ב"ה
שתי חתנים נכנסו ליחידות אחד אחרי השני, והרבי שאל אותם את אותה שאלה:
"איך ההכנות לחתונה?"
הראשון ענה שהוא למד מאמר זה ולמד את ההלכות אצל מדריך החתנים ואת הפרקים הרלונטיים בספר ראשית חכמה וכו', ואז הרבי אמר לו שהוא שאול מה הוא עשה בגשמיות לגבי דירה וריהוט. השני לאחר ששמע את תוכן היחידות מחברו ענה ששכרו דירה במקום פלוני וקנו ריהיטים ומוצרי חשמל ושב"ה הכל מסודר על הצד הטוב ביותר ואז הרבי אמר נו וברוחניות מה הכנת?
לגבינו מה זה אומר, יש לפנינו תאריך חשוב י"א בשבט, ואנו, גם אני לצערי נפלתי בפח של המלך זקן וכסיל, מתיחסים הרבה יותר לתאריך זה כתאריך הבחירות ולא כ"כ לתאריך של הבחירה היחידה, ויבחר בדוד עבדו, יום התחלת הנשיאות של הרבי.
אני מקווה שכולנו מבינים ומסכימים שלימוד המאמר באתי לגני יפעל יותר בשמים ובארץ משילשול פתק, ככל שיהיה בחירה נכונה וככל שיענה להוראה של לבחור במפלגה החרדית ביותר.
יש כאלו שיגידו עט לעשות לה' הפרו תורתיך ואני הקטן אומר חפרו בתורתך, ככל שנלמד יותר ונחפור יותר במאמר הראשון של הרבי, נבין יותר טוב שמה שנדרש מדורנו הדור השביעי הוא לא לבטל גזירות ע"י הצבע, להצביע צריך, אבל כל העיסוק בבמי לבחור עבר כל גבול, יש לנו עבודה רבה והרבה יותר חשובה להביא לימות המשיח, להביא לגילוי של מי שהקב"ה בחר ומינה לגאול את עם ישראל, ותאמינו או לא זה לא בן ארי ולא בנט ולא אריה.
קדימה לעבודה (לא המפלגה) !!!