שאלה (שאני לא רוצה שתתפתח לדיון)Slow motion

סיבות למכביר למה צריך סניף נפרד כבר נתנו לי,

אבל סיבות בעד סניף מעורב לא.

אז אני אשמח אם מי שבעד סניף מעורב (יש פה כאלו?^^) יכתוב פה את הסיבות שלדעתו צריך סניף מעורב...

שוב- שלא יתפתח לדיון בבקשה. אתם נגד מעורב ובעד נפרד- אל תגיבו פה. תודה D:

סתימת פיות?אריאל דל"ת

אם כך, אני אשתוק. תהנו לכם.

לגמרי לא סתימת פיותSlow motion

פשוט, נימוקים ללמה להפרד- אני יכולה למצוא בקלות. ואני מחפשת כרגע נימוקים למה לא. ואני לא רוצה שיתפתח דיון, אז...

בגלל המצב הנתון.asaf300

בגלל שהמצב בחלק מהסניפים הוא מעורב,ואם תפריד את הסניף יפלו לך הרבה חניכים. לא בגלל שהם מגיעים בגלל הבנות/בנים אלל בגלל שזה אחד הבונוסים שלהם בסניף.( זה כמו אם יהיה להם מדרכך דפוק..-ואז הם לא יבואו..)

י

אני בעד מעורב..Nice!!
לא נראלי שבכל דבר בחיים צריך הפרדה בין בנים לבנות..לפעמים כן צריך את הביחד הזה..
אני לא בעד אבללמה?! תודה!

ב"ה

אני לא בעד חברה מעורבת, 

אל שמעתי משפט יפה "עדיף להסתכל על בן ולחשוב על הרצפה מאשר להסתכל על הרצפה ולחשוב על בן"

תירוצים עלובים ביותר... סורי,לא בכוונה לפגוע באפחדלולית10

חוץ מזה שזה גם לא נכון...! מי מסתכל על משהו וחושב על הרצפה אם לא על אותו אדם שהוא מסתכל עליו?!...

תירוציפ עלובים!

נפרד עדיף מכל הסיבות ומכל הבחינות יש לדברים השפעה על העתיד של החניכים...

גם למעורב יש כמה בונוסים אבל הם ממש אפס לעומת החסרונות שיש במעורב...

אני חייבת לצייןSlow motion

שמכמה סיבות, במשך תקופה ארוכה נפגשתי לא מעט פעמים עם בני נוער בגילי- בנים, בנות, חילונים ודתיים כאחד.

דיברתי שם עם הבנים- חילונים דתיים ואחד, אל כאילו הם יצור מוזר שאני מובכת ממנו, אלא כידידים שיודעים לדבר אבל יודעים לא להתקרב יותר מידי.

כשאני מסתכלת על זה, על כמה שהקשר שלי אתם היה תמים וטוב ומתוך אהבה אפלטונית, לא יותר, ובשמירה על גדרי הצניעות  (לא מקללים ליד יו"ש, לא נוגעים ביו"ש, וכו'...) אני מוצאת שזה יותר טוב מהמצב שיש לי בסניף כרגע- סניף נפרד אומנם, אבל תמיד מוצאים את הדרך לדבר. וככה בפעולות שבת, בפעולות חול וגם בכלל, אפשר לשמוע שהמון בנות מרכלות על בנים ועל הזוגות החדשים בשבת. ובנים בשבילן זה... וואו, דבר נפלא ונשגב וקסום שאסור ולכן נתלהב עליהם עוד יותר. וכמה שהן מכחישות, כשהן עוברות ליד הבנים הן עושות פוזות, וככה גם הבנים עושים... וזה לא טוב.

אז הידידות הבריאה הזו, לעומת הריכולים וה'בנים זה וואו' וכל מה שיש פה- אני מוצאת שזה הרבה יותר בריא וטוב. לא? אני אשמח לשמוע למה לא.

ואגב, הקטע הוא שעדיף לדבר עם בן ולהיות איתו בידידות טהורה והכל- לא קשר קרוב או משהו, פשוט... פשוט. ולא לחשוב עליו כעל יצור מהמגדר השני שצריך לפתות, אלא נשמה יהודית בדיוק כמוך, (כמו שאני. ואני חייבת לציין שלמרות שהם לאו דווקא דתיים או מאמינים חזקים, הם ככ מקסימים שאני יכולה להגיד שאני מתייחסת אליהם כמו לנשמות טהורות יהודיות ואל כמו למשהו זר...) מאשר לא להיות בקשר עם בנים, אבל כל הזמן לחשוב כמה שאת דלוקה על ההוא וכמה שהוא חתיך (מה שקורה בשבט שלי)

באה מסניף נפרדykun123אחרונה

ואני חושבת שממש תלוי למה הסניף נפרד ואיך החברה מסתכלת על זה.. אצלינו בכל אופן הסניפים לא באותו מבנה והנוער נפרד לרכז בנים ורכזת בנות...ולמרות כל זה החיים ממש בריאים בחברה, וכשיש צורך באחד מהבנים שיעזור או שיחה יקרה שרוצים להזמין לשתי המינים(...... ) אז הכל קורה באופן ספונטני ובריא..אני מסכימה שלפעמים נוצר מצב שבו החיכוך עם בני המין השני הוא יותר מרגש ובעל עניין, אבל אני איני רואה בכך שום פסול... ואם את שואלת אותי מה לדעתי עדיף-האם עדיף שיהיו קצת מתחים, ופוזות, וריגושים, או עדיף שהכל יבוא באופן טבעי ויגדלו יחד ויחיו יחד כל הזמן עם בני/בנות המין השני, התשובה שלי תהיה כמובן אפשרות א', מכיוון שאפשרות ב' אמנם נשמעת קורצת יותר אבל בפועל היא תמיד(!!!!!!!!!!!)עוברת בפן מסויים על ההלכה, ואני בטוחה שגם בחברה שחיה בצורה מעורבת יש המון מתיחויות ומורכבויות בין הבנים לבנות(ההוא אוהב אותה, אבל היא אוהבת אותו והוא מחבב את ההיא וכו') באופן מוכח...לכי תבדקי היכן יש יותר דיבורים על בנים ובנות, היכן יותר בודקים מראה חיצוני, איפה הבנות הן יותר נושא לדיבור. אני בטוחה שתצאי עם תשובות קצת מאכזבות....

המשך חיים מאושרים

כי בסופו של דבר אנחנו חיים בעולם של שני המינים.מרימוש!

נכון,זה לא סיבה להתיר את הכל,אבל בעיניי זה בהחלט סיבה לקשר כלשהוא עם המין השני.

כשכ"כ מרחיקים לפעמים דווקא מגיעים לדברים יותר רחוקים.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך