שלוםאני החמודה

אני ניק מוכר פה בערוץ,אבל רציתי להיות אנונימית אז..

יש לי שאלה.בעצם היא כמה שאלות.

בנות שביננינו בטח מכירות את התחושה- יש לך מישו בראש.בן כלשהו מהסיביבה הקרובה אלייך (או הפחות) מהישוב,מהחבר'ה וכו' שאת מרגישה איך לומר- משיכה אליו. לא נגיד בקול אבל אולי קצת אהבה.ואת מתחרפנת מזה.

כי הוא לא יוצא מהראש גם כשצריך,גם כשכבר הבנת שזה ממש לא טוב.ולדבר על זה זה ממש בלתי אפשרי..

אז אלו השאלות שלי-

בנים: מה אתם עושים??גם לכם יש סיטואציות כאלו?גם לכם יש מחשבות דומות??ומה אתם עושים איתם??

(פשוט כי אצלי זה די נראה שהוא גם רוצה..וזה די פדיחות.)

ובנות-מה אתם עושות???ממשיכות להתחרפן??איך מגרשים את זה??

תודה מראש

כוח טבעי שקיים בכל אדם בריא בנפשו.לנצל בצורה בריאהב.ש.
כן אבל אם אני קטנה??אני החמודה

(אפילו מאוד.)

אהלן!asaf300

א'- ברור שיש לנו את זה!!! ברור,ברור,ברור!!! כמעט כל בן ממוצע חושב על בת באיזור גילו..

ב'-מה אנחנו עושים? ת'אמת שכמו שאת הגדרת את זה " מתחרפנים!!" בדיוק כמוך. זה נכון שאנחנו יכולים ליזום איזה שהוא קשר. אבל מי שמבין שזה לא טוב לו הוא פשוט מתחרפן!!! לא משו אחר. זה קשה!! מאוווד!! אבל אם את חושבת על התמורות שיש לך מזה זה שווה..

תכנסי לאתר חברים מקשיבים. יש שם מלא חומר בנושא. גם בשו"ת וגם במאמרים..

בהצלחה! אל תתיאשי!!!

כן אבל אצלי זה עובר כשאני מבינה שזה פשוט לא (:batsheva100

אבל יש תקופות (או שבוע לפעמים..) שזה באמת מחרפן.

אני יגיד לכם מה העניין..אני החמודה

פשוט זה דווקא כן יכול להיות שיצא מזה משו.וגם הוא נראה כאילו זה מעניין אותו..

וזה מזה מוזר!!

הוא יותר גדול ממני,ואני עוד קטנה,אבל אולי בעתיד,לוידת לפי המבטים שלו..

וכשנמאס להתחרפן??הוא לא יוצא מהראש..

זה לא באמת נראה.asaf300

את רוצה  שזה יראה שאתם מתאימים כי את  סוג  של מחבבת אותו.אבל את בלי להרגיש מכניסה את עצמך לסרט שאתם מתאימים. אני לא אומר שלא. יכול להיות שכן. אפילו  סיכויים גדולים. אבל את קטנה כמו שאת אומרת.. וכשתהיו גדולים אז סבבה חכי,כשתהיא גדולה יש לך על מה לדבר..

לא הבנת.אני החמודה

זה לא רק אני שרואה את זה.חברות שלי גם...

והבאסה זה שזה באמת ברמות קשות, כשאני בקרבתו אני לא מורידה ממנו תעיניים (חוץ מכשהוא מסתכל עלי..), ואני שמה לב שגם הוא בא יחסית קרוב אלי,ומסתכל עלי,זה לא דמיון..

לדעתי אין שום בעיה בלנסותליק המדליק123

אם את חושבת שזה נכון בישבילך לכי על זה
חיים רק פעם אחת
את תפספסי היזדמנות...

אבל אם את לא חושבת שזה טוב לך אז אני מצטער
אין לי שום כיוון מחשבה בזה

וואלה תנסי לדבר איתו על זה(האאא פדיחות..חח)!אנונימי (פותח)

לבנים זה גם קורה...עד שמתישהו הוא מציע לה חברות,ואז הם חברים כמה חודשים
וזה נגמר(או שלא.וב-80% מהמקרים זה מסתיים).ואז הוא מתחיל לחשוב עליה כל הזמן...
בהצלחה לך אחות יקרה!! אין שום ייאוש בעולם כלל...דברי עם ה' זה עוזר!!!

תשלחי לו מסר.חיים שלמה
דרך חברה טובה,שישאל אותו מה הוא חושב עלייך,ואם את בראש שלו אז בטח זה כבר יגלוש לפסים מעשיים יותר,את יודעת..
כמובן שהחברה..חיים שלמה
לא תאמר שאת שלחת אותה כמובן שלא!!!
שזה יראה טבעי לגמרי.
אוףףף.אתם לא מביניםאני החמודה

אני דוסית. מאולפנה.

והוא דוס. מישיבה.

ולכן גם אם זה באמת זה,זה נתקע אצלנו בלב.. מבינים?

לכן אין סיכוי לדבר איתו (גם כי אין ממש זמני קרבה עד כדי דיבור) או דבר על זה שמישהו יעשה לנו את העבודה השחורה.

ואיך אני יודעת אם אני באמת אוהבת אותו?

שלום חמודה דניאלה .ד.

אכתוב לך בנקודות כי אין לי זמן כל כך עכשיו.

כמו שב.ש. ועוד חבר'ה אמרו.. זה דבר טבעי שקורה לכל אחד.

ואם לא- יש בעיה כנראה וצריך לטפל בה...

התורה שלנו נתנה לנו את המתנה הזאת שנקראת אהבה. זוג המתחברים בקשר של אהבת עולם!!!

"לא טוב היות האדם לבדו, אעשה לו עזר כנגדו" וזו האישה, העזר.

בתורה יש מקום גדול לקשר בין 2.

אבל? ר-ק בין 2.. ור---ק אחרי נישואים.

ז'תומרת- קשר אמיתי לחיים.

כשאנחנו נהיים אנשים ששמים גרביים ואז מחליפים אותם כל שעה.. עניין הזוגיות נהיה מסחר. 

חוץ מיזה שזה איסור מההלכה אם זה לא לשם חתונה [שגם לשם חתונה צריך סייגים מסוימים. כמו יחוד נגיעה עד החתונה וכ']

קשר שהוא "בנתיים אנחנו חברים עד שנתחתן בלי נגיעה וזה.." אז נו אפשר לומר שהמחשבה נחמדה ממש והרצון טוב.

אבל למען האמת.. 

אפשר ליפול בקלות, למה? כי קשר לא עומד! או לעולם אינו סטטי.

או שהוא מתקדם או שהוא דועך. 

מתקדם- לקשר שלכם יהיה לאן להתקדם? הוא נתקע.. אין לו לאן להתקדם. רק אחרי החתונה הוא יכול להתקדם ולהתעצם עוד.

דועך- כשאין לו לאן להתקדם הוא דועך.

בת של מלך יקרה יש מישהו שאני מאוהבת בו כל כך.. זהו בעלי הצדיק והמתוק מדבש.

אנ'לא נשואה, אני גם לא מכירה אותו עוד.

אבל אני בהחלט יודעת שהוא מיוחד והכי טוב ונכון בשבילי.

אז.. כמו שאני רוצה את הטוב שלי, אני לא פחות רוצה את טובתך. ולכן סיפרתי לך את כל הנ"ל^^^ 

כי אכפת לי ממך!!!

כן.. היו פעמים ש'התחרפנתי' ממחשבות וכ'. אבל יחד עם זאת חיפשתי איך אני עושה עם עצמי טוב ולא נופלת לטעויות

שאח"כ אצטער עליהם. שאלתי אנשים התייעצתי וביררתי בעצמי.. והמסקנה שהגעתי אליה היתה מקסימה.

החלטתי להתמקד בהנאה ובחוויות שאני עוברת ואעבור עד הזמן שאחפש לחתונה בעזרת ד'. ובנתיים גם אתפלל מלא מלא באמונה.. [וזה הכי קשה, האמונה..]

ושלא תחשבי שלא היו לי ניסיונות עד אז. היו היו.. אבל ידעתי איך להתמודד איתם.

למדתי היכן לשים את ה-STOP ולא ניסיון שנכנסתי אליו בכוונה.

משו מתוק לסיכום: כדי לאהוב באמת באמת. צריך לאהוב את מי שאני, המהות שלי, העבר שלי, הסביבה שלי, המשפחה שלי, הבריות, עמ"י וכ'.. 

כשלומדים לאהוב אהבת נפש לכל אדם.. אהבת הזוגות גדלה ומעמיקה והראיה לגביה אחרת לגמרי. [זה עבודה תמידית זה לא נגמר מתישהו ]

* נשמה- אשמח לפרט לך אם תרצי לשמוע יותר באישי. שד' יפנק אותך!! ב"הצלחה רבה.

