אנשיםםםםםםםם..כנסוואנונימי (פותח)

טוב הכול התחיל כשהיא התכתבה איתם..אח:"כ דיברה איתם..יצאה אית..ו..עדיף שאינ לא אמשיך..טוב מי שלא הבין זאת אחותי היא די גדולה..ויכולה לעשות מה שבאלה אבל לי כאחותה זה דיי מפריעה..וזה נמשךל..חור שני ונזם וחור שלישי(בלי שההורים שלי יודעים)ולהזמין חברים הביתה..בקיצור..התדרדרה רציני..ולא שהיא יוצאת עם בנים צדיקים היא יוצאת עם כל המעשניםםםם..

מה עושים??

זאת אחותך הגדולה?Apple
כעע..אנונימי (פותח)
אז.. לא נראה לי שיש לך ממש מה לעשות..Apple
אם תנסי להטיף לה היא תתעצבן עלייך....
אפל צודקת במאה אחוזהיסטוריונית
ואני אומרת לך את זה בתור אחת שיש לה נסיון {אחותי לא הסתובבה עם פושעים אבל לפעמיים היא לא לובשת הכי צנוע ושאני מעירה לה זה נורא מעצבן אותה ובצדק גם אני שונאת שהיא עושה לי את זה} אבל את לא חייבת לשתוק את יכולה פשוט לספר להורים שלך
תבינו..אנונימי (פותח)
היא שואלת אותי כל דבר אם זה סדר שהיא מביאה בנים ואני אומרת לה לא והיא עושה לי מה אני יעשה לך..פעם אחת החופש ההורים שלי נסעו לונפש ונשארנו הילדים לבד והיא הזמינ הפוול בנים..קיצר כמעט התקשרתי להורים שלי שיבואו דחוף..כבר הייתי עם הטלפון ביד..ואז אמרתי לעצמי..למה להרוס להם נופש של4 ימים??אז לא התקשרתי להגיד להם ואני פשוט סובלת אתהזה בשקט וכולם שם מעשנים בבית שלנו זה מגעיל..אני גם כל הזמן אומרת לה שהיא הורסת לעצמה תחיים שיהיו לה אח"ככשהיא תתבג והיא מקשיבה כזה..וממשיכה..היא בתור בנאדם היא אחלה אבל מה לעשות יש טעויות בחיים..
הי א בתור בנאדם..אנונימי (פותח)
היא בנאדם מקסים..אבל מה לעשות היא גם יפה ומושכת..ויש לה באמת יופי..וכול הבנים מתחילים איתה..וזה די מגרה..(מנסיון..)
ושלא תחשבו..אנונימי (פותח)
אנחנו משפחה דתייה אבא שלי רב..ואנחנו לא שתי ילדים אנחונו10 ..
טוב לדעתי אל תגידי להורים שלך -~H.L~
כי ת'כלס זה לא יתן כלום כי במילא נראלי היא לא תקשיב להם ותעשה את זה באחורי הגב שלהם (תקני אותי עם אני טועה) וזה סתם יגרום לריב גדול בינך לבינה...
אז אני לא חושבת כ"כ שאפשר לעשות משהו.....
אהה ואולי את יכולה -~H.L~
לדבר עם מישהו שיש לו השפעה על אחותך ... ונראלך שהיא כזה תקשיב לו...
למה את מתערבת??טלל=]]
את לא צריכה להתערב..
בהצלחהה...:]]
שאלה מסובכת.מ.מ.י.ר
אם היא גדולה - לא שייך להגיד להורים, כי זה לא יתן כלום. הכי הרבה היא תקיב איתם, ואז זה עוד יגיע למקומות שלא רוצים להגיע אליהם.

אולי עדיף שמישהו או מישהי אחר/ת שהיא מכירה טוב, ידבר איתה.
אולי כדאי שאת תדברי איתה. תנסי לחשוב לעצמך, למה זה לא טוב כל מה שהיא עושה, ואז תסבירי לה.
אבל יכול להיות שהיא לא תקבל את זה, כי אחרי שמתחילים - זה מאוד קשה לצאת (למרות שאם לא יוצאים - זה יותר כואב, אבל לא ממש רוצים לחשוב על זה). ואז מה שנותר לך הוא רק להתפלל לקב"ה שהיא תפנים את זה גם בלב ולא רק במוח, ולקוות שלאט לאט בתהליך - היא תשתנה לטובה.

בהצלחה!
*תריבמ.מ.י.ר
אינלך כ"כ מה לעשות.[:HoDi
כי היא אחותך הגדולה. [כמו שכולם אמרו פה.] ולדעתי גם אל תגידי להורים שלך..!!! אבל "תאיימי" עליה שאם היא מזמינה חברים הביתה או משו כזה את תגידי להורים שלך.. כי היא לא יכולה לערב גם אותכם בזה ואתם גם לא צריכים לסבול בגללה..
רעיון טוב(האחרון)הרב אמזלג
תבינו..אנונימי (פותח)
כל החברות הטובות שלה..הם כמוהה..מזה יעזור..טוב קיצר עזבו..במילא אני לא יכולה לשנות כלום..שתעשה מה שהיא רוצה...
חבל שאת מוותרת כל כך בקלות...תשקלי תתגובות פוו=]מופי=]]
מופי צודקתפרילי =]
לדעתי אל תאימי עליה או משו כי-אוריה שמחה
א. זה יצור מתחים בינכן וזה לא יועיל בגרוש.
ב. זה סוג של בריחה מהבעיה...
קחי כלמיני רעיונות מפה, ותנסי אולי בחברים מקשיבים ודברים בסגנון.. ב"הצלחה!!!
לפי דעתי....ר ע ו ת
אם את לא יכולה להשפיע עליה באופן ישיר את צריכה פשוט להתפלל
תפללי לה' ית'...הוא היחיד שיכול לעזור.....קראתיךאחרונה
לא ההורים,לא את וגם לא המומחים..
המומחה האמיתי הוא ה'....
מנסיון עמוק!
בהצלוחה!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.אחרונה
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך