אמאל'ה! אני שמיניסטית! איזה פחד....Apple
אמאלה |נבהלתתתת |מופי=]]
אתן מפחידותותי!!!!!
כחחחחפרילי =]
אמאל'ה~H.L~
כמו שאמא שלך שרדהמופי=]]
אני שביעיסט |מתעלף|yho_y
מצטרפת למי שמעלי...[yho_y]ישה"ז=]
חחח...=]אח..

נהבל , מפחד , מתעלף , צרחות , אמאל'ה , אבאל'ה....
חח...מה אני יגיד לכם???
טוב נו , אני ינסה להגיד משו , אם זה יובן סבבה , מקוה שיובן.
עצרו רגע!! אנשים! פחד? ממה? מדף אדיוטי? ממבחן וירטואלי?
הלו????? מה קורה איתכם? הכל בסדר? וווואווו....הא???
הספיק שתבינו? - מקוה שכן.
אז ככה , לא אמרתי שלא צריך להשקיע , ברור שכן , אבל לפחד?
מדף? אוי , הזוי....
בגרויות..... דיי , תחשבו מזה בגרויות , למה שזה יוזיז לכם את הפחד?
אהה....כן , אני יודע , זה חשוב לחיים ו...בלה בלה בלה...
נו ואז? שאני יפחד מזה? לא ולא!!
טוב , לויודע , אולי זה יעלה לכם מתישהו ו... תזכרו בזה!
מקוה מאוד! גם לי לקח קצת זמן עד שזה עלה לי... אבל ב"ה בסוף זה עלה!!
ואני מרגיש נפלא!!
ומה עוד אני יכול לתת לכם? אמממ....
טוב , הנה סיפור נחמד שיעזור קצת לצאת מ"הפחד" הממש מפחיד -

בזמן הרמב"ם היה מלך גדול שהרמב"ם שכידוע היה רופא היה הרופא של המלך.... פעם אחת באו יועציו של המלך למלך ואמרו לו שהיהודי הזה לויודע כלום....והנה אפילו נעשה תחרות אנחנו נגדו ותראה איך שהוא יפסיד...טוב , אמר המלך תקראו לרמב"ם...הגיע הרמב"ם והוחלט שכל אחד יכין לשני רעל לשתות ומי שינצל , ינצח. טוב ,השאלה מי יכן ראשון? מי ישתה ראשון...??
אמר הרמב"ם אני מוכן לשתות ראשון...אמר הרמב"ם לחבריו אחרי שהם יביאו לי את המשקה לשתות תקחו עלים תעטפו אותי בהם ואז אני יבריא....טוב , ואכן כך היה הם הביאו לרמב"ם לשתות...הרמב"ם קבל את העלים שבקש מחבריו ולאחר
מס' ימים חזר למלך...כולם התפעלו....ואי איך הוא הצליח לשרוד... עכשיו אמר המלך תורכם לשתות את הרעל שהרמב"ם הכין לכם...הרמב"ם הוציא את המשקה והביא להם לשתות...לא עברו מס' דקות וכולם היו מתים....
אמר הרמב"ם למלך עכשיו תשתה אתה את המשקה שהבאתי להם....התפלא המלך...אתה רוצה להרוג אותי...?!? אמר לו הרמב"ם לא , הנה אני ישתה לפניך...שתה הרמב"ם והביא למלך לשתות גם...שתה המלך ולא קרה לו כלום....שאל המלך את הרמב"ם...מה , איך יכול להיות שלא קרה לי כלום והם מתו???
אמר לו הרמב"ם המשקל המורעל - זה מים רגילים....אם כך איך הם מתו -שאל המלך... ענה לו הרמב"ם.... **** הם לא מתו בגלל המשקה הם מתו בגלל ה-פ-ח-ד שהם הולכים למות**** . שימו לב לפעמים גם מים יכולים להרוג... אבל רק אם מתיחסים אליהם כאל הורגים... אז בחיית קחו את זה {את הכול בחיים} יותר באיזי ואז מבטיח לכם שיהיה לכם יותר טוב...
בהצלחה בחיים!!

יאללה איזה מכתב..yho_y
אח.. סחטיין על החיזוק..ישה"ז=]
ו..yho_y.... השביעיזם בפתח.. לא להסחף שם יותר מידי בפנים... -מוקדש לכל אלו שמתחילים שביעית....
הבגרות בהיסטוריה זה יהיה יותר ארוך..אח..
זה יעלה לך נקודה למחשבה מתישהו...
בהצלחה!!

חחח..קוצ'יניו
אבל עדיין, זה לא סתם דף...
זה קובע כל מיני, ואם אני לא משקיעה- הלךךך עלי!!!
וזה מונע את כל הכיף שיש באולפנה-
כי צריך לשבת כל הזמן ולחרוש..
אח- אני שונאת את הגישה הזו כלפי הבגרויות!!דינה ברזילי
אז זהו- שבגרות זו לא סתם פיסת נייר! בכוחה של פיסת הנייר הזו לקבוע את עתידי האקדמי!! (אם יש לכם שאיפות...ולי יש במקרה.)
למה לזלזל?!
טוב, גם אני בהחלט לא בעד לחץ היסטרי מבגרות, כי זה טיפשי, כי הלחץ סתם מקלקל. אבל אני בהחלט חושבת שיש לקחת את הבגרויות ברצינות, ללמוד היטב, ולעשות קצת מדיטציה לפני, להרגיע... (;
כנסי:אח..
[תראי כמה פעמים מוזכר השורש פ.ח.ד]
מקוה שהובנתי!
שנה מוצלחת לכולם!

הפיסת נייר הזאת שווה מעט.אוסנת
באוניברסיטאות ובמכללות יותר מתיחסים לפסיכומטרי (בעצם, הרבה יותר). לצער כולנו...
על בגרות אפשר לחזור אלף פעמים במהלך הלימודים (מועד חורף, מועד ב', מועד קיץ, מועד ב'...), וגם אחרי אפשר להשלים (בתשלום).
אני לא אומרת לא להשקיע, אני רק אומרת לא להלחץ ולקחת בפורפורציות.
בהצלחה!
מה אני אגיד? כרגיל- צודק!פגזניקית גאה!
וואלה? גמני שמיניסט..תמני בסטייל
חח.. ש מ י נ ס ט י ם!!!נצח לנצח!!!
ואני חינוקית=]]צביה:]
גמני חיינוקית... גדלתי!חיוכיםאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק
למה כ"כ משעמם פה?????
כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל
או לשטו"ל
לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
אני פהשמיניסט באמ"ש
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימון
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.