבוע לפני הלידה הינו צריכים לעבור פרוצדורה רפואית מסובכת ועשינו דמיון מודרך לנו ולעובר ובו סיפרנו לו כמה טובות היו לנו ב9 החודשים איתו וכמה שמחה וטובה הוא הביאי לנו- השיחה הפשוטה הזאת היתה עוגן לדעת שנכון שעכשיו קשה אבל היו דברים טובים והם לא מתבטלים לנו.ברגע שבו אמרו לבעלי שאין דופק הוא היה בפרק "למנצח למות בן מזמור לדוד"- הרגשתי שזה דרך של ה' לומר לי מאיפה לשאוב כוחות. 

אני חושבת שלשים משקפיים שמחפשות את ה' ורואות איפה הוא נמצא איתי - עזרה לי מאוד לראות את הטוב של ה', ולראות את הטוב בתוך הקושי.

הזמן עושה את שלו- היום שאני כמה שנים אחרי וב"ה ה' יש לי ילדה בבית, אני לא יודעת למה ה' נתן לי את המכות שהוא נתן לי אבל אני יודעת שצמחתי מהם, נבנתי מהם, והם עזרו לי להתמודד עם דברים אחרים בחיים( לדוג' ההפלות).

אני לא יודעת מה המסלול שכתוב לי למעלה אבל אני יודעת שאת זה אני צריכה לעבור! והכל לטובה כי ה' מרפד לי את הדרך ככה שהיא תהיה הכי פחות כואבת וקשה שיכולה להיות בעבורי (ספר מקסים שעזר לי להבין את זה הוא "מחנה הקייץ של אדון הוא", בעיקר הפרק בו "עוג" מבין שהמציאות היא או או- או אהבת אם או אהבת אב, אז למרות שזה קשה הוא לא היה רוצה מהמצב שנבחר לו יהיה שונה).

תפילה- להתפלל , גם בלי מילם, שה' יראה לך את הטוב שלו, ויאיר לך מה הטובה שיש בהתמודדות שלך.

בהצלחה גדולה ואני פה גם באישי...

החלטתי גם לשתף במה שעזר לי...צביה הרוש

לפני כשנתיים עברנו תאונת דרכים בה ביתי הבכורה נפגעה קשה מאוד בראשה.

בשעות הראשונות כשישבתי מחוץ לטיפול נמרץ פגשתי שם מישהי שאמרה לי משפט שעוזר לי עד היום:

"תדמייני לעצמך שאת במסע. היום התחיל פרק חדש במסע. פרק שונה.

הקב"ה מלווה אותך לאורך כל הדרך, קובע את המסלול, ונמצא איתך בכל רגע נתון.

צריך לזכור שגם כשקשה זה בהשגחה פרטית וזה המסלול שקבע ה' עבורי.

אנחנו לא מבינים חשבונות שמיים אבל בטוח שכל מה שה' עושה זה רק לטובתינו."

כיום ביתי נכה, אנו מלווים אותה באינספור טיפולים ומעקבים רפואיים, ומשתדלים להסתכל על חצי הכוס המלאה.

אבל עם כל זה אני מודה שיש רגעים של משבר וחולשה וגם בכי וצער,

אני משתדלת שכל ירידה תהיה לצורך עליה.

מוזמנת גם באישי, אם תרצי.

מקווה שהועלתי למישהו...

אולי זה יעודד אותך...אנונימי (פותח)

הנסיון שלך קשה! ומתוך המצב שלך מאוד קשה, וכמעט בלתי אפשרי לראות את הטוב! אבל אומרים שה' נותן ניסיונות לאדם לפי הדרגא שהנשמה שלו נמצאת, וככל שהיא יותר גבוהה הנסיונות יותר קשים כי אלוקים יודע שהאדם הזה יוכל לעמוד בזה...וכל נסיון מעלה אותך לדרגא יותר גבוהה... אך כשלאדם יש נשמה נמוכה- ה' נותן לו נסיונות פשוטים וכמו שאת קוראת לזה: "נסיונות רגילים"....כי הוא יודע שאדם זה לא יתמודד עם קושי גדול! אז אולי זה יעודד אותך שיש לך נשמה גבוהה ושה' סומך עליך יותר מכל בן אדם אחר בעולם לעמוד בנסיון הזה! ופשוט תרגישי מיוחדת!! (למרות הקושי!) מאחלת לך בהצלחה! וממש מבינה אותך!

ואוי!!שפלה

מהמם לקרוא את מה שכתבו פה.. כל אחד והניסיון שלו, כל אחד ודרכי ההתמודדות שלו..

מה שכתבת זה פשוט להציא לי את המילים מהפה... מלא פעמים מרגישה כמוך!

