מלך מלכי המלכים, הקב"ה אדון עולם, ריבונו של עולם תודה, תודה שאני עומד/ת ומודה לך וכל מה שאומר יהיה כאין ואפס לעומת כמה שאני צריך/ה באמת להודות לך, והרי על הכל אני צריך/ה להודות לך כי הכל ממך. תודה על כל הדברים שבעולם, תודה כל רוב ריבי רבבות פעמים שעזרת לי. תמכת בי. הושעת אותי. הצלת אותי. שימחת אותי. ריפאת אותי. ושמרתי עלי. תודה שאתה תמיד איתי תודה שאתה נותן לי כח לעשות מצוות, כח לעשות מעשים טובים, כח להתפלל.
תודה על כל הפעמים שעזרת לי ולא ידעתי להגיד לך תודה. תודה על כל נישמה ונישמה שאני נושם/ת, ותודה לך מלך מלכי המלכים גם על דברים שאין לי. תודה שקשה לי לפעמים, תודה שקצת עצוב לי לפעמים, כי אני בטוח שכל מה שאתה עושה - לטובי. ואפילו שלא ראיתי שזה לטובתי, עמוק בלב אני יודע/ת שמה שמגיע ממך הוא הדבר הטוב ביותר עבורי והוא נעשה במיוחד בשבילי בהשגחה מדוייקת ומושלמת כמו שרק אתה, מלך מלכי המלכים יכול ויודע לעשות. תודה שלפעמים קשה לי, כי רק ככה אני יודע/ת להעריך את הטוב. רק אחרי שנמצאים בחושך, אפשר להעריך את האור, תודה על חיים נפלאים שנתת לי. תודה על כל דבר הכי קטן שהבאת לי, כי את הכל אתה הבאת לי, ולא לאף אחד/ת אחר/ת. תודה שאתה תמיד שומע את התפילת שלי, למרות שלא תמיד אני רואה..
בורא עולם, אני מבקש/ת סילחה מעומקי ליבי אם היו פעמים שלא הערכתי את מה שאתה נתתה לי, ובמקום להודות רק התלוננתי.
אני עפר ואפר בחיי, קל וחומר במיתתי, ואתה כל העולם. אז אנא, אל תרחק ממני לעולם !