אני לא אוהבת את החניכות שלי.. ואני ממש מנסה לאהוב אותן אבל זה עוזר לי.. ממש קשה לי אם זה שאני לא מרגישה אליהן כלום ובגלל זה אני לא משקיעה להן בפעולות.. אני לא רוצה שהן יצאו לנטיעות וכו'...
מה לעשות?? באמת אני במצב נואש!! (החניכות שלי כיתה ה')
הם מעצבנות?
צורחות?
שקטות ומעפנות?
האם בכלל לך היה את הכוח והרצון להשקיע?
תנסי להגיד לנו סיבות ונוכל לעזור לך!
אני הייתי -
מדריכת גיל ה'-ז'.
הן מעצבנות צורחות עושות לי פאדיחות אם אחד המדריכים שצוות שלנו (בקטעים של היי הנה חבר שלך והן ניגשות אליו ואומרות לו המדריכה שלנו אוהבת אותך ודברים כאלה..) הן לא מה שאני אוהבת ורגילה אליו..
והיה לי את הכוח הזה להשקיע לעזור להן בכול תחום ותחום בלי קשר לסניף.. אני מתה על הסניף שאני נמצאת ואוהבת את הצוות שלי והחניכים בכללי. אבל הקבוצה הזו ששמו אותי בה לא מתאימה לי בעליל אני מנסה להתאים אותי אליהם והפוך אבל וואלה זה לא עוזר לי..
את אפילו לא מבינה עד כמה כואב לי שאני לא אוהבת אותן אני מתרכזת בכלום חוץ מזה כול היום הראש והלב שלי נמצאים בזה...
ואני מנסה באמת שמנסה לאהוב אותן אפילו קצת אבל זה לא עוזר..
תתני!!לא משנה עד כמה את לא אוהבת..תתני כמה שאת יכולה,מכל הלב!
נכון בהתחלה זה קשה,קשה לתת למישהו שלא בדיוק אוהבים ומתחברים אליו,אבל לאט לאט (גם-"אחרי המעשים נמשכים הלבבות"!!!)גם אצלי זה היה ככה בהתחלה ואולי עדיין עם אזו חניכה או שתיים אבל באמת שזה עוזר ומקרב לחניכות יותר!!
לגבי הנטיעות-גם את לא רוצה תוציאי חניכות!ובנטיעות עצמן תשתדלי להיות כמה שיותר איתן,ואל תחשבי כמה שאת לא אוהבת אותן...זרמי איתן,תעשו צחוקים...ובעז"ה...!!!!
מקווה שהצלחתי לעזור במשו....בהצלחה!!!!
היא בטח יכולה לעזור לך הרבה יותר!! = )
וב"הצלחה!!!
האם יש לך מדש"ית?
לפעמים, כשעושים עבודה בשניים, כיף הרבה יותר.
ובקשר לקומונרית -
דברי איתה. אולי היא תוכל להעלות לך פתרון. למרות שלדעתי, מאוד קשה לעזוב קבוצה שהיית מדריכה, ולעבור לאחרת. זה יוצא רושם גרוע, ומראה לחניכות חוסר אהבה בעליל.
לכן, אם את חושבת שממש הגעת אל הסף, ואין לך באמת יותר לאן להתקדם, כנראה שאת באמת לא מתאימה לקבוצה מבחינת אופי. אבל זה לא אומר שלא תוכלי להמשיך להדריך אותם. תנסי להיפתח. תנסי לצחוק. תנסי להבין איך הראש שלהן פועל.
אני הייתי מדריכה של חניכות מופרעות. משהו מטורף. היו לי 50 כאלה. הן כל הזמן בין היתר היו משדכות לנו בנים [ לי ולמדשית שלי] אפילו כמה פעמים עשינו חתונה ביני לבין המדשית. נכנסנו לראש שלהן, צחקנו איתן, וזו הייתה התקופה הכי מהממת שהייתה לי בחיים!! יחד עם זה עשינו להם פעולות מטורפות כל שבוע! זה נותן מרץ להשקיע כשהחניכות נהנות!
עד היום אני שומרת עם חלק מהחניכות על קשר.
תדעי לך, דווקא בגלל שממש השתגעתי כמוהן, המדריכים היו צוחקים עליי ואומרים שאני ממש 'חניכה מאגניבה' שהן היו רוצים לאמץ, החניכות פשוט נהיו התותחיות של הסניף. במורל, בלצאת למסעות, מחנות וכו'.
כדאי לך להשקיע. את לא מבינה כמה תוכלי לגרום להם להיות גאות שאת המדריכה שלהן.
תנסי.
תדברי עם המדריכה שהכניסה אותך....![]()
אני לא יודעת מה המצב של הסניף שלך ומאיפה החניכות שלך מגיעות. אבל זה גיל מאוד לא פשוט כמה שאומרים שילדות קטנות הן תמימות ולא עושות כלום, הן יכולות לפגוע ולעצבן ולא להקשיב ולא לשים על שום דבר שאומרים להם. אצלי משהו שמאוד חשוב בהדרכה זה להבין שאין מצב שבאים לסניף והחניכות מושלמות ויושבות בשקט המדריך צריך להתאים את עצמו לקבוצה שבה הוא נמצא ולנסות לשנות את הגישה שלו כלפי הקבוצה.
גם אם הם פוגעות או אומרות דברים הם אומרות את זה בלי כוונה זה פשוט אופי בגיל הזה. תנסי כמה שיותר להתייחס לכל בת בנפרד ולראות את הדברים שטובים אצלה וככה תוכלי לאהוב אותן.
שממש צריכים מדריך אני ישמח אם משהו ידבר איתי
0557759795 חיים
יש פה מישהו
שיר חדש לאיתן אביחי עם מילותיו של האדמו"ר מפיאסצנה
תילי חורבותשמיניסטית יכולה להיות מרכזת ?
,הודעה חשובה ,נא לקרוא
ריק סאנצ'זהפורום הנפלא ביותר -בדיחות!!
כולנו מחכים כבר שנים שהפורום הזה יחזור לקדמותו
ששוב פעם נוכל להיכנס ולחייך חיוך ענק
והנה חברים!!!
משאלת חייכם התגשמה!!!
הפורום קם מחדש!!!!!!
אז כולם - מחזירים עטרה ליושנה!!!!!!!
אז תתיגו חברים, תקראו להם , והכי חשוב - תחיכו מכל הלב
קישור - פורום הבדיחות של החבר בניהולם של @תורין ו @ניק כמעט בלי ראש