ב"ה
לו ישר חלי, הייתי מציעה לכל מי שיכול ואינו נמנה אם השלוחים של שנת תשל"ז והמנהלי בתי חב"ד, לכל הזוגות הצעירים, פשוט לקום וללכת, נכשלנו, אין עתיד בארץ הזו. מה שהיטלר וטאלין שר"י לא הצליחו לעשות, עושים היום הציונים והציונים הדתיים להשכיח את עם ישראל מתורת ישראל, הם יכולים לכבס את הנ"ל במכבסת מילים "שוויון בנטל" אבל שוויון בנט (זו לא טעות) אינו שונה ממה שמתכוון יאיר לפיד וחביריו. וכמו קודמיהם בהיסטוריה, הם באופן שיטתי פוגעים ללא הרף בקודשי ישראל.
לא רק שחוק ההפלות לא תוקן, עומדים להוריד עוד ועוד את קיצבאות הילדים, מה כבר אפשר לקנות מ-174 ש"ח לילד, אפילו לא חיטולים לשבועיים. אינני דואג לתלמידי הרבי שימשיגו בע"ה להביא ילדים גם אם יתטרכו כמו בסין מלשלם על כל ילד שנולד ללא אישור ממשלתי, אבל מה יהיה אם היהודי הפשוט שבכל זאת רוצה ילד?
ואל תטעו לרגע, לא קצבאות הילדים ולא הסכומים ה"ענקיים" שהולכים לישיבות הם, הם שגורמים לגירעון, גם לא הביטחון וההתנחלויות גורמים לעליות במחירים, זה רק השעיר לעזאזל האקטואלי, ואם ישכילו לומדי התורה לעוף מהארץ הזו, כבר לא יהיה מי להאשים בחלבת הפרה או יותר נכון הפרעו. וכשהוגה הרעיון האוולי ימצאו את עצמם לבד לבין עצמם, הלפידים, המופזים, הלבניים ובעיקר הבנטיים, ישכילו אולי סוף סוף להבין שהאויב האמיתי איננו היהודי החרדי ו/או ההתנחלותי.
השמאולנים כמה שונאי דת שהיו, ידעו לחלק לא את הנטל, ידעו לחלק את הקופה לכל המגזרים, למרות שחלק נכבד הלך לקיבוצים, אבל היה אפשר לחיות, כל פרט הצליח להביא פרנסה לבית.
ב-77 עלה הליכוד לשלטון והעביר את סדר העדיפויות מהקיבוצים להתיישבות ולדת.
כיום קם דור חדש אשר לא הכיר את יוסף (הכוונה לא לרב עובדיה) ואחליפו לו את ה"פארזית" זה כבר לא הקיבוצניק שגוזל אדמות מדינה, זה החרדי שלא עושה כלום, מחר, סליחה לפני כשבע שנים זה היה המתנחלים בגוש קטיף, מה אתם חושבים ביו"ש, שאתם חסונים? גם אם יסגרו בכוח את כל הישיבות ואת כל הסמינרים ואני אגזים בכוונה גם את כל הבתי כנסת והמקוואות, יהיה יותר כסף לפרט ופלוני יצליח לשים כמו אבותיו כמה גרושים בצד?
אז תהיו רגועים כשימרו לטפל בחרדים אתם הבאים בתור, וזה יגיע הרבה יותר מהר ממה שאתם חושבים ועל כך נאמר בפרקי אבות, אם אין יראת אלוקים, איש את רעהו חיים בלעו.
לי נמאס מהצביעות, ואם כשהיה בחו"ל מי שהוא יגיע אלי ויציע לי קופה מקק"ל, אשפוך עליו מים של נטילת ידיים לפני שאזרוק אותו מכל המדרגות. אני אמנם לא נטורי קרטא, להיפך אבל הציונות בכלל והציונות ה"דתית" יצא לי מהלקסיקון. אין כאן שום רצון בארץ הזו להיות בית לכל יהודי באשר הוא, יש כאן סגרגציה נוראית, היטלר וסטאלין שר"י, אמרנו !