מה נשמע? ב"ה...

אממ , כן , המצב ידוע!
בנים בגיל ההתבגרות , וואוו...עד שהם מתבגרים....
תוכלי לפגוש בחורים בני 18 שמתנהגים כמו תינוקות...
זה טבעי!!
אבל -
יש גבול!
מזה להיות "אדיוט" מול כולם , טוב נו... יש בנים כאלה ,
אבל כאשר החברה שלך מבקשת ממך שתפסיק! אז תפסיק!
הגזמת...
תדעי לך , מתי האדם נבחן אם הוא באמת טוב? כאשר את והוא לבד אז מה את רוצה שהוא יעשה? יש לו רק אותך ואיתך זה רק חברות נורמלית , רגוע , בלי שטויות... - אז גם הוא רגוע ולא עושה שטויות! אבל כאשר הוא עם ה"חברה" שלו ורוצה להלהיב אותם , דווקא שם זה מתי שיורדת לו "המסכה" מהפנים , שם הוא נבחן האם הוא באמת אדם טוב או שמא זו רק מסכה שנראית טובה ומסתירה את פניו האמתיים!
אם הוא לא מקשיב לך בזמן שאת מבקשת ממנו שיפסיק , מתפדחת , משו כאן לא תקין.
היה לי כזה חבר שבזמן שאנחנו עם כל החברה , הוא לא רואה אף אחד ממטר ,
צוחק על זה ועל זה , העיקר שיהיה ב "IN" של החברה , אבל אחרי זה , שמישו אחר איתו לבד , פתאום הוא נורמלי , מדבר איתו רגיל ו"חבר" שלו....
אני יכול להגיד לך על החבר ההוא , אני הגעתי למסקנא :
הוא לא חבר אמיתי!!
ולעינין שלך -
תראי , הוא חבר אמיתי? איך התכונות שלו? הוא מוכן להקריב מעצמו לטובת אחרים? אם לא... אז מצטער להגיד לך , בלי קשר להלכה , בוחרים חברים ע"פ הפנימיות שלהם , חבר , זה אחד שיוכל לעזור לך תמיד! עזרה תמיד באה מתוך הבן אדם! , אם יש בו דברים פגומים בפנים שהוא לא מוכן לתקן , שהרי את מבקשת ממנו ובכל זאת "הוא בשלו" , אז שיחיה את שלו! כל עוד תמשיכי איתו את הקשר , את רק תרגישי אליו יותר רגשות , אבל באמת את לא צריכה רק רגשות , את צריכה אהבה אמיתית ועזרה תמיד! שבאה מהנשמה!
נסי לדבר איתו על העינין , תגידי לו שזה לא נוח לך מה שהוא עושה ,
אם הוא ממשיך עם השטויות > המסקנא ברורה! > הוא לא מוכן להשקיע בשבילך! ואז? אני אישית חושב שתמציאי מישו אחר יותר אמיתי , בשבילך!!
אם הוא יפסיק עם זה , מצוין!!
הכי טוב בשביל כולם!!
בהצלחה!!