דיון: מה הייתם עושים בכזה מצב???לבד

הערה: הסיפור שונה מעט בפרטים שלא היו נחוצים להבנת הבעיה על מנת למנוע זיהוי של הנפשות הפועלות בסיפור.

מה הייתם עושים אם משהו שאתם חייבים להיות איתו לפחות 4 שעות בשבוע היה יורד עליכם באופן קבוע  על נושא מסוים, אבל יורד לא בקטע הנחמד אלא בקטע המעצבן והמציק?

אולי לסיפור המדויק יותר:

אני מנגן על חליל צד חצי שנה,ו גם אח שלו הקטן מנגן על חליל צד  שנתיים, וגם הוא מנגן על צי'לו שנה וחצי.

הקימו לנו תזמורת ואני ואח שלו נמצאים שם. הוא לא נמצא שם כי זה רק לכלי נשיפה. יש לנו עוד חוגים משותפים וואף אחד ממנו לא מכיר את האחרים חוץ מאחד את השני, אז אני חייב להיות איתו די הרבה זמן.

והוא כל הזמן אומר לי שאני לא אמור להיות בתזמורת!

והוא אומר כל הזמן שאני לא יודע לנגן לא משנה שהוא בחיים לא שמע אותי מנגן.

והוא אומר את זה  בקולי קולות בכל מקום לא משנה מי עוד נמצא שם!

וזה ממש מעצבן!!!

מה עושים??????

חייב עזרה דחוף!!!!!

דבר ראשון, אל תתייחס לההערות המלגלגות..מוריה.ר =)

והפוגעניות שלו, אל תיתן לזה יחס, תשומת לב, בכדי שזה לא ייפגע ביכולת הנגינה שלך,

הוא אומר? שיאמר!

אתה אמרת בעצמך:"לא משנה שהוא בחיים לא שמע אותי מנגן"...

הוא בחיים לא שמע אותך, עוד סיבה למה לא לקחת אותו ברצינות.

אני מנסה לתאר לעצמי סיטואציה כזו, של מישהו שיורד על הנגינה שלי, זה נורא...

אבל, תמשיך!

תנגן ותנגן, תחייך לידו...הוא יבין שאין לו שום השפעה עלייך ויתייאש.

בנוגע לחבר'ה,

אתה לא חייב להיות "צמוד" אליו בתזמורת רק מהסיבה שאתם מכירים.

יש לך הזדמנות לרכוש חברים, (עם נושא משותף...) תשתחרר ממנו ותכיר חברים אחרים.

כך לא תצטרך לשמוע את ההערות הסתמיות שלו...

המון ב"הצלחה!

א. אני לא איתו בתזמורת, אלא עם אח שלולבד

ב. זה לא בקטע של להיעלב, זה בקטע של:חאלס. ירדת עלי, הוצאת את הכעס שלך על זה שאני בתזמורת ואתה לא. עכשיו זה כבר סתם מציק. כמה פעמים אפשר לשמוע את אותם שטויות? זה בקטע המציק.

ובקשר ללא להיות איתו... טוב, קודם כל, כפי שכבר אמרתי, זה לא בתזמורת אלא ב - 2 חוגים אחרים - אחד אני צריך לחכות איתו שעה מהרגע שבו אנחנו מגיעים לקטע שהחוג מתחיל, אז אני לא יכול לא להיות איתו, ואח"כ בחוג זה בסדר.

ובחוג השני לא אני מדבר איתו אלא הוא איתי, חוץ מזה שאי אפשר לא לדבר עם מישהו כי זה כזה יושבים חבורה של הגיל שלנו ועושים את מה שאמורים לעשות, אבל כולנו יושבים ביחד אני לא יכול לא לדבר עם מישהו מסוים.

חוץ מזה שבהלוך ובחזור - שנינו היחדים מאותה שכונה, אז אנחנו הולכים ביחד,ואם אני לא אלך איתו הוא ישאל אותי מה קרה, ואין לי אומץ לומר לו. אין לי כוח לריב איתו, כי אני חייב להיות איתו יותר מידי זמן בשביל שישתלם לי להפסיק עם הירידות האלה ולריב איתו כל הזמן... חוץ מזה שההורים שלו ושלי חברים טובים, אז זה סתם יסבך את העניינים.....

חוץ מזה שהוא עושה את זה מול כל העולם ואישתו - וכן, מציק לי שהוא אומר מול כל העולם שאני לא יודע לנגן. מציק לי. זה מרגיז ומעצבן שאנשים יחשבו עליך משהו כי איזה אידיוט מקנא בך ובא לו להציק לך. מציק לי.

אולי תאמר לו את זה?מוריה.ר =)

ונראה לך שהחבר'ה לא שמים לב שזה נובע מקנאה?

....לבד

זה לא כ"כ פשוט להגיד לו.

ההורים שלנו חברים טובים = ברגע שאנחנו רבים יש דיווח מפורט מההורים שלו להורים שלי (או להפך - פחות סביר)

אני חייב להיות איתו די הרבה זמן בשבוע. אני אבלה אותם איתו בכעס?

הוא מסוג האנשים שמתעצבנים מהר ולא סולחים כל כך מהר.

הוא גם כל הזמן יורד עלי בעוד דברים - גובה, שכל (לא משנה שאני הרבה יותר חכם ממנו - לא בקטע הגאוותני - בקטע הכן - אבל באמת הרבה יותר חכם ממנו) וכולי...

ואני לא טורח לבדוק מה אחרים חושבים עלי, וגם לא כ"כ מציק לי מה הם חושבים עלי אלא זה שהוא יורד עלי בכל מקום ובכל מצב - לא משנה מה קורה ומי נמצא בסביבה....

מנסיון אחי !!!אחי אתה טוב

פשוט אל תתיחס אליו אני יודע שזה קשה אחרי כמה פעמים הוא כבר יצטרך לחליף נושא בהצלחה אחי רק אל תשכח בנפול אויבך אל תשמח!!!!!!!!!!

הוא ככה כבר 3 חודשיים....לבד

לא בדיוק נראה שזה עובר לו.....

אם היתי רואה את הבן אדם הזה תופס אותו לשיחה רציניתאחי אתה טוב

איך אפשר לעשות צער ליהודי????????

אהמ..[מחניק צחקוק בשרוול]לבדאחרונה

חצי מההודעות שלי כתובות בלשון זכר וחצי בלשון נקבה, אז למניעת טעויות:

אני בת, לא בן. כמו שהסברתי למעלה  - הפריטים הלא משמעותיים שונו...

פשוט היה ממש מצחיק איך כתבתי בשרשור הזה ובעוד שרשור  - אחד בלשון זכר ואחד בנקבה ודיברתי עם אותם אנשים והם לא שמו לב... (לא מנסה להעליב אף אחד - גם אני לא הייתי שמה לב לזה אם מישהו היה עושה את זה... פשוט בתור מישהי שיודעת את זה זה הצחיק אותי....)

אבל אתם מוזמנים להמשיך ולדבר אלי בלשון זכר. אין לי בעיות עם זה....

תודה למגיבים והמגיבות

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך