השירות הזה גומר אותיימרב.

אני לא עושה כלום.

אבל אינלי זמן לעצמי בשיט.

אוף.

למה את מתכוונת?אגודה של

והיכן את משרתת?

אז ככה-מרב.
אני משרתת ביקנעם. (מקום מדהים!!!)
אני בבוקר בבצפר יסודי דתי, ובצהריים בכלמיני מועדוניות.
בבצפר אני פשוט לא מרגישה שאני מועילה במשו. אני בתקן קליטת עליה, והוא חדש בבצפר וחדש לי ואין לאף אחד מה לעשות איתי.
כל מורה לא יודעת את מי להביא לי כי תכלס רוב התלמידים האתיופים לא נחשבים "עולים", אז היא פשוט מושיבה אותי בכיתה לשיעורים שלמים וכל מה שאני עושה זה להקשיב למורה בשיעור ואח"כ להסתובב בכיתה למי שצריך.
זה מרגיש לי ממש בזבוז זמן וחוסר מיצוי של היכולות שלי, אבל מבחינת הבצפר אין מה לעשות ואני לא אעבור עכשיו שירות מסיבותי האישיות.
במועדוניות שלי אז העבודה מדהימה. מדהימה! מועדונית של מעוכבי התפתחות, מרכז למידה לאתיופים ממשפחות מצוקה קשות. (וגם מועדונית של הבצפר שאני מחוייבת אליה כבתשירות בצפר)

כל זה יוצר לי מצב שאין לי דקה לעצמי, אבל רק בצהריים ורק בשלושה ימים בשבוע אני עושה את מה שאני אוהבת ורוצה לעשות ובכל שאר השבוע אני מבזבזת את הזמן ולא עושה כלום- לא בשירות ולא לעצמי..
וזהו..
ניסית אולי לדבר עם הרכזת?אגודה של

יכול להיות שהיא יכולה לדבר עם האחראי בבית הספר.

מעבר לזה, אני מאמינה (מבלי להכיר אותך אישית) כי את בחורה עם מוטיבציה והרבה רצון לעשות. אולי תיזמי את שיחה עם צוות בית הספר ותציעי דברים למשל להרים פרויקטים שונים (שוק פורים, מסיבת טו בשבט, סדר פסח, יריד אוכל, פרויקט חיזוק לתלמידים מתקשים, לא יודעת, זרמי עם היצירתיות שלך). אני בטוחה שאם תבואי עם רעיונות ודרכי פעולה, תופתעי לגלות כמה אנשים ירתמו כדי לתת לך יד... 

תיזמי את את השינוי, תרימי את את הכפפה, מבטיחה לך שלא תצטערי!

בהצלחה

תודה רבה מרב.

ישלי אישית כמה תקלים עם הרכזת הנוכחית אז היא לא ממש הכתובת בשבילי.. [למי שקוראת את זה וחושבת על הגרעין שלי ברצינות- היא מדהימה. זה סוגשל אנשים שמתחברים ולא מתחברים.. ואפשר לחיות ואפילו להנות גם אם לא ממש מתחברים לרכזת..]

ב"ה אתמול גיליתי בעיה ספציפית מאוד בבצפר ואני עכשיו יושבת על דרכי פעולה בבצפר לגביה.. אז ישלי עכשיו תעסוקה.. בתקווה שהסיפור הזה ייגמר מהר ושוב אהיה משועממת, כי זה סיפור עצוב מאוד ><

תודה

בקשר לבית ספר..תל-אביבית

למיטב ידיעתי, את לא חייבת להיצמד להגדרה של התקן "קליטת עלייה", את יכולה להשתלב כמו בת שירות רגילה.

אני בת שירות רגילה, למרות שהתקן שלי נקרא "קליטת עליה", ויש המווון עבודה!

תבקשי מהמנהל/ת שיגיד למורים שמהיום את נכנסת לכיתות ומוציאה תלמידים מתקשים, תשבי איתם, תעזרי להם, ותראי שאת ניהנת ומרגישה מנוצלת!

תנסי לבנות לך מערכת (או שמישהו מהבי"ס שאחראי עלייך יבנה לך), ותיכנסי לכיתות ויהיה לך מעולה!

ואת לא יכולה להחליף תקן בוקר?רותי7

ולהישאר עם התקן צהריים??

לאמרב.אחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך