ואנחנו ישיבה ממש קטנה
והחתן הוא חבר ממש טוב שלי שחרש את החיים שלו והצליח

.למדתי איתו ביחד בחנתי אותו מלא וממש רציתי שהוא יצליח
חוצמזה שאנחנו חברים די טובים אז ממש רציתי שהוא יצליח
ענבל הייתי בשוק שראיתי אותך שופטת הייתי בטוח שתהיה אחת מהמתמודדות (ההרצאות של אחותי על נח"ת לא עזרו)
אני כל הזמן ראיתי שהסתכלת עלינו אני יודע כבר מאחותי שאת בעדינו או יותר נכון בעד אחיה כהן
נראה מה יהיה בארצי....
וסתם ככה אחיה שמח מאוד שהוא הגיע למקום הכי גבוה שהוא יכל להגיע בלי לעלות לארצי...

.

...
שופט משוחד???
אולי הפעם נזכה בחתן עולמי...
(השיא היה אליה אמסלם בחידון הארצי מסכם לפני 6 שנים)
ובזמנו Iמרגיש זקןI ביקשו מהזורעים לעבור למחוז אחר כי הם תמיד זכו במקומות הראשונים... תשאלו ת'רב יוחאי!
יהוידע, אחיה, ו? מחזירי עטרה ליושנה - כל הכבוד לכם!!!!!!!!!!!!
אבל - (וזה אבל גדול...)
מחוז צפון זה המים הרדודים, לא צריך לדעת לשחות...
האתגר האמיתי והקשה זה מעכשיו והלאה! להיפגש עם תותחי על ברמות שלא הכרתם, עם שאלות מוקרצות שלא התכוננתם, ועם רשימות רצחניות שתסתכלו עליהם בעיניים מזוגגות ותשאלו את עצמכם למה לעזאזל אתם צריכים לדעת כמה זכרים עלו עם יוחנן בן הקטן... [או למה לדעת להשלים פסוקים אחורה![]()
![]()
![]()
![]()
]
תנו לעצמכם טפיחה חזקה על השכם, תשתו לחיים, אבל המבט קדימה!
בברכת ''אל יתהלל חוגר כמפתח'', ''כי אם בזאת יתהלל המתהלל השכל וידוע אותי'' (שזו בעצם המטרה העיקרית...)
בהצלחה ענקית
מתניה
נב. אל תראו אותי כ''כ פסימי , זו המציאות!!!! הניסיון של ישיבת הזורעים בחידון מוכיח זאת שנה אחרי שנה...
בברכת משהו חדש מתחיל![]()
גם אני הייתי נגד, והיום... אני גם נגד!
סתם... אני לא סגור על זה, זה מורכב (מותר לי, אני עדיין בגדר ביניי''ש) אבל דבר אחד בטוח -
הם מצילים את כבוד החידון ואת המתמודדים.
דעתי הנוגדת התערערה כשהגעתי לישיבת קרית שמונה, ובמקרה פגשתי בחור יפה תואר בשיעור ו' שבמקרה קוראים לו אריאל שטיינר ובמקרה הוא היה יו''ר נח''ת, ובמקרה הוא הציל אותי בחידון - עניתי על שאלה שהיתה לה יותר מתשובה אחת, ומשום מה מחברי החידון בחרו בתשובה אחת וזהו, כך שהתשובה שלי לא מצאה חן בעיני המנחה, והוא קרא את גזר דיני - 7 נק'! (במקום 14)
איך שרתחתי מזעם
... ואז אריאל עצר את המנחה
, הראה לשופטים את התנ''ך (כן! יש ספר כזה! נריה פנחס לא המציא משפטים יפים!) ושם הופיעה התשובה שלי! ואז קיבלתי בחזרה את 7 הנק' שלי! (ד''א, הוא הציל כל כך הרבה אנשים שהוא פשוט לא זכר אותי... זה היה מפגש מרגש
)
יותר נכון, הציל את השופטים מתביעה משפטית שהייתי מגיש נגדם
בושה וחרשה שלשופטים בחידון התנ''ך אין טיפת ידע בתנ''ך!!! וזה נכון גם בשלב הארצי מסכם! (רק בעולמי יש עוד את יצחק נבון שב''ה מייצג נאמנה את זקני העדה.)
ועל זה דיברתי כשאמרתי שהם מצילים את הכבוד של החידון! לפחות בצוות השופטים יש מישו שפתח את ספר הספרים לפני שניגש להיות ראש המדברים היושב על כסא הכבוד ונואם נאומים חכמים במיוחד... (אצלי זה היה משו בסגנון של -
המורה לאורגן, תלווה באורגן! - לה באמת?)
שוב בהצלחה למתמודדים![]()
ובהצלחה גם לענבל השופטת ולארגון נח''ת
בברכת ''...ורגז ושחק ואין נחת'' (איפה זה כתוב? תנסו להשלים אחורה את הפסוק, כאפות....)
סתם!!!

).אני יודע שזה לא ממש נכון אבל בפחי כל הישיבה
נח"ת = נוער חובב אולפנסטיות, לא מתים על זה בישיבה....
חוצמזה שעל המודעה יש רק תמונות של בנות עם בן אחד שצד וזה לא בדיוק מתאים לישיבה
.גם נח"ת הרבה פחות מעורב ממה שהיה פעם. יש שם גם חבר'ה יחסית דוסים (שלא מדברים הרבה בנים ובנות).
אנשים אוהבים לרדת על כל דבר....
כדי להרים את עצמם את רומסים כרל דבר אחר (לצערי, לפעמיים אני גם מוצא את עצמי בסיטואציות כאלה)
אנשים נוהגים לרדת על כל דבר למרות שהם לא באמת יודעים על מה הם יורדים, והם גם לאו דווקה מתכוונים למה שהם אומרים...
אנשים יורדים ומדביקים סטיגמות על אריאל, ב"ע, עזרא וגם על נח"ת, אני לא חושב שיש שאנישים באמת שונאים אתכם או משהו כזה
גם השלט שכיסו את בישיבה לא בטוח שזה היה בכוונה הגיוני שסתם היה נראה שזה מודעה לא חשובה ומשהו שם על זה שלט אחר
ודרך אגב אתמול חבר הזיז את המודעה שכיסתה את השלט בלי שאמרתי לו, (מה שאני לא רציתי לעשות כי כבר הוזזתי מודעה אחת משם ) - בכל מקרה אני לא חושב שאנשים שונאים אתכם או משהו כזה, גם אם לא תהיה הענות מצד החברה של הישיבה זה רק בגלל שזה פנימיה ואין לאנשים זמן לזה, זה לא משהו אישי נגדכם....
בס"ד
(רק שברוב טמטומי לא שאלתי לשמו 

... רק מאיפה הוא..)
זכו מישיבת חורב מקום שני ושלישי.
והיו 5 מתמודדים בפומבי ממוסדות חורב (3 מהישיבה ו2 מהאולפנא). אני אישית לא התמודדתי (לא רציתי.. אין יל כוח לפרט..) אבל היה נחמד לצפות
ישר כח לישיבה ולעולה. עם כמה נקודות הוא עלה?
לאן הגעת שנה שעברה בחידון???
אני שוברת את השיניים על מנת להסביר מה זה (לא את הראשי תיבות אלא מה זה אירגון או משהו אחר).
יישר כוח לכל המתמודדים והשופטים, עלו והצליחו בעז"ה
.
סחתיין!שוקו =)למה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.