הגיע זמן הגאולה... הגיעה זמן הנוגיל"ה!הרב והרבנית

פרק א':

א ויהי, בימי Admin:  הוא משה, המולך מילדודס ועד-לנ"ו - ארבע ושלושים וארבע מאות, פורום.  

ב בימים, ההם - כשבת המלך Admin, על כיסא תכנותו, אשר, בבית אל.  

ג בשנת שמונה, למולכו, עשה ישיבה, לכל-מנהליו:  ומנהלי העל - לפניו.  

ד בהראותו, את-עושר כבוד תכנותו, ואת-יקר, תפארת גדולתו.  

ה ובמלאות הימים האלה, עשה המלך לכל-העם הנמצאים בממלכת ערוץ 7 למגדול ועד-קטן שיחוח - שבעת ימים:  בחדר הראשי.

ו פורומים, ש"א ומסר"ש, יומן, חדשות ותחזית על-כתובת אינטרנט; חדר ראשי, על גב השיחה אישית  

ז והקמת אתר מקביל בשפות שונות; אנגלית, ורוסית.  

ח וההתכתבות כדת, בלי טרולים:  כי-כן ייסד המלך, על כל-משתמש - לעשות, כרצון איש-ואיש כל עוד זה ברוח ההלכה.  

ט גם gbck630 המנהלת של נוג"ה, עשתה צ'אט משותף למנהלות - בשיחה אישית, אשר, למלך Admin.  

י ביום, השביעי, כטוב לב-המלך, ביין - אמר לאריקל, המתכנת עם המלך במשרד.  

יא להביא את-gbck630 אל הצ'אט המשותף של המנהלים, לפני המלך - בכתר מלכות:,  

יב ותמאן המנהלת gbck630, לבוא בדבר המלך, אשר, ביד אריקל; ותרצה זאת בכך שאין זה נאה שאישה יחידה תבוא בפני כל המנהלים לבדה; ויקצוף המלך מאוד, וחמתו בערה בו.  

יג ויאמר המלך, למנהלים ולמנהלי העל:  כי-כן, דבר המלך, לפני, כל-יודעי דת ודין.  

יד והקרוב אליו, אריקל.

טו כדת, מה-לעשות, במלכה, gbck630 - על אשר לא-עשתה, את-מאמר המלך Admin, ביד, אריקל.  

טז ויאמר אריקל, לפני המלך והמנהלים, לא על-המלך לבדו, עוותה gbck630 המנהלת: כי על-כל-המנהלים, ועל-כל-הפורומים, אשר, בכל-מדינות המלך Admin.  

יז כי-ייצא דבר-המנהלת על-כל-המנהלות, להבזות המנהלים בעיניהן:  באומרם, המלך Admin אמר להביא את-gbck630 המנהלת לפניו - ולא-באה.

יח והיום הזה תאמרנה מנהלות הפורומים, אשר קראו את-דבר המנהלת, לכול, מנהלי המלך; וכדיי, ביזיון וקצף.  

יט אם-על-המלך טוב, ייצא דבר-מלכות מלפניו, וייכתב בדתי ערוץ 7, ולא יעבור:  אשר לא-תבוא gbck630 המנהלת, לפני המלך Admin, וניהולה ייתן המלך, לרעותה הטובה ממנה.  

כ ונשמע פתגם המלך אשר-יעשה בכל-מלכותו, כי רבה היא; וכל-המנהלות, ייתנו יקר למנהלים - למגדול, ועד-קטן.  

כא וייטב, הדבר, בעיני המלך, ומנהלי העל; ויעש המלך, כדבר אריקל.  

כב ויפתח שרשורים, בכל-פורומי המלך - אל-פורום ופורום ככתבו:  להיות כל-מנהל שורר בפורומו, ומדבר כלשון עמו.  

פרק ב':

א אחר, הדברים האלה, כשוך, חמת המלך Admin -זכר את-gbck630 ואת אשר-עשתה, ואת אשר-נגזר עליה.  

ב ויאמרו נערי-המלך, משרתיו:  יבקשו למלך ניקות ותיקות, ומוכרות.  

ג ויפקד המלך פקידים, בכל-פורומי מלכותו, ויקבצו את-כל-ניקה-ותיקה ומוכרת אל-שומרי החוק.

ד והניקה, אשר תיטב בעיני המלך - תנהל, תחת gbck630; וייטב הדבר בעיני המלך, ויעש כן.  

ה איש יהודי, היה בנוג"ה הבירה; ושמו מרדכי, הבייני"ש- הג'ינג'י.  

ו אשר הוגלה, מצמ"ע, עם-הגולה אשר הוגלתה, כשגרשו מצמ"ע את כל הצעירים מתחת לעשרים.  

ז ויהי שומר את-פנינה, היא פונ3'ה!!; והנערה ותיקה, ומוכרת, בערוץ 7.  

ח ויהי, בהישמע דבר-המלך ודתו, ובהיקבץ נערות רבות אל-שומרי החוק; ותילקח פונ3'ה!! אל-שיחת המלך.  

ט ותיטב הניקה בעיני צבי-ליזציה אחי המלך.  

י לא-הגידה פונ3'ה!!, את-פורומה:  כי מרדכי ציווה עליה, אשר לא-תגיד.  

יא ובכל-יום ויום - מרדכי מתהלך, לפני שומרי החוק:  לדעת את-שלום פונ3'ה!!, ומה-ייעשה בה.  

יב ובהגיע תור ניקה וניקה לבוא אל-המלך Admin, מקץ היותן כמה ימים בשומרי החוק לומדות את שיגעונות המנהלים:

יג ובזה, הניקה באה אל-המלך - את כל-אשר תאמר יינתן לה, לבוא עימה, משומרי החוק, עד-שיחת המלך.  

יד בערב היא באה, ובבוקר היא שבה אל-שומרי החוק, אל- צבי-ליזציה, שומר הניקות:  לא-תבוא עוד אל-המלך, כי אם-חפץ בה המלך ונקראה בשם.  

טו ובהגיע תור-פונ3'ה!! לבוא אל המלך, לא ביקשה דבר - כי אם את-אשר יאמר צבי-ליזציה שומר הניקות; ותהי פונ3'ה!! נושאת חן, בעיני כל-קוראיה.  

טז ותילקח פונ3'ה!! אל-המלך Admin, אל-שיחת מלכותו.

יז והתלהב המלך מפונ3'ה!! מכל-הניקות, ותישא-חן וחסד לפניו מכל-המשתמשות; וישם רגשון עם כתר-מלכות בשיחתה, ויכניסה לניהול תחת gbck630.  

יח ויעש המלך שיחוח גדול, לכל-מנהליו - את, שיחוח פונ3'ה!!;  

יט ובהיקבץ ניקות, שנית; ומרדכי, יושב בשער-המלך.  

כ אין פונ3'ה!!, מגדת פורומה, כאשר ציווה עליה, מרדכי; ואת-מאמר מרדכי, פונ3'ה!! עושה.

כא בימים ההם, ומרדכי יושב בשער-המלך; תכנת 11111 ושמואלג תוכנה, ויבקשו לשלוח יד, במלכות Admin, כדי להורידו מהניהול ולמלוך תחתיו.

כב וייוודע הדבר למרדכי, ויגד לפונ3'ה!! המלכה; ותאמר פונ3'ה!! למלך, בשם מרדכי.  

כג ויבוקש הדבר ויימצא, ויימחקו שניהם מן האתר; וייכתב, בהסטוריית השיחה אישית - לפני המלך.  

פרק ג':

א אחר הדברים האלה, גידל המלך Admin את-לך דומיה תהילה-אושר; וישם, את-ניקו, מעל, כל-המשתמשים אשר איתו בנוג"ה.  

ב וכל-משתמשי המלך אשר-בנוג"ה, כורעים ומשתחווים ללך דומיה תהילה - כי-כן, ציווה-לו המלך; ומרדכי - לא יכרע, ולא ישתחווה.  

ג ויאמרו עוזרי המלך, אשר-בנוג"ה - למרדכי:  מדוע אתה עובר, את מצות המלך.  

ד ויהי, כאומרם אליו יום ויום, ולא שמע, אליהם; ויגידו ללך דומיה תהילה, לראות היעמדו דברי מרדכי - כי-הגיד להם, אשר-הוא נוג"היסט.  

ה וירא לך דומיה תהילה - כי-אין מרדכי, כורע ומשתחווה לו; ויימלא לך דומיה תהילה, חמה.  

ו וייבז בעיניו, לשלוח יד במרדכי לבדו - כי-הגידו לו, את-פורום מרדכי; ויבקש לך דומיה תהילה, להשמיד את-כל-המשתמשים הנוג"היסטים אשר בכל-מלכות Admin.

ז בחודש השניים עשר, הוא-חודש אדר, בשנת שמונה, למלך Admin:  הפיל פור הוא הגורל לפני לך דומיה תהילה, מיום ליום ומחודש לחודש שנים-עשר - הוא-חודש אדר.

ח ויאמר לך דומיה תהילה, למלך Admin - ישנו פורום-אחד מפוזר ומפורד בין הפורומים, בכול פורומי מלכותך; ודתיהם שונות מכל-פורום, ואת-דתי המלך אינם עושים, ולמלך אין-שווה, להניחם.  

ט אם-על-המלך טוב, ייכתב למחקם; ועשרת אלפים כיכר-כסף, אשקול על-ידי עושי המלאכה, להביא, אל-גנזי המלך.  

י וייתן המלך הרשאות, ללך דומיה תהילה - צורר הנוג"היסטים הלא מנהלים.  

יא ויאמר המלך ללך דומיה תהילה, הפורום נתון לך, לעשות בו כטוב בעיניך.  

יב ויכתוב לך דומיה תהילה בכל פורום ככתבו בשם המלך Admin.  

יג ויפתח שרשורים,בכל-מדינות המלך - למחוק את כל הנוג"היסטים והנוגה"יסטיות שאינם קשורים לניהול, בארבע עשר לחודש שנים-עשר הוא-חודש אדר.  

יד פתשגן הכתב, להינתן דת בכל-פורום ופורום, גלוי, לכל-המשתמשים - להיות עתידים, ליום הזה.  

טו הדת ניתנה, בנוג"ה הבירה; והמלך ולך דומיה תהילה ישבו לשתות, והפורום נוג"ה נבוך.  

פרק ד':

א ומרדכי, ידע את-כל-אשר נעשה, ויקרע מרדכי את-בגדיו, וילבש שק ואפר; ויפתח שרשורים בכל הפורומים, ויזעק זעקה גדולה ומרה.

ב ויבוא, עד השיחה אישית של המלך:  

ג ובכל-פורום ופורום, מקום אשר דבר-המלך ודתו מגיע - אבל גדול לנוג"היסטים, וצום ובכי ומספד; שק ואפר, יוצע לרבים.  

ד ויוגד הדבר לפונ3'ה!! ותתחלחל המנהלת, מאוד; ותשלח בגדים להלביש את-מרדכי, ולהסיר שקו מעליו - ולא קיבל.  

ה ותקרא פונ3'ה!! לב.ש. ותצווהו, על-מרדכי - לדעת מה-זה, ועל-מה-זה.  

ו ויפתח ב.ש., ש"א עם-מרדכי.

ז ויכתוב-לו מרדכי, את כל-אשר קרהו; ואת פרשת הכסף, אשר אמר לך דומיה תהילה לשקול על-גנזי המלך בנוג"היסטים - לאבדם.  

ח ואת-פתשגן כתוב-הדת אשר-ניתן בממלכה למחקם, נתן לו - להראות את-פונ3'ה!!, ולהגיד לה; ולצוות עליה, לבוא אל-המלך להתחנן-לו ולבקש מלפניו - על-פורומה.  

ט ויבוא, ב.ש.; ויגד לפונ3'ה!!, את דברי מרדכי.  

י ותאמר פונ3'ה!! לב.ש., ותצווהו אל-מרדכי.  

יא כל-המשתמשים באתר-יודעים, אשר כל-ניק וניקה אשר יפתח-עם-המלך שיחה אישית אשר לא-ייקרא אחת דתו להמחק, לבד מאשר יענה לו המלך ברוגע, ונשאר; ואני, לא דברתי עם-המלך - זה, שלושים יום.  

יב ויקרא מרדכי, את דברי פונ3'ה!!.

יג ויאמר מרדכי, לפונ3'ה!!:  אל-תדמי בנפשך, להימלט בניהולך מכל-הנוג"היסטים.  

יד כי אם-החרש תחרישי, בעת הזאת - ריוח והצלה יעמוד לנוג"היסטים ממקום אחר, תמחקי; ומי יודע - אם-לעת כזאת, הגעת לניהול.  

טו ותאמר פונ3'ה!!, למרדכי.  

טז לך כנוס את-כל-הנוג"היסטים, וצומו עליי ואל-תאכלו ואל-תשתו שלושת ימים לילה ויום - גם-אני ונערותיי, אצום כן; ובכן אפתח ש"א עם-המלך, אשר לא-כדת, וכאשר נמחקתי, נמחקתי.  

יז ויעבור, מרדכי; ויעש, ככול אשר-ציוותה עליו פונ3'ה!

פרק ה':

א ויהי ביום השלישי, ותפתח פונ3'ה!! שיחה אישית עם המלך;

ב ויהי כראות המלך את השיחה עם פונ3'ה!! החליט לענות לה;  

ג ויאמר לה המלך, מה-לך פונ3'ה!! המנהלת; ומה-בקשתך עד-חצי המלכות, ויינתן לך.  

ד ותאמר פונ3'ה!!, אם-על-המלך טוב - יבוא המלך ולך דומיה תהילה היום, אל-הצ'אט המשותף אשר-פתחתיי לו.  

ה ויאמר המלך - מהרו את-לך דומיה תהילה, לעשות את-דבר פונ3'ה!!; ויכנסו המלך ולך דומיה תהילה, אל-השיחה אשר-פתחה פונ3'ה!!.  

ו ויאמר המלך לפונ3'ה!! בשיחוח המשותף, מה-שאלתך ויינתן לך; ומה-בקשתך עד-חצי המלכות, ותיעש.  

ז ותען פונ3'ה!!, ותכתוב:  שאלתי, ובקשתי.  

ח אם-מצאתי חן בעיני המלך, ואם-על-המלך טוב, לתת את-שאלתי, ולעשות את-בקשתי - יכנסו המלך ולך דומיה תהילה היום בערב, אל-השיחוח אשר אעשה להם, ואז אעשה, כדבר המלך.  

ט וייצא לך דומיה תהילה ביום ההוא, שמח וטוב לב ויכנס לחדר הראשי; וכראות לך דומיה תהילה את-מרדכי בחדר ראשי, ולא-קם ולא-זע ממנו - ויימלא לך דומיה תהילה על-מרדכי, חמה.  

י ויתאפק לך דומיה תהילה; וישלח ויבא את-אוהביו, ואת-סתם אחת.  

יא ויספר להם לך דומיה תהילה את-כבוד עושרו, ורוב בניו; ואת כל-אשר גידלו המלך ואת אשר נישאו, על-השרים ועבדי המלך.  

יב ויאמר, לך דומיה תהילה - אף לא-הביאה פונ3'ה!! המלכה עם-המלך אל-השיחוח אשר-עשתה, כי אם-אותי; וגם-להערב אני קרוא-לה, עם-המלך.  

יג וכל-זה, איננו שווה לי:  בכל-עת, אשר אני רואה את-מרדכי הנוג"היסט - יושב, מחובר בחדר ראשי.  

