זה כאן בדיון נורמלי ומתורבת
אשמח אם תקראו..
קודם כל,לא קראתי את כל השרשור,אבל ממה שראיתי הטענה של Reut רעות הייתה להצביע ש"ס כי הרב עובדיה הינו גדול הדור ומי אנחנו שלא נקשיב לו?
בהנחה שזו הטענה(אם לא אשמח לשמוע מה הטענה המדוייקת להצביע ש"ס)-
לענ"ד, אין מי שחולק על כך שהרב עובדיה הינו גדול הדור. באמת,מספיק ללמוד תשובה אחת של הרב ביב"ע ולהבין כמה אנחנו קטנים לעומתו.באמת,א"א לתאר.
אבל אני חושב שהנקודת מוצא שלנו בבחירות אמורה להיות מה התוצאות
,
כלומר, איזה מפלגה הכי עוזרת לי אישית,למשפחה שלי, ללימוד תורה שלי,של הילדים שלי, לא"י וכו'.
בתור אחד שגדל במשפחה שיש לה בנות באולפנות ובנים בישיבות ציוניות, לכאורה' בתאכלס תאכלס, שורה תחתונה, המפלגה שהכי תעזור לנו הינה הבית היהודי. אה, אבל יצאו משם אמירות מפוקפקות!בסדר, ממפלגה אחרת שלא יוצאות אמירות מפוקפקות אני גם לא מרוויח כלום.אני אישית.
זה אולי נשמע אנוכי, אבל אני יוצא מנקודת הנחה שמי שמתמודד לבחירות אלו אנשים שרוצים לעזור לציבור, וכל אחד מייצג ציבור-אוכלסייה כל שהיא בעמ"י.
אם את או בעלך, ניזונים מש"ס כלכלית, והם עוזרים לכם אז שכוייך,אןי שום סיבה לא להצביע להם, למרות שאולי יש שם שחיתויות או כל דבר אחר, השאלה היא לענ"ד, סוף כל סוף,אני מרוויח מזה?הם עוזרים לי?כן?להצביע,לא?אז למפלגה אחרת שעוזרת לי.
אה,אבל הרב עובדיה,גדול הדור,אביר הרועים אמר להצביע ש"ס?!?!
נכון,אבל הוא גם אומר לא ללכת לצבא, ולשלוח את הילדים למוסדות של ש"ס.
אז אני את הגדלות בתורה שלו ואת הפסיקות הלכה שלו מקבל, ובהשקפת עולם יש לי רבנים אחרים.
באותה מידה שלומדים קובץ שיעורים של ר' אלחנן וסרמן, וחזון איש, והרב ש"ך, כשכולם היו אנטי ציונים מובהקים..
זה בערך שיש לי לומר, האמת שיש עוד אבל הארכתי מספיק.