שלום!
אני מחפשת רעיונות לפעולות/קטעים מעניינים/ מתודות וכד' על הנושא של ציונות דתית,חיים של תורה וכו'..
תודה רבה!
שלום!
אני מחפשת רעיונות לפעולות/קטעים מעניינים/ מתודות וכד' על הנושא של ציונות דתית,חיים של תורה וכו'..
תודה רבה!
ולעורר דיון.
לא צריך לפחד לדבר על נקודות כאלו....
מערך שלם על זה.
את רוצה על דתיים-חילונים או על חיים של תורה? לא הבנתי...
יש סיפור שהוא פגש חייל אחד שחוזר הביתה, תושב השכונה שלו.
אז הוא הזמין אותו לכוס קפה. החייל לא כ"כ רצה, וניסה לדחות,
עד שהרב אמר לו שהוא ממש רוצה לשתות איתו קפה ולדבר.
אז החייל אמר שהוא כבר בלי כיפה ולא כ"כ נעים לו.
אז הרב ענה לו
"כמו שאתה רואה, אני אדם נמוך מאוד. אני לא רואה את הראש שלך, אולא יודע אם יש לך כיפה או לו. אני רואה את הלב של האנשים" (ציטוט לא מדויק)
יש גם סיפורים על הרב קוק...
עזרתם מאוד עם הכיוון חשיבה.
אם יש למישהוא עוד רעיונות- אני אשמח
האחרון. שבט מעפילים פעלו בנושא הזה במשך כל החודש, אז יש שם כמה פעולות ממש טובות.
וגם עשיתי פעם פעולה על הקטעים שעטרה הביאה.אם את רוצה את הפעולה - דברי איתי 
שפרינצההפעולה בעיקר מורכבת מהקטעים שעטרה הביאה.
מקריאים בהתחלה את הקטעים של אורי אורבך וחיים ולדר, ואח"כ מניחים על הריצפה "ציר זמן", כשבצד אחד כתוב "חילוניים" ובצד שני "חרדים".
שואלים את החניכים איפה הם היו ממקמים את עצמם - בתור דתיים לאומיים. (כל אחד צריך לדרוך על הציר במקום שבו הוא חושב שאנחנו נמצאים).
בסופו של דבר, המטרה היא בעצם להסביר שהזרם הדתי לאומי הוא לא סתם "נמצא באמצע" כי אנחנו לא רוצים להיות חילוניים ואין לנו כוח להיות חרדים. אלא שהזרם שלנו הוא בעצם לא נמצא על הציר הזה - כי הוא משהו בפני עצמו, משהו שלם בפני עצמו. כי בעצם לפי הציר - אנחנו קיימים בזכות הקיום של החילוניים והחרדים - יש 2 זרמים, אז תקענו עוד אחד באמצע.
ואז מקריאים את הקטע של הלל מרצבך, מסבירים על הזרם הדתי לאומי, וכו' וכו'.
יש פה מישו שעשה לאחרונה פעולה בזום ויכול לשתף אותנו??
מוקפת אורבכולופן מלא בהצלחה בהדרכהה!
נשמע לי קצת מוזר לעשות פעולת פתיחה בזום.. אם זה באמת רק שבועיים כבר עדיף לחכות.. אבל לא בטוח שזה יהיה שבועים (יותר נכון כמעט בטוח שיהיה יותר) אז עדיף לא למרוח את זה לשנים..
יש לי חברות שעשו פתיחה בזום והלך להן טוב..
תעשי כזה זום הכירות וכשנחזור לסניפים בעייזר ה' תעשי פעולת פתיחה מושקעת יותר.
בהצלוחה!!