שלום!
מחפשת גרעין תורני מלא עשיה
עם תקן מרכזים לעמקת יהדות\שח"ם\מועדוניות\דתים-חילונים.
תודה רבה רבה!
בבקשה לכתוב מה בדיוק כולל התקן [בוקר\צהרים]
ועל הגרעין [נחשב "דוס" או לא.., אוכלוסיה, רמת פעילות ,יחס לבנןות שירות,כל כמה זמן שבת וכו'
אשמח להמלצות 
שלום!
מחפשת גרעין תורני מלא עשיה
עם תקן מרכזים לעמקת יהדות\שח"ם\מועדוניות\דתים-חילונים.
תודה רבה רבה!
בבקשה לכתוב מה בדיוק כולל התקן [בוקר\צהרים]
ועל הגרעין [נחשב "דוס" או לא.., אוכלוסיה, רמת פעילות ,יחס לבנןות שירות,כל כמה זמן שבת וכו'
אשמח להמלצות 
http://bat-ami.org.il/Batami/Search/SeedDeatils/43
יש לי כ"כ הרבה מה לספר על הגרעין!! גרעין די דוס,בנות על רמה,רכזת מדהימה ושכונה שיש הרבהה מה לעשות בה..
האוכלוסיה בשכונה מאוד מגוונת,יש עולים מאתיופיה(הרבה),רוסיה וכמובן גם ותיקים-חילוניים ודתיים.
ממש מעריכים פה את בנות השירות,שמחים שאנחנו מגיעות ורוצים שרק נבוא ונעשה..
יש בשכונה 3 בתי ספר יסודיים-2 דתיים ואחד חילוני, כשבכל אחד יש הרבה עבודה אבל בסגנון שונה..גרעין מדהים!! אני נהנת ממש ב"ה(:
אני ממש אשמח לדבר איתך בטלפון ולפרט לך יותר ולספר לך מחוויותנו(: תשלחי הודעה באישי אם את רוצה ואני אתקשר אליך או אתן לך את המספר שלי..
גאוה יהודיתיותר פירוט- באישי..
בכללי- יש מרכז להעמקת יהדות והרבה פעילות אחר הצהריים., פעילות מגוונת - כל יום משהו אחר. גרעין מדהים!!
גרעין קרית מלאכי!!!:
גרעין משימתי בשילוב עם גרעין משפחות.
תקני בוקר: בתי ספר יסודיים, תיכון דתי, מרכז להעמקת יהדות וגן חינוך מיוחד.
תקני אחר הצהריים: מועדוניות שונות של: רווחה, חינוך מיוחד, עזרה לימודית לילדים אתיופים, נכים, ילדים ונוער.
חונכויות אישיות עם ילדים וקשישים.
ריכוז חב"ב בסניף בני עקיבא, קומונה, אריזת מצרכים לנזקקים, מד"צים (מדריכי צעירים), מועצת נוער
וחוץ מזה יש פרויקטים גדולים, בעיקר לקראת חגים.
גרעין פעיל וכייפי!!
סוגרים שבת פעם בשלושה שבועות, אבל יש כאלה שיותר... ![]()
אוכלוסיה: מסורתית:- ספרדית: אתיופים, בוכרים , רוסים וכו'..
תמונה אחת שווה אלף מילים:![]()
סרטון על הגרעין: http://www.youtube.com/watch?v=-0JNVS23JZc
סרטון על המדרשה (מרכז להעמקת יהדות): http://www.youtube.com/watch?v=bTPxXIOrGG4
נרשמים לסיירות באתר של האגודה...
מידע באתר: (חפשו גרעין קרית מלאכי)
http://sherut-leumi.co.il/datiot/area1.aspx?grp=%D7%92%D7%A8%D7%A2%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9D
בהצלחה! 
היי,
יכולה להציע לך בול את מה שאת מחפשת.
יש בנתניה גרעין מיוחד במינו המונה כ16 בנות שירות לאומי. הגרעין הוא משימתי של בנ"ע ובת עמי.
בתקני הבוקר יש את מרכז אומץ נתניה, שהבנות פועלות בבתי ספר ממלכתיים בנתניה, וכמובן אחה"צ ישנה פעילות גרעין.
יש פרויקטים מגוונים מפרויקט בת מצווה, השחר, ליווי צוותים ועוד.
אשמח לספר לך עוד : מיכל 0526360350
מומלץ בחום!!
אני הייתי במרכז להעמקת יהדות שם. מקום מדהים! אם יש לך שאלות את מוזמנת לפנות אלי באישי..\
בהצלחה לך ולכולן!! שתבחרו במקום שהכי מתאים לכן בעז"ה ושתהיה שנה מלאת עשייה משמעותית ומשמחת!![]()
אהלן! אנחנו בנות השירות בגרעין "מעיינות" בקרית אונו ( ממש באמצע בין בני ברק רמת גן תל אביב וגבעתיים...
האופי של הגרעין כולל רמת דתית גבוהה, משפחות שעלו מן הישיבה במצפה יריחו כדי לקיים את "צו השעה" ולחבר לבבות של משפחות יהודיות בגוש דן אל הערכים והמקורות שלנו.
אופי האנשים שבקרית אונו הינו משכיל מאוד, חיים ברמה לרוב עשירים.. אך מנותקים מן היהדות - ולנו ניתנה הזכות לשנות את זה!
אז אם בא לך שנה של עשייה מרובה, תרומה לקהילה, וניסיון עם "מערכת העצבים של עם ישראל"-תושבי גוש דן. בואי אלינו!
הגרעין כולל בתקני הבוקר:
מרכז זהות מקסים ביותר.
גן לאוטיסטים בתל השומר.
תיכון הזדמנות אחרונה לנוער בסיכון באור יהודה.
בית ספר שילוב חינוך מיוחד.
אם ההצעה פונה אליך, פני אלינו!
באתר: http://www.tmko.co.il/
או במייל: mayanotko@gmail.com
או בפייסבוק..
בהצלחה לכולן!!!
גרעין יפו הוא גרעין תורני. בבוקר יש הרבה תקנים, בין השאר מרכז מקסים להעמקת יהדות.
בצהריים יש הרבה פרוייקטים, חלק מועדוניות, חלק עם נוער (בני עקיבא, מנ"ש, בית חם לנערות ועבודה עם עולים אתיופים) יש גם מדרשת טיולים שאפשר להשתלב בה.\
פעם ב, בעיקר לפני חגים, יש פעילות גדולה שהגרעין מפיק.
המשפחות חמות ותומכות, הגרעין מאד משפחתי וכיף! יש כאן מגוון של רמה דתית, לא קו אחיד. כולם עובדי ה', כאלה ואחרים(:
שבתות זה בגדול תלוי בבנות, נשארים פעם בשבועיים/ שלושה שבועות.
באמת מומלץ בחום!! יפו מחכה לך!
הרכזת נירית- 0507434451
בהצלחה רבה
ברוקולי העלתה פה פלייר.
בקצרה (כי אין לי יכולת להאריך עכשיו):
גרעין תורני בכל המובנים: המשפחות, הבנות, פעילויות
יש מרכז להעמקת יהדות - מרכז תכלת -שעושה המון! וממש טוב בו.
תקני בוקר נוספים: אולפנית, יסודיים, גני חנ"מ, והדרת, תקן גרעין
תקני אחר"צ: מועדונית, חונכויות, קבלת שבת, ועוד דברים שאני כבר לא זוכרת..
בית מדרש פעמיים בשבוע לבנות שירות - מושקע, חשוב ומעשיר,
ישיבת גרעין פעם בשבוע
משפחות מאמצות
(תקנים +גרעין של עמינדב)
מוזמנת לבדוק ולשאול עוד..
בהצלחה!
בס"ד
בתקני בוקר יש: מרכז להעמקת יהדות, מרכז קליטה ועוד..
בתקני צהריים יש: מועדוניות ועוד..
הכל פתוח!! אם תרצי לעשות דברים אחרים זה אפשרי.. (למשל חברה שלי רצתה לעבוד עם קשישים, אז סידרו לה משהו אחה"צ..)
הגרעין תותח!! עושים מלא דברים בכל התחומים!!
האנשים בעיר ממש חמודים ומקבלים!! האנשים בקהילה הדתית גם כן!! (יש בקהילה גם משפחות 'דוסיות' של הגרעין התורני וגם משפחות 'ערדניקיות' של הסניף וכו'..)
הרכזת ממש תותחית, נשארים שבת פעם ב3 שבועות..
בקיצור, מוזמנת!! 
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..