יד ותאמר לו סתם אחת וכל-אוהביו, יבנו-תוכנה מיוחדת במינה, אשר מונעת ממי שהיא מופעלת נגדו להשתמש באתר ותבקש מהמלך להפעילה נגד מרדכי, ובוא-עם-המלך אל-השיחוח שמח; וייטב הדבר לפני לך דומיה תהילה, ויפנה לאריקל לבניית התוכנה.

פרק ו':

א ביום ההוא, נדדו מחשבות המלך; ויפתח את הסטורית השיחה אישית עם פונ3'ה!!.  

ב ויימצא כתוב, אשר הגיד מרדכי על-11111 וגשמואל  שני מתכנתים ממשתמשי האתר:  אשר ביקשו לשלוח יד, במלכות Admin.  

ג ויאמר המלך - מה-נעשה יקר וגדולה למרדכי, על-זה; ויאמרו מנהלי העל, משרתיו, לא-נעשה עימו, דבר.  

ד ויאמר המלך, מי מחובר; ולך דומיה תהילה התחבר, לשיחה אישית, לכתוב למלך, להפעיל תוכנה נגד-מרדכי אשר-הכין לו.  

ה ויאמרו מנהלי העל, אליו - הנה לך דומיה תהילה, מקליד לך בשיחה אישית.  

ו ויאמר לו המלך, מה-לעשות באיש אשר המלך חפץ ביקרו; ויאמר לך דומיה תהילה, בליבו, למי יחפוץ המלך לעשות יקר, יותר ממני.  

ז ויאמר לך דומיה תהילה, אל-המלך:  איש, אשר המלך חפץ ביקרו.  

ח יתנו לו הרשאות ניהול בפורומים במקום אחד מהמנהלים.  

ט ויכריזו בכל הפורומים על הרשאותיו ושככה ייעשה לאיש אשר המלך חפץ ביקרו.  

י ויכתב המלך ללך דומיה תהילה, מהר קח את-הרשאותיך, כאשר דברת, ועשה-כן למרדכי הנוג"היסט;  אל-תפל דבר, מכול אשר כתבת.

יא וייקח לך דומיה תהילה את-הרשאותיו, ויתנם ל-מרדכי; ויכתוב בכל הפורומים ככה ייעשה לאיש אשר המלך חפץ ביקרו.  

יב וישב מרדכי, אל-החדר ראשי; ולך דומיה תהילה נותר, אבל וחפוי ראש.  

יג ויספר לך דומיה תהילה לסתם אחת, ולכל-אוהביו, את, כל-אשר קרהו; ויאמרו לו חכמיו וסתם אחת, אם מהנוג"היסטים מרדכי אשר החילות לנפול לפניו לא-תוכל לו - כי-נפול תיפול, לפניו.  

יד עודם מתכתבים עימו,ויכתבו ללך דומיה תהילה להצטרף לשיחוח אשר פתחה פונ3'ה!!.

פרק ז':

א ויכנסו המלך ולך דומיה תהילה, לשיחוח עם פונ3'ה!! המנהלת.  

ב ויכתבו המלך לפונ3'ה!! גם בערב - מה-שאלתך פונ3'ה!!, ותינתן לך; ומה-בקשתך עד-חצי המלכות, ותיעש.  

ג ותען פונ3'ה!!, ותאמר - אם-מצאתי חן בעיניך המלך, ואם-על-המלך טוב:  ינתן-לי ניקי בשאלתי, ופורומיי בבקשתי.  

ד כי נמכרנו אני ועמי, להמחק מעל גבי אתר ערוץ 7; ואילו לעבדים ולשפחות נמכרנו, החרשתי - כי אין הצר שווה, בנזק המלך.  

ה וישאל המלך Admin, ויאמר לפונ3'ה!! המנהלת:  מי הוא זה ואי-זה הוא, אשר-מלאו ליבו לעשות כן.  

ו ותענה פונ3'ה!! - איש צר ואויב, לך דומיה תהילה הרע הזה; ולך דומיה תהילה נבעת, מהשיחוח המשותף עם Admin ופונ3'ה!!.  

