לא התקבלתי=\מבואסת

שמיניסטית, תקופה של סיירות, וגם ככה זה תקופה מלחיצה.

בנתיים הלכתי לשתי סיירות שבוע שעבר, ודווקא היום, שניהם החליטו להגיד לי שלא התקבלתי.

וגם ככה אין לי הרבה ביטחון עצמי, ועכשיו הוא עוד יותר ירד.

ולא עוזר לי שאומרים לי שהם הפסידו והם לא מכירים אותי ועוד כל מיני דברים כאלה.

מה אני עושה עכשיו?!?! יש לי עוד סיירות והגישה שלי עכשיו ממש שליליתבוכה

אם לסיירות הקודמות חשבתי שאני לא אתקבל, עכשיו אני כמעט בטוחה.

אוף אוף אוף!!!!!!!!

לא להתייאשאגודה של

זה מה שאמר רבי נחמןקורץ ואנחנו מסכימים איתו!

המון בנות לא מתקבלות להמון סיירות מסיבות שונות. אולי ניסית סיירות מאד מבוקשות? אולי בנות החליטו להישאר שנה שנייה ולכן לא התקבלת? אולי המקום לא כל כך מתאים לך?

לכן, אני מציעה לך, לפני שאת הולכת לעוד סיירות, תבררי עם עצמך מה את הכי רוצה ומה הכי מתאים לך. לכי עם הלב ולא עם מה שהכי פופולארי. יש אלפי! אלפי מקומות שירות ובטוח תמצאי את המקום שהכי טוב לך. אל תלכי לסיירת שאת לא בטוחה בה כדי לחסוך זמן, כסף ועוגמת נפש נוספת.

לכי למקומות שאולי נראים נידחים ופחות מבוקשים אבל למעשה הם מקומות מדהימים שפשוט אין להם מספיק יחסי ציבור. אני יכולה להמליץ לך על כמה כאלה אם תרצי.

והכי חשוב - תאמיני בעצמך! נכון, זה מבאס לא להתקבל ומוריד את הביטחון, אני לגמרי מבינה את זה וכולנו היינו שם, אבל אין זה אומר שאת פחות טובה או לא מוצלחת. אל תקחי ללב וזכרי שהכל לטובה. בסוף העיניינים מסתדרים - מישהו מכוון אותם מלמעלהמלאך

אם תצטרכי את עזרתי - בשמחה

שיהיה בהצלחה רבה

אל תדאגי, את עוד תראי שהכל משמייםbingo

שנה שעברה חיפשתי מקום לעשות בו שירות שנה שניה. הלכתי למקום מסוים שתכלס לא היו הרבה דרישות, גם לא הרבה מועמדות- ולא קיבלו אותי. פשוט הייתי בשוק- לא בקטע השחצני, פשוט באמת לא הבנתי מה עשיתי כ"כ לא בסדר שהם לא קיבלו אותי, נעלבתי... וברוך ה' היום אני לומדת וממש שלמה עם זה- במבט לאחור אני לא רואה את עצמי משרתת שם.

אז שיהיה ברור- לא סיפרתי את זה כדי להוריד אותך מהעניין של השרות- לדעתי מינימום שנה אחת זה ממש ממש מומלץ- אבל אל תאבדי תקווה עכשיו כשאת רואה שלא הולך. אל תזרקי את האי קבלה במקומות אחרים על המקום הבא, זה לא אומר כלום. אם אנשים אמרו לך שהמקומות ההם הפסידו שהם לא קיבלו אותך, זו אולי קלישאה אבל זה כנראה נכון  

אם זה מה שאת רוצה- תלכי, תהיי בטוחה בעצמך, תהיי מי שאת, תעשי את ההשתדלות שלך והשאר כבר יגיע בעז"ה מלמעלה.

ממש ממש בהצלחה!! חיוך

מצטרפת לקודומותייעמינדב1אחרונה

הקבלה שלך לא אומרת כלום עלייך והביטחון העצמי שלך נמדד בדיוק בתקופה הזאת-

האם אני מתעקשת להמשיך ולחפש את מה שטוב באמת בשבילי? (!!!!)

סמכי על ה' ותצטרפי לחיפושים,

אני כאן בשבילך אפנה אלייך באישי ונמשיך לחפש מקום

להת'.

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך