הופתעתם? לכל אוהבי א"י ותומכי בנט.המצב חסה
בנט מתבלבל הרבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אחי אתה טוב
ולמה שנאמין?דאץ
הוא אמר את זה בראיון לניסים משעל, אתה מוזמן לבדוקמרדכי
אני קצת / הרבה בשוק ממנו.נחמה בין החוחים =]
כל שניה הוא מחליף דעות, שיהיה כבר החלטי שאנשים ידעו במי הם בוחרים.
זה לא מעניין אותו מה הוא אומר מעניין אותו שיבחרו באולפניסטית 1
ו!!!!!
בואו נסלף דברים שאנשים אמרו, יאללה?אווזה.
<צ>
זה לא סילוף, די להגן עליו!מרדכי
בס"ד
הוא בעד פינוי מאחזים היושבים על קרקע פלסטינית (רק לא בשבת)
הוא בעד אמנת כנרת (שמתירה להפעלת עסקים ותחבורה ציבורית בשבת)
הוא בעד נישואים אזרחים (בין גוי ליהודיה [והפוך] ובין גוי לגויה)
הוא בעד להשכיר בתים לערבים
הוא נגד סרוב פקודה
הוא נגד יציאה ממשלה מפנה
אתם הולכים שולל אחרי בן אדם שאומנם כריזמתי וסוחף אבל בכלל בכלל לא מייצג את רוח התורה!
הרב עובדיה : מי שבוחר 'הבית יהודי' כופר בתורהמרדכי
בס"ד
הרב עובדיה : מי שבוחר 'הבית יהודי' כופר בתורה
מרן פוסק הדור הגר"ע יוסף במתקפה חריפה נגד נפתלי בנט ומפלגת הבית היהודי. מדברי הגר"ע יוסף: "קוראים אותם 'הבית היהודי', זה לא בית של יהודים, זה בית של גויים, הם רוצים לעקור את התורה, לעשות נישואים אזרחיים, אסור לבחור בהם, אלה דתיים אלה? מי שבוחר בהם הוא כופר בתורה" (חדשות, חרדים)

מרן פוסק הדור רבי עובדיה יוסף במתקפה חסרת תקדים וחריפה נגד מפלגת 'הבית היהודי' שבראשות נפתלי בנט: "זה מפלגה של גויים, מי שבוחר בהם כופר בתורה".
בשיעורו השבועי אמר הרב עובדיה יוסף על מפלגתו של נפתלי בנט: "יש אנשים חושבים אותם שהם דתיים, מפד"ל, קוראים אותם מפד"ל, מי אלה האנשים קוראים אותם 'הבית היהודי', זה לא בית של יהודים".
"זה בית של גויים" אמר הגר"ע על מפלגת בנט, "הם רוצים לעקור את התורה, לעשות נישואים אזרחיים, לעשות תחבורה ציבורית בשבת, אלה דתיים אלה? אסור לקרוא אותם דתיים, אסור לבחור בהם, מי שבוחר בהם הוא כופר בתורה".
כזכור, בשבוע שעבר נחשפו ועורו סערה דבריה של איילת שקד, מועמדת המפלגה בעד נישואים אזרחיים: ”יש לי חברה שמתחנת בהוואי מפני שהיא יהודייה ובן זוגה לא - אביו יהודי ואמו התגיירה בגיור רפורמי“, צוטטה שקד באתר 'כיפה', ”אנחנו רוצים לאפשר נישואין אזרחיים גם למקרים כאלה" אמרה שקד.
עוד אמרה שקד באירוע, כי בכוונת מפלגתה לקדם מהפך ברבנות הראשית שלטענתה נשלטת כיום בידיים חרדיות בלבד: ”רבנים ציונים דתיים לא יכולים להתקדם שם. זה עניין של כוח פוליטי בלבד ולכן בהסכם הקואליציוני אנחנו נתעקש על שינוי מהותי ברבנות, לרבות במערך הגיור“.
בנוסף לזאת, ידרשו בבית היהודי גם להעביר לידייהם את מערך הגיור, זאת בכדי לקדם גיור מזורז של אלפים: ”נדרוש לעמוד בראש מערך הגיור ולפעול למען תהליכי גיור מזורזים כהלכה. גם על פי ההלכה אפשר לגייר באופן מהיר יותר ונוח יותר, בהתאם להלכה“.
(מקור)
..Nice!!
לא פלא..הוא רוצה שיבחרו בש"ס..אבל הם מושחטים (מושחתים?!) שם..
מש"ס אתה לוקח עדות? פחח..טובי =][=
ממש לא, זה פשוט גם כן קשור לענייןמרדכי
תקנון...לך דומיה תהילהאחרונה
מפנה לאו''ח.
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים