אכתוב לך בנקודות כי אין לי זמן כל כך עכשיו.
כמו שב.ש. ועוד חבר'ה אמרו.. זה דבר טבעי שקורה לכל אחד.
ואם לא- יש בעיה כנראה וצריך לטפל בה...
התורה שלנו נתנה לנו את המתנה הזאת שנקראת אהבה. זוג המתחברים בקשר של אהבת עולם!!!
"לא טוב היות האדם לבדו, אעשה לו עזר כנגדו" וזו האישה, העזר.
בתורה יש מקום גדול לקשר בין 2.
אבל? ר-ק בין 2.. ור---ק אחרי נישואים.
ז'תומרת- קשר אמיתי לחיים.
כשאנחנו נהיים אנשים ששמים גרביים ואז מחליפים אותם כל שעה.. עניין הזוגיות נהיה מסחר.
חוץ מיזה שזה איסור מההלכה אם זה לא לשם חתונה [שגם לשם חתונה צריך סייגים מסוימים. כמו יחוד נגיעה עד החתונה וכ']
קשר שהוא "בנתיים אנחנו חברים עד שנתחתן בלי נגיעה וזה.." אז נו
אפשר לומר שהמחשבה נחמדה ממש והרצון טוב.
אבל למען האמת..
אפשר ליפול בקלות, למה? כי קשר לא עומד! או לעולם אינו סטטי.
או שהוא מתקדם או שהוא דועך.
מתקדם- לקשר שלכם יהיה לאן להתקדם? הוא נתקע.. אין לו לאן להתקדם. רק אחרי החתונה הוא יכול להתקדם ולהתעצם עוד.
דועך- כשאין לו לאן להתקדם הוא דועך.
בת של מלך יקרה
יש מישהו שאני מאוהבת בו כל כך.. זהו בעלי הצדיק והמתוק מדבש.
אנ'לא נשואה, אני גם לא מכירה אותו עוד.
אבל אני בהחלט יודעת שהוא מיוחד והכי טוב ונכון בשבילי.
אז.. כמו שאני רוצה את הטוב שלי, אני לא פחות רוצה את טובתך. ולכן סיפרתי לך את כל הנ"ל^^^
כי אכפת לי ממך!!!
כן.. היו פעמים ש'התחרפנתי' ממחשבות וכ'. אבל יחד עם זאת חיפשתי איך אני עושה עם עצמי טוב ולא נופלת לטעויות
שאח"כ אצטער עליהם. שאלתי אנשים התייעצתי וביררתי בעצמי.. והמסקנה שהגעתי אליה היתה מקסימה.
החלטתי להתמקד בהנאה ובחוויות שאני עוברת ואעבור עד הזמן שאחפש לחתונה בעזרת ד'. ובנתיים גם אתפלל מלא מלא באמונה.. [וזה הכי קשה, האמונה..]
ושלא תחשבי שלא היו לי ניסיונות עד אז. היו היו.. אבל ידעתי איך להתמודד איתם.
למדתי היכן לשים את ה-STOP ולא ניסיון שנכנסתי אליו בכוונה.
משו מתוק לסיכום: כדי לאהוב באמת באמת. צריך לאהוב את מי שאני, המהות שלי, העבר שלי, הסביבה שלי, המשפחה שלי, הבריות, עמ"י וכ'..
כשלומדים לאהוב אהבת נפש לכל אדם.. אהבת הזוגות גדלה ומעמיקה והראיה לגביה אחרת לגמרי. [זה עבודה תמידית זה לא נגמר מתישהו
]
* נשמה- אשמח לפרט לך אם תרצי לשמוע יותר באישי. שד' יפנק אותך!! ב"הצלחה רבה.