גיסתי משגעת אותי. ממש כך.
עוד כשאני ובעלי יצאנו היא תמיד הייתה נגדי. היא די "זרוקה" בסגנון שלה, היא גם מאוד מלאה ולא אוהבת נשיות וכל מיני דברים כאלה, ואני בדיוק ההפך, וזה ממש עצבן אותה, ככה שכבר 4 שנים בערך היא פשוט לא סובלת אותי. לפעמים היא מעמידה פנים שהכל בסדר ואנחנו חברות- ופתאום היא משתלחת ואומרת דברים פשוט גועליים.
בדרך כלל אני מרחמת על אנשים כאלה, ואני לא שמה אליהם לב, הבעיה היא שהיא אומרת דברים כאלה ליד חמי וחמותי, ובגלל האופי הציני שלהם (למרות שהם באמת מקסימים), וגם בגלל שהם מפחדים ממנה כי היא אגרסיבית גם כלפיהם, הם גם "יורדים" עלי.
ולאחרונה זה נהיה בלתי נסבל, כי עכשיו שיש לנו תינוק זה מאוד מפריע לי האוירה שהיא משרה אצל החמים שלי כשהיא שם, היא רבה עם בעלי ואומרת לו דברים ממש מגעילים, מזלזלת בו, מקללת אותו וכו'. היא ממש ילדה קטנה. היא במקרה גם חברה קרובה של הרבה מהחברות שלי, אז היא גם מספרת לכולן סיפורים ממש אישיים על בעלי שהיה יותר צעיר, כולל על אהבות נעורים שלו וכאלה, וזה ממש כואב לי. אני צריכה להשים מסיכה שהכל בסדר, ומבפנים אני ממש רוצה להרביץ לה...
ראוי לציין שבעלי ממש נשמה טובה בקטעים האלה, הוא מנסה כמה שפחות לענות ולהציק לה חזרה, והוא גם לא שם לב לשטויות שהיא אומרת. אבל לי זה מפריע הרבה יותר.
מה אפשר לעשות?!

תגובה נפלאה