כל התגובות פה נכונות ואמיתיות-

לכל אדם יש שק על הגב, ואת לא לבד. כל אחד מתמודד עם משהו...

הקב"ה הוא אבא טוב, ולא רוצה ברעתינו!! רק בטובתינו!!

גם כשאנחנו לא מצליחים לראות את הטוב, הוא קיים! רק לנו קשה להבין אותו!

הקב"ה מביא נסיונות גדולים לאנשים גדולים. את גדולה! ענקית!!

נכון, הכול נכון! אבל לפעמים קשה לחיות מסיסמאות.. באמת שהדבר הזה קשה לי, ולא עוזר לי בחיים! רק מקשה עלי להתקדם! למה זה נפל דווקא עלי, ועוד הרבה...

מה שעוזר לי להתמודד, זה פשוט לצעוק! לבכות! לדבר עם אנשים קרובים, ולכעוס! להוציא את כל מה שיש לי על הלב... לתת לכאב לצאת, להכיל אותו ולתת לו מקום...

ואז- להבין שבאמת בכל נפילה, ה' שולח לנו את השליחים המתאימים שיעזרו לנו לקום!! נפילות זה בכלל לא נחמד, זה אפילו סיוט, אבל יכולה לומר שכל נפילה שהיתה לי (ולצערי יש הרבה...) ה' שלח לי מישו שיוציא אותי מזה, שימשוך אותי כלפי מעלה ויזכיר לי את כל הדברים שאני באמת מאמינה בהם, רק שבזמן נפילה קשה לי לראות אותם..

בברכת "כל נפילה אותי רק מעלה"

מוזמנת ממש באישי...

ממש ממש מזדההאביגיל=)

לפעמים יש לי התמודדיות וקשיים שאין למי לפרוק....

כי צריך מישו שיהיה איתי לגמרי ועדיין לא מצאתי מישו כזה...

תסתכלי סביבךשפלה

בטוח יש מישו שיכול לעזור! בטוח!
חברה/ מדריכה/ מורה/ כל אחד אחר...

הרבה פעמים האנשים האלה מגיעים לא מאיפה שחשבת..

העזרה מגיע בדרך לא צפויה, רק צריך להיות מספיק עירנייים, עם רצון עצום להתקדם!!

בהצלחה!!!!!

"יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע"להבה ירוקה
יש לי חברה ממש צדיקה-פלספנית

בעזהי"ת

שאומרת שההתמודדות שלה באה להזכיר לה כמה היא קטנה ולא מחליטה על מה שהולך פה בעולם, ושהכל זה מריבוש"ע.

[אבל זה רק כי היא ממש ממש צדיקה]

אין לי מה להגיב!זה ממש נכון...גם אני עובר כל יום..אנונימי (פותח)

אבל בכל זאת אני מחזיק בחבל הדק שה' זורק לי,ומבין שהכל לטובה,
כי אני מאמין שהכל לטובה ובסופו של דבר ה' לא עושה לי סתם דברים!
יש משפט שמישהו פעם אמר לי:"אתה תראה אנשים שמחים,וגם יש כאלו עצובים,
אבל תדע שה' יכול להפוך את הגלגל בשנייה אחת"!
בעז"ה אנחנו נצא מזה וה' יעזור לנו אמן!!!

בשביל זה ה' יתברךרק אשרינו!אחרונה

הוריד אותנו לפה...לתוך העולם הזה שהוא כולו 

בעצם 'מסתיר' ממנו את המציאות וההשגחה של ה' יתברך..

ה' רוצה שנתקרב אליו..שנשמח בו..שנרגיש שהוא אוהב אותנו...

לכן הוא נותן לנו את כל המעברים והייסורים שעוברים עלינו..

כי הרי מטבעינו הגשמי כשטוב לנו אנחנו 'שוכחים' קצת את ה'.... 

שוכחים שכל רגע ורגע ה' מחדש את העולם ונותן לנו חיים חדשים וכל נשימה קלה וכל מחשבה 

או תזוזה או רוח חיים שיש לנו זה הכל מה' יתברך לגמרי...

ר' נחמן אומר שיהודי חייב שיהיה לו שני בקיאות, בקי ב"רצוא" ובקי ב"שוב". 

כלומר גם בזמנים שבהם ב"ה הכל הולך לנו טוב ('רצוא') וגם בזמנים שב"ה לא הולך לנו טוב ('שוב'), 

צריך להיות "בקי" דהיינו להבין ולדעת שכל התכלית שלשמה אני פה בעולם היא להידבק בה'..ולשמוח בו..לשוב אליו..

אבל אם באמת היינו בקיאים ב"רצוא" לגמרי, הרי ה' יתברך לא היה מוריד אותנו למצב של "שוב"...

אשרינו!! ה' אוהב אותנו!!   

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך