אני צריכה רעיונות..השתפכות הנפש

חניכות שלי מקבלות השבוע תעודות..צריכה רעיונות לצ'ופרים לתעודות..

תפונקו מהשמיים צדיקים!!..

ואו... תודה שהזכרת...נעה*
אם לא הבאת להם את זה פעם אז זה ממש חמוד-מירב707

אולי זה חרוש אבל ממש יפה  .

את כותבת את המשפט - ''אם קצת רצון וישע כל שש יהפוך ל9''

על הספרה 6 בצורה כזאת שכשקוראים את זה אז המס' נהפך ואז מתקבלת הסיפרה 9.

אם יעלה עוד משהו אז בשמחחה :]

אוףףהשתפכות הנפש

יש תקומיקס הקטן הזה שתמיד מביאים..לא זוכרת מה יש בזה אבל זוכרת שממש אהבתי..מבינים על מה אני מדברת?

יש את הצ'ופר הזה..{ר}צינית

כשאת מקבלת תעודה את בוכה וצוחקת בוכה כי הציונים לא משהו ווחקת כדי שאף אחד לא ידע את זה...

משהו כזה

^^ אני מכירהפלספנית

בעזהי"ת

כשאני מקבלת תעודה אני מחייכת ורצה; מחייכת כדי שיחשבו שהציונים טובים ורצה כדי שלא יבקשו לראות..

יש משו שיא החמווד שקיבלנו בנבטיםם מרגול=]

זה מין ספרון כזהה.. ישמצב שאפשר לעשות אתזה גם בקומיקס

אוקיי.. קצת ארוךך שווה קריאה

דף ראשון (הכריכה יענו..): כתוב כזה- איך לקבל תעודה גרועה ולהשאר בחיים..

דף שני: תלמיד/ה יקר/ה! בעייתך ידועה לנו היטב. עם קבלת התעודה במחצית הראשונה קראו לך הורייך והבהירו לך חד משמעית כי אם תמשיך/י להביא ציונים כאלו הביתה את/ה יכול לשכוח בקיץ מ: מחנה/טיולים/טלויזיה/אבטיח/ים (מחק את המיותר, אם יש..) ולא עוד אלא שבחציו הראשון של החופש יהיה עליך לעבוד כדי שתוכל לממן את הקורסים אותם יהיה עליך לעבור בחציו השני של החופש. את/ה מצדך מראה להם באותות ובמופתים כי הנך תלמיד/ה מעולה, עתיד האומה ממש ובעצם כל המורים והמנהלת בראשם רקמו נגדך קנוניה אשר מטרתה להוריד את ציוניך ולהשפילך עד עפר. למשמע דברים אלה מתרתח אביך עוד יותר ואמך מודיעה לך שאוי ואבוי אם תחזור בסוף שנה עם אותה תעודה. הימים חולפים, שנה עוברת ובאמת לקראת סוף שנה מתברר שאין לך אותה תעודה- ישלך תעודה הרבה יותר גרועה. המורים האלו, מה ישלהם נגדך?? טוב, עכשיו את/ה בצרה אמיתית- איך תביא/י תעודה כזאת הביתה אחרי כל האזהרות?? ויותר גרוע- מה יהיה עם החופש?? הרי אם הוריך יממשו רק חלק קטן מאיומיהם צפוי לך חופש שכל עבדות טובה ממנו!! ובכן רבותי, בשורות הבאות נתאר לפניכם כמה דרכים להקהית העוקץ:

דף שלישיהדרך הדרמטית

עם קבלת התעודה את/ה נעלם מהאופק. לך לך לחוף הים, שוטט באזור ואדי, העיקר שלא יראו אותך. הוריך מגיעים אחר הצהרים ומגלים שהילד איננו. מתחילים צילצולים לכל הכיוונים-- לא, התכשיט איננו. רק מה?? מישו שם לב לסימני דיכאון חמורים בעקבות קבלת התעודה. "אוי ואבוי" זועקת אמא "מה עשינו??" שש בערב, שבע, שמונה, תשע.. ואתה עוד לא בבית. בעשר אתה מרים טלפון הביתה ומתחיל להתייפח לתוך השפופרת, אמא כמעט מתעלפת "פוצי מוצי אתה בסדר?" "כן" אתה עונה בין פרצי הדמעות "אבל.. התעודה.." "עזוב תעודה!!" צועק אבא "בוא מיד הביתה" ברגע ששמעת 'עזוב תעודה' אין לך שום סיבה לא לחזור הביתה.

דף רביעי הדרך הקלה

קיבלת תעודה, אתה בא הביתה ואינך אומר דבר. אבא חוזר הביתה מהעבודה כולו חיוכים, משחק עם האחים הקטנים. ואז, כבדרך אגב אתה שולף את התעודה מהילקוט "רגע אחד" אתה אומר כאילו לעצמך "מה זו חתיכת הנייר הזאת עם המספרים והמילים.. אהה תעודה נכוןן.. אבא ישלךך שניה? תחתום כאן.."

דף חמישי: הדרך הקשה

בדרך זו, עליך לצפות שיקרה משו קשה בבית. נניח איזה תשלום גדול לא צפוי, קלקול רציני במכונית, סכסוך עם השכנים או סתם איזה דודים מאמריקה שהודיעו על כוונתם להתנחל אצלכם איזה חודש וחצי. ואז שכולם בעצבים ובטונים גבוהים שלוף את התעודה ובקש חתימה. יתכן שעל רקע מאורעות קודרים אחדים בחיי המשפחה לא תצטייר התעודה שלך כטרגית כ"כ. אחרי הכל יש הבדל אם אגרוף ניחת עליך כשאתה ברחוב או בשעת קרב איגרוף..
אפשרות נוספת על דרך זו היא להציג ת'תעודה לאבא בעת שידור מבט בין העלאת מחירי הדלק לפיטורי העובדים.. מה כבר יכולהיות??

דף שישי: הדרך הרפואית

הכוונה כאן היא כמובן להקדים תרופה למכה. עם קבלת התעודה בוא הביתה ומיד בכניסתך תודיע "אבא, אמא, אני רוצה לשוחח איתכם הערב אחרי שהקטנים ילכו לישון.." ההורים יהיו נדהמים, מעולם לא פנית אליהם בצורה כזאת. הם ימתינו במתח רב, וכשכולם ילכו לישון אתם מתיישבים ליד השולחן ובראש מורכן אתה אומר "תראו, קיבלתי תעודה גרועה, אין טעם להראות אותה. איני מאשים אפחד. זה לא המורים, זה אני. יש כאן בעיה בלה בלה בלה.." הכלל הוא-- השתמש במילים שלהם, הצג את עצמך שקול, בוגר, אחראי, תו להם להרגיש שאתה יודע עד כמה חמור מצבך, עד כמה נחוצה ההשכלה כיום וכו' וכו'.. אחרי נאום כזה, מה הם כבר יכולים להגיד לך?

דף שביעי:  הדרך הקלילה

מספרים על מישו שהלך לבקר את חברו בבי"ח. "דבר איתו בעדינות" אמרו לו "הוא גוסס" "אין בעיותת" אמר המבקר ופנה לחדרו של החבר, ניגש אליו ואמר "גוססים, מה?.." הינה גם זו שיטה. תשב בבית עם ההורים על אבטיח, ספר בדיחה ולבסוף כדרך אגב "קיבלתי היום תעודה, איזה בידור, הכל שליליים, רק טוב מאוד בהתעמלות, אמא, תעבירי לי עוד חתיכת אבטיח.."

דף שמיניי : הדרך הפילוספית

אתה בא, מתיישב מול אביך הזועם ואומר לו "אבא, מה קרה לך? ציונים זה לא הכל בחיים. אז מה אם אני לא יודע מתמטיקה, זה אומר שאני פחות טוב ממישו אחר? פחות מחונך? למה אתה שופט אותי לפי התעודה?? ציונים זה דבר חשוב, אבל לא הכל בחיים!!" בקיצור, אתה נותן להורים שלך שיחת מוסר עד שהם פשוט מתביישים שהם בכלל דרשו ממך ציונים גבוהים..

דף תשיעיי: נסו גם שיטות אחרות:

-לזייף

-להציג תעודה של מישו אחר

אבל הכי פשוט זה עם גפרורים-- קח ת'תעודה שלך, שרוף אותה ולך לשלום!!

זהוווו!!!

זה בעיקרון אחד החמוודיםם.. קצת השקעה (לכתוב אתזה זה נראלי סרטט.. ), אבל יוצא חתיךך

דירבאלק אתם לא משתמשים בזה, אתם יודעים כמה זמן לקח לי להעתיק אתזה???

וואי אשרייכם!!השתפכות הנפש

ממש חמוד,תודה!!!דוס

צ'ופר שעשיתי לחניכות שלי שנה שעברה -SimplePlanאחרונה
מוזמנים לפנות המחפשים שליח לחודש ארגוןעדיןן
חיפוש סרטוןרחלי עובדיה

שלום, מחפשת סרטון שראיתי בעבר על נער שנפצע בעמוד השדרה ועבר תהליך שיקום בעיקר בעזרת הדימיון וכוח האמונה והמחשבה... לא זוכרת שם... מישהו. י זוכרים?
עניתי לך בפורום השני...תולעת ספריםםאחרונה

טקסט להכתרהלאה בובלי
למשהו יש טקסט טוב להכתרה, משהו קליל אבל עם מסר .. בערך 40 דק, ממש תודהה , ממש יעזור אם תענוו
חודש ארגוןמאמין וזורע:)
אם יש פה קומונרים/ות באישי
חברים וחברותתהיום יהיה שמח✨

יש פה מישו שעשה לאחרונה פעולה בזום ויכול לשתף אותנו??

רעיון לפעולת סיכום מטורפתתת למערך על א"י מישהו????מוקפת אור

ואו אחותי לא היית פעילה שניםם.רודף אהבה בימים
וואי תאמת ניסיתי קצת להתנתק מהפורומים אבל מה לעשות, חזרתי מוקפת אור

ואוו שכוייחח!!רודף אהבה בימיםאחרונה
פעולה שעשיתי פעם..רודף אהבה בימים
בהתחלה היה משחק שהיה קשור אז אבל פחות נראלי יהיה קשור בשבילך..
ביקשנו מכל אחת שתביא קרטון חלב, קנינו שתילים, אדמה, כל אחת גזרה את אחת הדפנון של הקרטון, הבאנו גואש והן קישטו.. בסוף כל אחת שתלה פרח באדנית הקטנה שלה והנחנו הכל בשורה בכניסה לסניף, יצא מעלףףף!! וממש מעלה תגאוות יחידה לשבט.
אחרי זה הבאנו להם פלאפל שהכנו לפני.. דיברנו, אפשר לעשות כזה כשאוכלים מעגל שכל אחת מספרת מה היה לה הכי משמעותי..
בהצלחה!
דחוף דחוף לעכשיו מחפשת קטע פרידה -חיזוק והעצמה ,יהודיה12
עדיפות לתורני אבל לא חייב
קטע על נתינה אור העצמה
קטע פרידה ממה?מוקפת אוראחרונה

אהלן, די דחוף:הממממממממ
נכנסתי להדרכה עכשיו ואני מתלבטת אם לעשות פעולת פתיחה עכשיו בסגר בזום , או לחכות לעוד שבועיים ואז לא בטוח שיתנו לעשות פעולות גם.
יש למישהו רעיון?
ואי נכנסת רק עכשיו? מוזר..רודף אהבה בימים

בכולופן מלא בהצלחה בהדרכהה!

נשמע לי קצת מוזר לעשות פעולת פתיחה בזום.. אם זה באמת רק שבועיים כבר עדיף לחכות.. אבל לא בטוח שזה יהיה שבועים (יותר נכון כמעט בטוח שיהיה יותר) אז עדיף לא למרוח את זה לשנים..

יש לי חברות שעשו פתיחה בזום והלך להן טוב..

תעשי כזה זום הכירות וכשנחזור לסניפים בעייזר ה' תעשי פעולת פתיחה מושקעת יותר.

בהצלוחה!!

כן..הייתה לי בעיה כלשהי אז נכנסתי עכשיו חח😅הממממממממאחרונה
תודה!

וואלה..טוב נראלי אז אעשה גם
תודה רבה!

אולי יעניין אותך