דניאלה יקרהאני החמודה

זה בדיוק העניין.

אני רוצה מאוד שיהיה לנו קשר לחתונה.מאוד מאוד מאוד. וכמו שכבר כתבתי- גם מצידו נראה שהוא מסתכל עלי וחושב עלי, היה בינינו איזה משו, הוא דאג לי כאילו אני בת שלו, היתה כימיה.וזהו.

אבל בגלל שאנחנו דוסים והוא די גדול (בישיבה גבוהה) אז אין סיכוי לדבר על זה.

כנראה שלעולם לא תבינו אנשים צדיקים שמנסים לעזור..

זה בדיוק הבעיה אצלנו,קול הנשמה

הדוסים, כאילו לא יודעים להסתדר, מתפדחים נורא! אז ממש ממש נהניתי לקרוא את מה שדניאלה רשמה, זה סידר לי כמה דברים בראש... וחמודה- כשיגיע זמן לצאת תמצאי כבר מישו שיגשר.. זה הגיוני שתהיי מבולבלת/ נרגשת וכאלה, אבל מודאגת? לא חבל? אם הוא שלך- תשמחי שהוא בסביבה המוכרת, ואם לא- עוד תשמחי שלא עשיתם שטויות)

אני כ"כ מזדהה1אנונימי (פותח)

אני ממש קטנה ומאוהבת במישו.

אני מתחרפנת מיזה!!

אופ!אנונימי (פותח)

מזדהה כ"כ11

מדוע שלא נבין? את לא יוצאת דופן.לך דומיה תהילה
ברור ברור שלא נביןדניאלה .ד.
אני מכירה אותך? (אולי ורק אולי כן ובערך) אני ידעתי בת כמה את? אני מכירה את הסיפור ממש לפרטים ומקרוב? אני מכירה ת'סחור שאת מדברת עליו? ספק...
רק ניסיתי לענות תשובה קולעת בהתאם למה שרשמת ובהתאם למידע החסר לי. ועשיתי זאת בלב אוהב ובשמחה רבה.

ולענייננו- חייב למצוא מישו שיגשר בניכם. או שהוא יעיז כבר חחח
ולדעתי יש סיכוי לדבר על זהדניאלה .ד.
^^ ואם הוא יאמר "לא", יהיה לך קל יותר להמשיך הלאה.לך דומיה תהילה

הוא יבין, הוא לא חייזר... לא חייבים פנים-מול-פנים. טלפון זה טוב.

קשה...ביתאלניק בנשמה

לי זה קרה לי אם שכנה שלי בגלי וזה מזה פדיחות פשוט מרסנים את זה אכשהו

זאת בעיה ענקית לצערנו,ואפסיים כמעט הסיכויים לצאתבדמייך חיי

בס"ד

מגיל ההתבגרות מבלי בכלל לחוות את זה...

אבל...[טמטמטמ]

תחשבי ,תחשבי על זה-איזה כיף זה יהיה אם תבואי לבעלך,לזיווג שלך שהקב"ה בכבודו ובעצמו זיווג אך ורק ל-ך!!! נקייה,טהורה-בלי עבר מגעיל מלא קשרים מסובכים מאחור...תבואי אליו שהוא הבנאדם היחיד שבראש שלך ואת היחידה שבראש שלו!!נו..לא שווה את זה??? |בל"ח..| אז תגדלי בשנים האלה,תתעצמי,תבני את האישיות שלך שתעמוד חזקה על פני הקרקע-זה תהליך של שנים,ולכן את עכשיו בגיל להיבנות-תעברי את התהליך,תגיעי לזמן המתאים וד' כבר יסדר לך..סמכי עליו..-מה שצריך לקרות-יקרה..אל תכיני את המרכבה לפני שאת מביאה את הסוסים...-הכוונה אל תעשי משהו שזה לא הזמן שלו-לכל דבר בחיים יש את הזמן והעת המתאימים לו!!ושווה לחכות להם כדי שהם ייתקיימו בצורה הטובה ביותר! אם את רוצה,אני באישי ,ב"הצלחה רבה מתוקה!!

מסכימה ממש ממש^^^מקום אחר

זה קורה לכולם בד"כ..

אבל קצת סבלנות- אני חושבת, ויצא הכי טוב שאפשר!

נכון שזה קשה, אבל שווה לחכות אני חושבת..

תני לעצמך קודם כל לגדול, להבין מי את.. לפני שאת מתחילה

לנסות להבין מישו אחר..

המון ב"הצלחה מקסימה!

לא לאבד את הראש...לך דומיה תהילה

כשמשהו צץ לי בראש אני אומר "חבל על הזמן, כלום לא יקרה" והרבה פעמים שם

זה נגמר. 

זה נורמטיבי ולא צריך להילחץ מזה. הרבה פעמים זה עובר מעצמו. לא מגרשים

את זה בכוח. זה מיותר. ככל שאת כופה על עצמך לשכוח את מתרכזת בו יותר... 

כמה ''קטנה'' את, אגב?

אני בת 17 וחצי.קטנה בשביל כאלו דברים..אני החמודה

דבר ראשון תודה

מחמם את הלב התגובות פה אני מרגישה שאנשים מתחילים להבין אותי.

תקשיבו זה מישו שאני רואה די הרבה (כמעט כל שבת,הרבה באמצע שבוע..) ובאמת לא יוצא לי מהראש גם כשהוא לא לידי.

כולם אומרים לי- תוציאי אותו מהראש שלך, זה לא יעבוד, הוא גדול יותר ממך (מה שאגב, לחתונה, עדיף בעיניי) אבל זה פשוט לא הולך.

הוא ילד (???) יפה,אז גם כיף להזכר בו. זה גם נותן תחושה גדולה כזאת בלב, זה כיף בקיצור.

אבל זה מוריד אותי אני חושבת על זה הרבה, לפעמים הרבה מדי. נראלי זה כבר מזמן עבר את גבול הנורמלי..

באמת שיש מצב גדול שאני רוצה להתחתן איתו. ואני יודעת שכשיגיע הגיל יהיה לי מאוד בקלות איך להשיג שיקשרו בינינו כדי שניפגש לרציני. אבל עכשיו הוא לא יוצא לי מהראש, ומה שבטוח זה לא יהיה אני שיתחיל איתו, בשום מצב שבעולם!!!!!!!!!!!

תודהאתם מעודדים.אני לא לבד בצרה... למרות שנראלי אצל אפחד זה לא בכזה עוצמות

בדיוק סיפרו לי על שיחה ממש יפהאסור להתייאש

על הקטע של להוציא מהראש..

זה קשה מאוד וגם לי היה משו שהיה לי מאוד קשה להוציא מהראש.. (לא קשור לבנים ובנות)

והמדריכה של סיפרה לי על שיחה שהוא דיבר על העניין של רצוא ושוב.. 

אני לא אלעה אותך בכול הפרטים והפואנטה היא שפשוט לא לתת לזה יחס גדול מידי..

להקטין את החשיבות וזה עוזר מנסיון!!!!!

קטנה???שביג

17 וחצי זה לא בהכרח קטנה ל"כאלו דברים". תחשבי עם עצמך... 

כתבתי לך באישי...יעל נ

אחות יקרה!!שיפקה

יש לי הצעה-אולי כדאי להתייעץ עם איש מקצוע? מישו שמכיר אותך,או אפילו לא, יש היום שיטות ופטנטים, הם יותר חכמים ממנו.

חוצמיזה עוד יתרון- מישו כזה (ותבחרי מישו שאת סומכת עליו לגמרי) את יכולה לספר לו את כל הפרטים מהתחלה ועד הסוף.מי זה,מה הוא, מאיפה פתאום זה בא לך. וככה תהיו יותר חכמים ביחד.(את ומי שאת מתייעצת איתו, לא את והבחור..)

מנסיון עם אנשים- זה עוזר שמישו עם ראיה מהצד רואה את זה אחרי ששמע את הסיפור (כולל כל הפרטים, לא רק את אלו שאת מוכנה לספר פה..),ומייעץ..

אם יש לכם רעיונות לאנשים שיתנו לה עצות נורמליות-תאמרו לה- לדעתי איש מקצוע או מישו מבין בזה.

בהצלחה אחות יקרה!!

אין דרך לגרש את זה...פעמיים חי

ממשיכים הלאה...

לא נראה לי שיש מה לעשות...אביגיל=)

אבל אם הוא אמור להיות בעלך הוא יהיה....

אני כ"כ מזדהה...

מלא מלא ב"הצלחה

^^ר-ע-ו-תאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך