בס"ד

"תמיד אני יוצא הרשע"
כך אומר אריקל בראיון בלעדי לחדשות שושנוג"ה בא הוא תוקף את הנוגיל"ה. במערכת הנוגיל"ה מכחישים את הטענות ומסרבים לגלות האם כך יהיה גם השנה
בעקבות תחילתם של אירועי הפורים בפורום ולקראת פרסום מגילת נוג"ה המכונה נוגיל"ה מותח אריקל ביקורת חרפי כלפי הנוגיל"ה ואומר שתמיד הוא זה שיוצא הרע במגילה של נוג"ה.
בראיון בלעדי למערכת חדשות שושנוג"ה אומר אריקל "זה שאני משנה לAdmin שבכל שנה משמש בתפקיד אחשוורוש בנוגיל"ה לא מצדיק את זה שאהיה המן. נמאס לי שבכל שנה מבזים אותי, צוחקים עליי ואחר כך עוד תולים אותי ומעבירים את ממשק הניהול שלי ומעבירים אותו לרב הפורים של אותה השנה".
כתבינו לענייני שטויות, גמריהו בן שפן, מציין שבשנה שעברה אכן שימש אריקל בתפקיד של המן במגילת נוג"ה אשר השנה תהיה הפעם השלישית אשר היא יוצאת לאור. עוד כתבנו מציין שבשנה הראשונה לצאת הנוגיל"ה שימש אריקל כשליחו של משה ולא בתור המן.
במערכת הנוגיל"ה מכחישים את טענותיו של אריקל ואומרים בתגובה שכל הפרסומים שבהם פורסם אריקל פורסמו בהסכמתו המלאה וניתנה לו חופש הבחירה האם לאשר את זה או לא. כמו כן סרבו במערכת הנוגיל"ה לגלות מה יהיה תפקידו של אריקל השנה במגילת הפורום והאם הוא יוזכר או לא. מה שכן אומרים במערכת הנוגיל"ה זה שיש למה לצפות!
קורע..