מה דעתכם על?אנונימי (פותח)

אני שביעיסטית!!! אמא'לה!!!!

ובבי"ס שלנו שאלנו אותנו אם אנחנו רוצות לעשות השנה במהלך הלימודים קורס פסיכומטרי מטעם הבי"ס ואז יספסדו לנו אותו..אבל אני לא יודעת אם לגשת או לא כי לפני שנתיים גם עשו ככה והסטטיסטיקה הראתה שמתוך 30בנות שניגשו רק 8 עברו את ה500 שזה בקושי עובר..

אז אני לא יודעת אם לעשות או לא כי אני עדיין לא יודעת מה אני רוצה ללמוד אחרי השירות..

אני ישמח אם יעזרו לי בזה!!

שב"ש

תעשי מקסימום משלימים אח"כככ.....א-ב-ג-ד
לפחות שתראי מה זההה.....
כן אבל...אנונימי (פותח)
למה סתם אני יעשה ויוציא עלזה כסף בחינם....ואז אני כמעט בטוחה שאני לא יוציא יותר מ 500 שזה אפילו לא עובר..
אבל אם את רוצה להוציא באמת גבוהה את צריכהא-ב-ג-ד
לראות איך זה הולךך...
איך המבחן נראה.... וכל זההה....
וגם מספסדים את זה.. לא?!
אתה לא יודע על מה אתה מדבר.אוסנת
הקורס עולה בסביבות ה-1500 ש"ח. לא מוצאים את הכסף הזה בשביל הניסיון והפעם הראשונה...
משתדלים לעשות פעם אחת, ועושים אותה מתי שיש סבלנות ואפשרות ללמוד!

במהלך הקורס עושים כאילו מבחן, ומראים הרבה שאלות פסיכומטרי... כך מתכוננים.
תלוי.אוסנת
אם בית הספר נותן לכן להשקיע בזה את תחילת השנה הבאה, עושה לכן קורסים, ובכלל - יש אווירה של לימוד, אז כדאי שתעשי.
אח"כ, זה יתפוס לך שנה שלמה (של פסיכומטרי ועבודה). חבל.
אבל אם הסיכויים שתצליחי קלושים, או שלא נראה לך שתשבי ללמוד באמצע החופש - אז חבל על הכסף. אולי תנסי רק לעשות בלי הקורס...

כל אלה שאומרים "תעשי, תנסי": לידיעתכם, הקורס עולה בסביבות ה - 1500 ש"ח. וההשקעה לפני היא מאוד מאוד קשה...
אני מכירה בנות שעשו את זההללוי'ה
וזה דפק להן ת'בגרויות...
אז יצא שגם הבגרויות שלהן פחות טובות וגם הן צריכות לעשות שוב פסיכומטרי כי הוא יצא להן נמוך מידי...
אבל היא אמרה שהאולפנא שלה משלמת לה על הפיסכומטרי.פרילי =]
לא?
לדעתי לא כדאי לך!....Apple
את גם ככה תיהי עמוסה בבגרויות ונגיד עוד 3 שנים אני תיהי יותר גדולה כדי להבין את החומר של הפסיכומטרי שהוא מאוד קשה, ולא צריך להעמיס על עצמך ולשחוק את עצמך רק כדי להספיק דברים כמה שיותר מהר.. זה טעות גדולה שהרבה אנשים אומרים..

תלמדי לבגרויות, תיהי עם חברות שלך, ועוד 3 שנים תעשי, ובטוח תצליחי יותר..

בהצלחה!
האולפנא לא משלמת לי!!אנונימי (פותח)
היא מספסדת ז"א משלמת לי קצת אם למשל עולה הקורס 1800 ש"ח ה יעלה לי 1500 הבנת??
אבל זה לא ממש משתלם לי כי מתוך ה30 בנות שניבחנו לפני שנתיים רק 8 ברו את ה500 נק' וכדי שיהיה עובר צריך לפחות 550... הבנת???
לידיעתכםננסי
רק לידיעתכם-זה לא ענין לעבור. זה ענין של כמה צריך בכדי להתקבל למקצועות מסויימים באוניברסיטה. למשל, יש מקצועות שחייבים מעל 700, מעל 600 ומעל 500. ככל שמתאמנים יותר, יש סיכוי לקבל ציון יותר טוב. גם בקורס מלמדים כל מיני טכניקות כדי לדעת איך לבחור את התשובה הנכונה. מה שטוב כשעושים את זה בתיכון זה שהחומר, במיוחד מתמטיקה עדיין טרי. אחרי שנה של שרות לאומי כבר שוכחים. מנגד, אחרי הפסקה של קצת זמן אחרי תיכון אולי יש יותר מוטיבציה לשבת וללמוד.
אני עושה עכשיו פסיכומטרישירה30
אני שמיניסטית והתחיל לי קורס של פסיכומטרי באמצע החופש והוא ימשך עד הבחינה (ח' בתשרי תתפללו חזק!)
לפי דעתי כדאי לך לעשות כי כמו שננסי אמרה המתמטיקה די טריה וזה הרבה יותר קל לי (יש איתי בכיתה בנות שעכשיו סיימו שרות ודי קשה להם...)
וחוץ מיזה שהמחיר ממש זול יחסית (אני מכירה מישהיא שעשתה קורס ב7,200)
ואם לא מקבלים כמו שרוצים אז לא נורא עושים שוב, ופעם שניה זה הרבה יותר קל כי נזכרים בכל הטכניקות ישר...
קיצר מומלץ לעשות בתיכון
אבל אם את עושה אז תחרשי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחה
אל-תעשיי..!!!=)שירה
עשו את זה בכמה אולפנות שאני מכירה..וזה לא הלך טוב...כי מספיק חורשים לבגרויותת...אז הפסיכומטרי סתם מוסיף עוד..וגם באולפנות שאני מכירה באמת הציונים לא היו יותר מידי טוביםם...קיצר הגיעו למסקנה שזה לא טוב..ולא מועיל וביטלו את זה...
אם את רוצה לעשות את זה בגלל שהחומר טרי בראש...אז את יכולה לעשות את זה בתחילת השנת שרות או משוו..ישר בסוף יב' אבל אל תעשי תוך כדי...[טוב, עצה שלי..]
אהה.. אז לפי דעתי לא כדאי לך לעשותפרילי =]
כי את אפילו אמרת שאין לך כמעט סיכוי לעבור את הפסיכומטרי בציון גבוה ואם תעשי את זה עכשיו גם יכולהיות שלא תעברי ת500 וגם זה ידפוק לך תבגרויות[ כי לא יהיהלך זמן ללמוד אליהם]
אל תעשי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נצח לנצח!!!אחרונה
חברות שלי עכשיו באמצע.... ו.... לומשנה זה פשוט לא זה.......... קיצר לא לעשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(זו דעתי)
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.אחרונה
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך