תשמעו משו מוזר...!!Nice!!

ביום שני הביאו לנו לאולפנא כל מיני אנשים שייצגו כל מיני מפלגות שנבין פחות או יותר מה הולך... והיה איזה אחד שמאלני שאמר שהוא נגד השטחים ובלה בלה בלה.. והוא אמר שהוא חושב שאם בנאדם נרצח זה חילול השם!! שיהודי שנהרג בפיגוע עושה חילול ה' ולא שהוא נהרג על קידוש השם!! ואיי כמה שהוא עיצבן אותי!! ובסוף התברר שהוא הבעל של המורה שלי!! וולמורה שלי יש דעות ממש מנוגדות לשלו.. והמורה אמרה לנו שהילדים שלהם הולכים שנה לפי אבא שנה לפי האמא.. משו כזה..

והתבר ש--------------- איך המורה הכירה את בעלה-----  הם התווכחו על פוליטיקה..התאהבו  בוווף חתונה!!

איך אפשר להתחתן ככה?? זוגיות לא אמורה להיות בנויה על ערכים ואידיאלים וכל זה..?  זה לא קצת הזוייייי????!!!!!

אני מניחה שהחידה המבלבלת ביותר היא הזוגיות..ה"אהבה*#&למה?!*#&
זה נשמע די הזוי, ברור.
ומן הסתם זה נקודה שצריך לעבוד עליה כדי לשמור על זוגיות טובה. אבל זה לא בלתי אפשרי.
אני לא מכירה זוג אחד, בין אם צעיר או ותיק, ששני בני הזוג מסכימים על הכל.
זה יכול להיות טעם לגלידה, סגנון תרבות..וכן, גם ייעות פוליטיות.
הזוי ממש!לולית10
לא נשמע נורמאלי!אולפניסטית 1
אל תנסו לשפוט את הבית שלהם. זוגיות זה מורכב.לך דומיה תהילה

את מכירה חצי שעה, היא מכירה אותו שנים.

הדבר שהכי בולט בעינייך הוא דעותיו, בעיניה

בולטים עוד צדדים באישיות שלו.

זה לא בהכרח דבר שאי-אפשר להתגבר עליו. 

אם חילוני ודתייה יכולים להתחתן, למה ימנית

ושמאלני לא יוכלו?

את חושבת שהם יושבים בבית ורבים על מי

צריך לקבל יותר מנדטים או מתי צה''ל צריך

להיכנס לעזה?

אולי המורה שלך יודעת פשוט לאהוב גם את

מי ששונה ממנה.

אהבה שאינה תלויה בדברנועם 123
זאת האהבה הכי אמיתית שיכולה להיות!!
יש אנשים שמסוגלים..ענבל

בס"ד

כמובן שלא כולם ולטעמי זה ממש לא אידיאלי אבל יש שיחלקו עלי.

אני חושבת שזה תלוי אופי..

יש כאלו שיכולים לחיות עם אנשים נורא שונים מהם ויש שלא.

אני מהסוג השני .

משתמע מדבריך שהוא כופר,דוסית גאה!

אני לא מבינה איך אפשר לחיות עם כופר...

גם אני לא מבינה...ענבלאחרונה

בס"ד

אבל יש שמסוגלים ומי אנחנו שנשפוט?

זה נכון בהחלט שזה חילול השם שיהודי נהרג.אני77

כי כל חולשה של עם ה', בין אם גשמית ובין אם רוחנית-פוגעת בשם ה'. וגבורה של גוי על יהודי, ומות יהודי-על אחת כמה וכמה.

השאלות הן-האם הדבר שעליו הוא נהרג מספיק חשוב בשביל לסבול את חילול השם שבזה, ואם כן זה שהוא הסכים למות על אותו דבר-זה קידוש השם והקידוש גדול מהחילול.

שאלה שניה- אם היה לו סיכוי טוב שלא למות אז זו אינה אשמתו ואין צורך לפחד מכל חשש קטן, ואמנם יש פה חילול השם, אבל זה חילול השם שהקב"ה גזר עליו, ואין לנו בני האדם מה לעשות נגד זה.

בשאלה הראשונה-הצגתי את השאלה כפונקציה של המטרה, ובשאלה השניה כפונקציה של הסיכון. מצד האמת, זה פונקציה של שניהם, למקרי הקיצון-יש הגדרות הלכתיות, ומעבר לזה-זה נתון לשיקול הדעת. אמנם צריך להבדיל בין שיקול דעת כשר לשיקול דעת פסול-והמדד לזה היא האם האדם רוצה באמת לדעת מה רצון ה' ממנו.

לגבי עניין הזוגיות-אם שיקול הדעת של שניהם הוא שיקול דעת כשר- אז דווקא ויכוחים יכולים לחבר מאוד בין בני אדם, כי כל אחד רואה כמה שלשני אכפת מרצון ה' וכמה שהוא מתוכח על זה ומנסה להבין, ומתוך זה נוצרת האהבה.

ש ה׳ ישמור...עניים כחולות

כן גם אני שמעתי סיפור די דומה והזויי!!! חברה שלי נראת שהיא מבית דתי לאומי מסתבר שאמא שלה רגילה דתית והכל ואבא שלה חסיד חרדי במובן המילה!!!!! וכל היום יש בבית שלהם מריבות צעקות!!!! היא סיפרה לי שהיא ממש רצתה ללכת לאולפנה ואבא שלה רצה שהיא תלך לסמינר... חודשים של קללות מריבות עד שזה הגיע לאלימות!!!! וההורים חיים ביחד... רציתי לבכות מזעזע אותי!!!!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך