שאלה...מתנדב

רציתי לדעת איך שיכור מרגיש... אני ממש מתלבט אם להשתכר אבל אין לי מושג מה מרגישים וכד'..

משהו שכבר השתכר פעם יכול להסביר לי?

לילה טוב

זה הכל תלוי בכמות הצעה שליליק המדליק123

רק תתבשם
תשתה שתיים שלוש כוסות 
ותירקוד רתה תרגיש שהמוח שלך באחריותך
אבל הגוף שמח
הגוף זז
זה כיף רק במקרה ואתה יודע לעשות את זה במינון הנכון ובכמות הנבונה

אני אישית לא סובל את זה  אני חושב שזה מסוכן מגעיל ודוחה כמעט מכל בחינה אפשרית!!!
אבל אם בא לך תנסה בהצלחה רבה!!!

אין אפשרות לומר לך...הסטלן הקטן
כל אחד מרגיש אחרת.
ו2-3כוסות בד״כ לא מספיקות,גם אני שיש לי גוף קטן זה לא הספיק לי בפעם הראשונה.

המלצה שלי,הסוד הוא איך לשתות,תשתה חצי כוס יין,אחריה חצי כוס מים ועד לכוס הבאה תחכה לפחות רבע שעה-20 דקות ותרקוד.וכן הלאה ככה זה נותן לאלכוהול לעלות לאט לאט ולא במכה ותוכל לעצור את עצמך כשתרגיש שזה מספיק.

אבל אל תוותר על השתייה וההשתכרות!זו חוויה,זה פורים אחר.
בהצלחה...
מסכים עם הסטלן הקטן.אדם...
ובכללי אני יכול להעיד שאני לא אוהב להשתכר.
לשתות, זה בכייף,אחי. אבל בקטנה. להיות שיכור ממש זה לא עושה לי את זה.
היין עוזר לרקוד יותר בלי להתעייף, זה במקרה שלי.
אני חושב שהרמתי את כל העולם ואשתו על הכתפיים בפורים שעבר. רקדתי בלי לעצור במשך שעוות.
גם לי 2-3 כוסות לא הספיקו בפעם הראשונה ולא השניהלפרוש כנפיים

להשתכר אני לא ממליץ.

להתבשם זה משו אחר לגמרי..

פיתאום אתה מגלה את הפנימיות שלך...

אכן, אם שותים, לחכות בין כוס לכוס...אדם כל שהוא

לפעמים אנשים שותים, ולא מרגישים את ההשפעה בגלל שהאלכוהול עוד לא הגיע למוח, ולכן שותים עוד ועוד, וכאשר האלכוהול פועל הם משתטים לגמרי או מתמוטטים.

ואני לא יודע האם להמליץ להשתכר בפורים או לא, אבל בכל מקרה תבוא מתוך רצון לשמוח שמחה של מצווה, ולא מתוך רצון להתנהגות פרועה וחסרת מעצורים.

אני משתכר בפורים בד"כ,מספר תובנות:חג'דומט

בס"ד

לפני שאדם משתכר הוא צריך להכיר את עצמו, אם בעזרת האלכוהול הוא יוציא לפועל דברים חיוביים, כמו שאפשר לראות בכל מיני ישיבות תיכוניות שאנשים מחבקים אחד את השני ובוכים על חורבן בית המקדש או על זה שהם אל הבינו תוספות, או שזה יוציא ממנו דברים שליליים,גם כאלה יש.

התחושה בתור שיכור היא אינדבדואלית. אני אישית מרגיש בטוח להשתכר כי אני יודע שאני מוציא דברים חיוביים ושאני בשליטה יחסית ושלמחרת אני קם כאילו לא קרה כלום. אפשר להתחיל לשתות קצת,להתבסם וזהו,אם אתה לא מרגיש בטוח.

אני לא מבין אתכם..ישראל כהן

אתם אומרים כאילו להשתכר זה דבר טוב...

ובכלל, מי שהשתכר לא זוכר איזה שטויות עשה אז איך אתם יכולים להעיד על עצמכם?

בפורים כן..הרב כותב על ההבדל בין פורים לשאר השנהחג'דומט

בדברים המועדים לפורענות כמו ריבוי אכילה ושתית אלוכוהול וקלות דעת. הוא כותב שבפורים נקודת המוצא של כל המציאות היא מהקדושה, לכן דברים שהם פרווה,השטח האפור אינם בעייתים כי הם יובילו לקדושה.

תתייעץ עם הרבשואף לאור

כמו שאמרו יש כאן גם סוגיה של מה תעשה לאחר הבישום,ויש כאן גם סוגיה בריאותית כלפי מי שאינו רגיל לשתות לגבי הכמות (ובאמת לא רגילים בגיל הזה),וחשוב לא להגזים.ולכן תתייעץ עם הרב בישיבה שלך כמה,איך וכו'.

השתייה מחוקת את כל המעצורים שיש לבן אדםישי .א.

כמובן תלוי באיזה כמות אבל השתיה מוחקת את כל המעצורים שמונעים מהבן אדם לבטא רגשות בצורה מסוימת או להתנהג בצורה מסוימת לכן אם בן אדם שמח הוא יבטא את זה בכל דרך אפשרית והוא לא יתחשב בשום דבר

לא לחינם נאמר נכנס יין יצא סוד כשאין לאדם מעצורים ניתן לראות את הפנימיות שלו הרבה יותר בקלות....

כן, כן, כן- אני יודעת שכבר עניתי על זה פעם...ד"ר אריק

בס"ד

שאלת שאלה- אני אענה לך בשיא הרצינות.

איך מרגישים ששיכורים?

את חטאי אני מודה היום-

זאת לא הייתה בדיוק השתכרות, אבל לא בדיוק הייתי בקו השפיות.

אז לפני שכולכם באים עלי עם אלות וסכינים-

יום שלם לא אכלתי ואז שתיתי כוס שלמה של יין מתוק.

שיכורה לא הייתי, אבל בוא נגיד מזל שישר הלכתי לישון.

איך הרגשתי? נורא.

הרגשתי שהמוח שלי עומד להתפוצץ.

הייתה לי בחילה נוראית.

ראיתי מטושטש.

והיו לי חלומות בהקיץ מוזרים.

בוא נשאל את שאלת השאלות- בן כמה אתה?!

אתה באמת צריך את ה"השתכרות" הזאת על הראש שלך?!

מה חסר לך בחיים שאתה צריך להשתכר?

אני מכירה כמה וכמה אנשים שאולי לא מגדירים את עצמם כ"אלכוהליסטים" אבל יגדירו אותם כך אנשים מומחים.

והתחושה היא נוראית- גם כשאתה בעצמך שיכור, וגם לסביבה שלך.

פורים וזה, הכל טוב ויפה- אבל אפשר לשמוח גם בלי השטות הזאת.

בכל מקרה, אתה אדון לעצמך-

כמו שאמרו קודמיי- החכמה היא איך לשתות.

וכמו שהפירסומת אומרת- אם שותים לא נוהגים.

לפני ששותים- אוכלים. (אל תשאלו למה שתיתי ולמה על בטן ריקה כי אין לי תשובה לזה)

דואגים שיהיה מישהו בסביבה שיהיה מספיק פיקח שיכול לעזור במקרה הצורך.

לא מערבבים משקאות.

ולא שותים יותר מדי.

אין טעם.

כמו שזה כל כך ברור שלא לוקחים סמים- צריך להיות לנו ברור ששתיה חריפה זה לא משחק ילדים.

ואנחנו ילדים.

וגם לא שותים מתוקשיגר

וכל מה שאמרת לא היה אצלי אפילו לא הקאתי

ואת לא יודעת לאן אפשר להגיע אם זה שאתה שיכור ולאנשים מסוימים 

זה ממש טוב 

ככה חבר שלי סיפר לי פעםסמי הכבאי

שאתה כאילו רואה כפול ולא מדוייק או שאתה מדמיין דברים שלא באמת בקיצור לא שווה לך אחי....

כמה הערות.מומלץ!!הסטלן הקטן
אני חושב(למרות שאני לא יודע בוודאות)שיש לי נסיון גדול יותר מרוב המגיבים בשתייה ובשכרות,ולא רק שלי אלא גם של חברים.אני לא אומר את זה כדי להתנשא או משהו ולא בטוח שזה מקור לגאווה אלא כדי להראות מאיזה נקודת מבט אני מדבר.
דבר ראשון,החיבוקים והבכיות הם בד״כ מצד החמשושים ואנשים שזו הפעם הראשונה שלהם.
דבר שני,ישראל כהן וסמי הכבאי כתבו שלהשתכר זה דבר שלילי,אני לא נכנס כרגע לשכרות בכל השנה אלא דווקא בפורים כי על זה הדיון.אני מחזיק מהאנשים פה בפורום כדוסים ומאמינים.חז״ל כתבו שמצווה להשתכר אז אין מקום לומר שזה רע.ישראל כתב ששיכורים לא זוכרים מה הם עושים.מצטער,אבל זה ממש לא נכון,הרוב המוחלט זוכרים וגם אלה שלא בד״כ זה אחרי שתייה מופרזת.אמנם לא זוכרים ב100% אבל זוכרים.
סמי כתב שמי שמשתכר מרגיש רע(בקיצור)זה נכון בפעמים הראשונות או שמפריזים ולא שותים כמו שצריך.ובטח ובטח שלא מדמיינים!!!!!(אין לי מושג מאיפה הביאו את זה...)
תכלס,לא צריך לפחד מלהשתכר,זו חוויה מדהימה וכיפית ובנוסף כשזה בפורים ובישיבה זו גם התעלות רוחנית.ואם תשתו נכון תחסכו מעצמכם גם את החמרמורת שאחרי.(האנג אובר);)
אל תדאג צדיק.יהודי קטן

בפורים ה' יתברך משפיע רוח טובה ולכן בעזרת ה' תרגיש טוב ותוציא את כל הקדושה שבתוכך..

אולי קצת מאוחר-אריאל דל"ת

אבל ההרגשה היא באופן כללי שהמוח מתפקד בצורה הרבה יותר איטית.

מה שזה אומר שאם אני לדוגמא רוצה ללכת לקחת איזה ספר מהשולחן אז-

במצב שפוי אני אבין שאני מחזיק את הפלא' לדוג', אני אניח אותו ואלך לקחת את הספר.

בצורה מבושמת אני אלך אל הספר ויזרוק את הפלא' איפהשהו בדרך.

בצורה יותר מטושטשת אני אתן לפלא להחליק לי מהיידים ואלך להביא את הספר.

אם אני ממש שיכור אני אפילו אתקע בדברים בדרך...

זה גם עובד על הדיבור- לדוגמא- ממש בא לי לשיר עכשיו באמצע החיים אבל אני לא אשיר כי זה חוסר טאקט, או כי אני מזייף

אבל אם אני אהיה יכור אני פשוט אשיר לי להנאתי בלי להתבבש...

עכשיו תחשוב על עצמך- אתה מוכן לתת לגוף שלך לעשות מה שבא לו?

אם כן- תשתכר,

אם לא אז אני הייתי ממליץ לך רק להתבשם קצת...

אחרי 2-3 כוסות ערק אתה בעננים...פעמיים חי

מניסיון מהפורים הזה. רק צריך להיזהר ולא לדפוק את הכל בשוט אחד.. כי אז אתה תקיא את הכל..

לשתות כוס ולחכות עשרים דקות.

לא ממליצה לך{ר}צינית
אתה לא הופך למטומטם למרות שככה זה נראהozd

אותי זה הלחיץ בהתחלה, אבל אתה לא מתחיל לספר סתם סודות וכאלה- אני ממליץ לשתות ולהשתכר קלות, השנה השתכרתי יותר מידי כבד והקאתי מלא - לא כזה כיף, עוד משהו צריך לדעת איפה משתכרים - מנסיון חמשל אצלי גם אם האווירה ביישוב טובה זה לא מגיע רמה של הישיבה....

אין לך מה לדאוג...ישי .א.

אם לא תשתה על בטן ריקה ולא תערבב בין יינות (אדום ולבן) אתה לא תקיא

אם תשתה עד גבול מסוים ולא תגזים יותר מדי לא אמור לקרות לך שום דבר בעייתי
אתה פשוט מוציא את הפנמיות שלך החוצה ומראה את מה שיש לך בפנים אין לך מה ברב המקרים זה קוודה לטובה....
אתה שם לב לעצמך פשוט יש הרבה דברים שלא אכפת לך להגיד אז אתה אומר אבל אם יש סוד שאתה באמת לא רוצה לספר אתה לא תספר אותו....

ראיתי משהוא שה יעזור לו ילד נגיד שנתים מעלי שפשוטאולפניסטית 1אחרונה

נפל על הרצפה איזה חמש פעמים פשוט מסכן!!!

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך