למה אתם מדריכים?
(אני גם שואל את זה)
למה אתם מדריכים?
(אני גם שואל את זה)
חשוב לי לתת, חשוב לי לתרום, חשוב לי להתנדב...
וכמובן שאם אפשר לעשות את זה קרוב לבית אז אני עושה את זה בשמחה..
מעבר לזה שגם אני מקבלת המון מזה, נתרמת בעצמי... וכמובן כיף לי....
להעביר את מה שאני קיבלתי לדור שאחריי וכך זה ימשך מדור לדור,
לטפחח את מי שיבוא אחריי ומי שיקדם את העיר שלי
ובנוסף להכל זה ממש יכול לקדם את המדריך...
הפעולה זה נכנס למישהו?
אלא אם כן הפעולה מושקעת בטירוף
אתה צריך להביא אותו בתוך מערך פעולות.
מקיף ונקודתי.
ולהיות דמות לדוגמה אישית לחניכיך.
שאלת ההדרכה היא שאלה אחרת.
אני מאמין שדרך ההקניה הזו, של המסרים והפעולות,
מקנה לחניך ערכים שלא היה יכול לספוג בשום מסגרת אחרת.
אני מאמין שאני מחנך דור השואף לקדושה ולנתינה ונאמן לערכי דרכו.
ואני מאמין בנתינה.
ולא, לא שלפתי את המשפטים האלו משום שליפון....
סתם חיברתי אותם עכשיו, עם מחשבה.
זה תלוי , יש פעולות ויש פעולות...
החניך יותר מסתכל על הדרך שהמדריך הולך בה , ודרך הקשר האישי של המדריך עם החניך , המדריך משפיע יותר.
אבל גם פעולות יכולות להשפיע ,
פעם אחת יצאתי מפעולה שהיינו רק 4 בנות בפעולה , ממש התבאסתי בהתחלה על הכמות של הנות
ואח'כ אחת החניכות אמרה לי , ''וואי הפעולה הזאת הייתה בול במקום'' רק אחרי הפעולה הזאת הבנתי שגם פעולות יכולות להשפיע..
חניכות לקב"ה..
אני בעצם מחזירה מה שאני קיבלתי...
אני גדלתי בסניף הזה וכל השנים האלו בעצם חינכו אותי ונתנו לי מידות ערכים וכו' אז בעצם אני עכשיו מחנכת את הדור הבא ונותנת להם את מה שגם אני קיבלתי
עלי השפיע מאוד דווקא המדריכה שלי, ולא ממש מהפעולות אלא מה"אישיות לדוגמא", אני חושב שיש לי מה לתרוםם לסניף, אז למה לא?
איזה עגבניה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שימו לב..- שרוב רוב התגובות כאן ולאו דווקא כאן.. אלא רוב מי ששואל אותו עונה בעיקר-- כי זה כיף! כי אני נהנה מזה! זה עושה לי טוב! תורם לי!!
זה הערכים שאתם הולכים איתם להדריך??????!!!!!?!?!?!?! בשביל עצמכם?!!?!?
אז זאת בעצם הדמות האידיאלית שאנחנו כל כך מעריצים?!?!??
לדעתי, כשאתה הולך להדריך, קודם תעשה את זה כי אתה באמת רוצה לתרום ומאמין בזה, מלכתחילה- כי זה יתרום לאחרים.
אח"כ... אם בדיעבד זה גם תרם לך... מה טוב ומה נפלא!!! 
את באמת צודקת שבראש מעיינינו זה שאנחנו הולכים להדריך צריך להיות בשביל לתרום ולהשפיע. אבל זה לאסותר את זה שזה גם תורם לנו ואנחנו נהנים מזה. מי היה הולך להדריך אם הוא לא היה נהנה?מזה? אז זה כן טוב שבשביל ההנהה אבל זאת לא המטרה..
כי אני חושבת שעד עכשיו קיבלתי , ומילאתי את עצמי , ועכשיו זה הזמן לצאת - ולתרום , ולהשפיע 
וחוצמזה שיש לי חניכים מדהימים , שאני חושבת שביחד נצליח לעשות מלאא - כאילו שיא הלהתקדם ולקדם ב"ה !
וקיצור , נראה לי שזה התפקיד שלי עכשיו - בזמן הזה של החיים [עם כמה שזה נשמע פלצני
] ..
יש פה מישו שעשה לאחרונה פעולה בזום ויכול לשתף אותנו??
מוקפת אורבכולופן מלא בהצלחה בהדרכהה!
נשמע לי קצת מוזר לעשות פעולת פתיחה בזום.. אם זה באמת רק שבועיים כבר עדיף לחכות.. אבל לא בטוח שזה יהיה שבועים (יותר נכון כמעט בטוח שיהיה יותר) אז עדיף לא למרוח את זה לשנים..
יש לי חברות שעשו פתיחה בזום והלך להן טוב..
תעשי כזה זום הכירות וכשנחזור לסניפים בעייזר ה' תעשי פעולת פתיחה מושקעת יותר.
בהצלוחה!!