אני, בתור דתית לאומית (ואני דווקא לא נקראת חרד"לית) באמת מאמינה שהתורה זה הדבר הכי חשוב, זה הגרעין. אפילו זה שאני ימנית נובע בעיקר מכך שאני דתייה.
וקשה לי , פשוט קשה לי לראות שהמפלגה שהכי אמורה לייצג אותי, עומד בראשה אדם שאני פשוט לא בטוחה שאצלו התורה זה הגרעין.
אני מפחדת שאולי אני טועה וכותבת דברים לא נכונים עליו, אז אני יאמר בכללי שיש היום הרבה דתיים כאלה שמבחינת האידיאולוגיה, העיקר אצלם זה שהם ימניים! זה שהם גם דתיים לא אומר להם הרבה,זה שולי, וזה מתבטא גם בגודל של הכיפה... בהסתכלות רחבה יותר, יש ירידת דורות. רואים היום הרבה הלכות שהתחילו "לחפף בהם"... בחלקים נרחבים מהציבור לא רק גודל הכיפה קטן, אלא גם הכיסוי ראש, השרוולים, שמירת נגיעה וכו'- זה אולי דברים שנקראים "שטחיים" והעיקר זה האמונה בלב, אבל לדעתי אדם דתי אמיתי שבאמת מאמין -זה אדם שלא פחות מאמונה, הוא גם לא ייתן לעצמו לחפף בהלכות. אם בראש המפלגה עומד בעצמו אדם שאין לו לפחות את השאיפה וההבנה לשמירת התורה וההלכות בשלמותם- איזה חינוך זה נותן לנוער שגם ככה מדרדר בימינו?
אני לא מכירה את נפתלי בנט אישית, ויכול להיות שהוא לא כזה... אבל זה התחושה שמכרכרת סביבו, וזה אומר הרבה לדעתי...
אז הוא מביא הרבה מנדטים? לא שווה לדעתי את ההרס שזה עלול לגרום לציבור שלנו...