בס"ד
כל מילה - בסלע!!!
גם לדעתי צריך לקחת את הזמן... לא שנה שלמה, אבל גם לא שבועיים. זה נראה לי חסר אחריות לחלוטין!!
וגם אם קורה שאחרי שבועיים כבר ברור ש"זה זה" לא יקרה כלום אם תצאו עוד חודש-חודשיים... כמובן בזהירות מירבית שלא ליפול וכו', אבל באמת שאין טעם לרוץ מהר מדי...
בזמן ה"מיותר" אפשר ללכת הביתה לפגוש את ההורים, ללכת לאחים נשואים\חברים נשואים (אם יש), לפגוש חברים בכלל, לפגוש את כל המשפחה - אפילו דודים וכאלה (זו לא בושה לצאת ולא צריך להחביא את זה!!). לטייל יחד, לנסות להיפגש בשבת, להעלות נושאים לדיון\ויכוח ברמות כלליות ופרטיות (נושאים של עמ"י וא"י כמו יישוב הארץ מול דאגה לעם, גרוש יהודים או סרוב פקודה), לצד שאלות מהחיים הפשוטים והפרטיים - החל במאכלים אהובים ותחביבים וכלה בשאלת החינוך לילדים (ממ"ד או תורני נפרד??) כמובן שלא חייבים להסכים בהכל אבל זה נותן להכיר את השני (וגם לראות איך השני מתמודד כשהוא לא מסכים איתך - זה דבר ממש ממש חשוב!!!)
לחקור את ההיסטוריה מגיל 0 ועד לשלב זה, חוויות מצחיקות, ללמוד את השמות של כל האחים\דודים,אחיינים\בני דודים. דברים מיוחדים של המשפחה (ימי הולדת? יום נישואין להורים? טיולים משפחתיים? לומדים מזה המון!!!)
לברר את מי הוא\היא מעריכים ולמה - זה גם נותן הרבה (מי שמעריך את ההורים שלו זו נק' זכות משמעותית גם לו וגם להם...)
וגם - להביא הביתה!!! - שההורים יראו ויחוו דעה (גם אם לא תקבלו את דעתם בסוף). ציטוט של אמא שלי: "התפקיד שלנו הוא רק לומר לך אם הוא ממש רע - שלא תתחתני איתו!!! בכל מקרה אחר אין לנו מה לומר בעניין. את זו שצריך להיות לה טוב איתו". אני חושבת שזו גישה ממש צודקת.. 
מצטטת את ה-משפט של קולה:
"גם שנה של דייטים על ספסל של שעתיים- לא תספיק כדי לדעת. וגם שלושה שבועות שבהם תהיו כל הזמן ביחד- לא יתנו את הפרספקטיבה הרצויה."
נתפלל שבע"ה נזכה לקבל את ההחלטות הנכונות בזמן הנכון.
כמה שכ"כ קשה לחפש (ויש פה הרבה שיעידו על כך) - כמובן וכמובן שיותר קשה "למצוא" את האדם הלא נכון! זה יכול להיות מתכון לחיים של סבל! חבל על שניכם!!!
הרבה תפילות והרבה אמונה ובע"ה התוצאה תהיה שווה את כל הדרך הארוכה.....
איחולי הצלחה לכולם (וגם לי..
)