מכירים את זה שיש בנאדם שאתה אוהב ופתאום האהבה הזאת מתהפכת ואתה אפילו לא יודע למה.....
ואי אפשר לשדר לו את זה כי הוא ייעלב ואני גם לא רוצה...
זה פשוט קרה לי ואין לי מושג מה לעשות...
מכירים את זה שיש בנאדם שאתה אוהב ופתאום האהבה הזאת מתהפכת ואתה אפילו לא יודע למה.....
ואי אפשר לשדר לו את זה כי הוא ייעלב ואני גם לא רוצה...
זה פשוט קרה לי ואין לי מושג מה לעשות...
פשוט מרגישה שמשו חוסם אותי ואני פשוט לא מצליחה לחשוב עליו טוב אלא רק רע ויותר גרוע מזה...
וזה התחיל ממשו קטן שפתרנו ביננו אבל אני פשוט לא מצליחה לצאת מזה...
![]()
לא יודעת ...
אולי לנסות לחשוב על הבנאדם חיובי וטוב ...
ולא להתעכב על השלילי ...
ולא שיש כ"כ הרבה.. אני פשוט נתפסת למשו קטן בלי שאני רוצה ואני לא מצליחה לשלוט בזה
בעזהי"ת
הוא הכעיס אותך?
הקשר איתו חנק אותך?
תנסי לחשוב..
על החלון באוטובוס מישו כתב את זה:
כשהאחד אוהב והשני מחבב זה לא אהבה זה כאב!!!
אבל באמצע?
אין לי מושג
ואוו..
חזק...
זה לא חבר שלי או משוו
זאת מישי שבעיקרון חברה טובה שלי...
אבל ממש ממש תודה לכולם על העצות=)
את לא יודעת אפילו כמה....
לא משנה הכל, אבל בסוף הכל הסתדר.
נתתי לזה זמן ובסוף- הכלטובה.....
אני ממש לא מבין בפסיכולוגיה, אבל שמעתי הרבה מקרים (ראו: גברים ממאדים ונשים מנוגה)
יש איזה משהו כזה שאחרי קשר עמוק,
יכולה לעלות פתאום בעיה שהיתה בגיל קטן...
תנסי לחכות עם זה קצת זמן...
אני יודעת שזה גרוע אבל פשוט מעצבן אותי עכשיו לראות אותה....
וזה ממש לא מוצדק..
אולי הפתרון הוא להרפות ולא לחשוב על כך כל הזמן. דווקא להניח לזה ולחכות להזדמנות חיובית. ההתעסקות בלכלוך מוסיפה לכלוך.
עזרתם לי...
אני חושב שאם אדם מסתכל על הדברים השלילים (בעיקרון לי יש מכשרי שמיעה וזה דבר שלילי וכל חברים שלי אומרים אתה לא צריך לתפדח וזה ועם מישהי לא רוצה אותך היא לא שווה את זה כי ברוך ד' יש לי הרבה תכונות טובות יופי וגוף טוב ברוך ה') לא ניראה לי שהקשר יצליח להרבה זמן ! כי גם היה לי קשר עם בת זה לא הלך ופשוט איכשהו זה נפסק !אני חושב שהדבר הכי טוב לנסות לחזק את הקשר שאם הזוג השני לא מדבר דברים שמענינים אותך אתה חייב להקשיב לו ואז יראה שאת מקשיבה לו איכשהו באנרגיות יחזק את הקשר ויהפוך את זה לאהבה אמיתית
!!!!!![]()
אז קורה בדיוק מה שאת מרגישה.
קרה לי פעם ואני זוכרת כמה התחרפנתי מעצמי.. פשוט לא יכלתי לסבול אותה, אבל ממש בלי סיבה שתסביר תעניין!
וממש הרגשתי רע עם זה.. ב"ה זה עבר.. יכול לעזור להתרחק קצת, להשתדל אבל כמה שפחות לפגוע. פשוט קצת להרפות בקשר החונק מידי. ואז תראי איך מאליו זה יגרום לך להתהפך חזרה, ויעשה רק יותר טוב בקשר בינכם..
בהצלחה...
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים