בס"ד
איןן ד'!!פשוט פקחת לי את העיניים,הייתי כ"כ מרוכזת בעצמי!!כ"כ מרחמת על עצמי,על כמה מסכנה אני וכו וכו!!ובנאדם פשוט מדהההההייייים בא ומראה לי,שלא-אני לא מסכנה!!כמה כוחות נפש צריך בשביל להקים חיים חדשים,ועוד לקחת על עצמך עוד חיים-פשוווט מדהים!!כמה אני קטנטונת וכמה יש לי עוד ללמוד
!כמה אני צריכה להפסיק עם הרחמים האלה,ולזכור!תמיד תמיד!שהקב"ה יתברך עומד מאחורי כל זה,ואם רק אבקש!!!אקבל מהיד הרחבה והפתוחה שלו כל מה ששארצה,אבל רק כשאבקש....ברגעים הקשים ביותר הוא עוטף אותנו בכ"כ חום ואהבה!ואנחנו אפילו לא רואים את זה,
כן!!ברגעם הכי הכי קשים,איפה שהלב קורס מצער ומכאב,מאותה הנק' שאתה חושב ש...אתה כבר לא יכול יותר!!אתה רק פונה אל אבא הרחמן והמתוקי הזה-ומבקש ממנו את הכוחות,לא להתיאש-רק לבקש ממנו" ד' תן לי את הכוחות"
ומיד את נצברת בכוחות חדשים,מיד אתה מגלה תובנות שלא היית מגיע אליהם...עקבות בחול-למי שמכיר את הסיפור,מתקשר לפה כ"כ!!!!!ואי..איזו שיחה מדהימה!!!!!!הייתי כ"כ צריכה את זה,שהייתי במצב של "אני ואני ואני מסכנה ורחמים עליי" ו..פשוט!!נתת לי סטירה כדי להעיר אותי!![במובן הטוב..כן?
]
ו..פשוט הבאת לי את האישה המדהימה הזאת,שהייתי בטוחה שאינלי כח נפשי לזה עכשיו-אבל היא מילאה אותי בכ"כ הרבה!!!!באלי לעשות עכשיו טוב!באלי להתחיל שינוי!באלי לנקות את עצמי,לטהר את עצמי,לבנות מחדש!
כ"כ באלי עכשיו-ואני גם אעשה!!ובכל דבר שאעשה,אדע תמיד תמיד שזה מאיתו יתברך,וכל מה שקורה לי כ"כ כ"כ לא מובן מאליו!!!
ואמונתך בלילות
אבל גם להגיד בבוקר חסדיך...
טוב להודות לד'