ז והמלך טרק בחמתו, את המחשב הנייד האישי שלו; ולך דומיה תהילה ניסה לבקש על-ניקו מפונ3'ה!! המנהלת - כי ראה, כי-כלתה אליו הרעה מאת המלך.  

ח והמלך פתח את מחשבו מחדש, ולך דומיה תהילה אובד עצות מול מחשבו, ויאמר המלך, הגם לכבוש את-המנהלת אתה רוצה; הדבר, יצא מפי המלך, ופני לך דומיה תהילה, חפו.  

ט ויאמר ליק המדליק123 אחד מן-המשתמשים לפני המלך, גם הנה-התוכנה אשר בנה אריקל ללך דומיה תהילה עבוד מרדכי אשר דיבר-טוב על-המלך נמצאת במחשב של לך דומיה תהילה; ויאמר המלך, הפעילו אותה נגד לך דומיה תהילה.  

י ויפעילו, את-התוכנה נגד-לך דומיה תהילה; וחמת המלך, שככה.  

פרק ח':

א ביום ההוא, נתן המלך Admin לפונ3'ה!!, את-הרשאות לך דומיה תהילה, צורר הנוג"היסטים; ומרדכי, בא לפני המלך - כי-הגידה פונ3'ה!!, מה הוא-לה.  

ב ויסר המלך את-הרשאותיו, מלך דומיה תהילה, וייתנם, למרדכי.  

ג ותוסף פונ3'ה!!, ותכתוב למלך, ותבך ותתחנן-לו, להעביר את-רעת לך דומיה תהילה, ואת מחשבתו, אשר חשב על-הנוג"היסטים.  

ד וישלח המלך לפונ3'ה!!, את רגשון הפרח.

ה ותכתוב אם-על-המלך טוב ואם-מצאתי חן לפניו, וכשר הדבר לפני המלך, וטובה אני, בעיניו - ימחקו השרשורים, מחשבת לך דומיה תהילה, אשר כתב למחוק את הנוג"היסטים, אשר בכל-פורומי המלך.  

ו כי איככה אוכל, וראיתי, ברעה, אשר-ימצא את-פורומי.

ז ויאמר המלך Admin לפונ3'ה!! ולמרדכי הנוג"היסט:  הנה את-המן נתתי לפונ3'ה!!, ונגדו הפעילו את התוכנה - על אשר-שלח ידו, בנוג"היסטים.  

ח ואתם כתבו על-הנוג"היסטים כטוב בעיניכם, בשם המלך,

ט ויפתחו שרשורים בכל פורומי הממלכה.

י ויכתוב, בשם המלך Admin; וישלח שרשורים  

יא אשר נתן המלך לנוג"היסטים אשר בכל-פורום ופורום, להיקהל ולעמוד על-נפשם - להשמיד ולהרוג ולאבד את-כל-משתמשי פורום הצרים אותם,

יב ביום אחד, בכל-מדינות המלך Admin - בארבע עשר לחודש שנים-עשר, הוא-חודש אדר.  

יג פתשגן הכתב, להינתן דת בכל-פורום ופורום, גלוי, לכל-הפורומים; ולהיות הנוג"היסטים עתידים ליום הזה, להינקם מאויביהם.  

יד הרצים רוכבי הרכש, האחשתרנים, יצאו מבוהלים ודחופים, בדבר המלך; והדת ניתנה, בנוג"ה.  

טו ומרדכי יצא משיחת המלך, בשמחה גדולה; והפורום נוג"ה, צהלה ושמחה.  

טז לנוג"היסטים, הייתה אורה ושמחה, וששון, ויקר.  

יז ובכל-פורום ופורום, מקום אשר דבר-המלך ודתו מגיע, שמחה וששון לנוג"היסטים, משתה ויום טוב; ורבים מעמי הארץ, מצטרפים לנוג"ה - כי-נפל פחד-הנוג"היסטים, עליהם.

פרק ט':

א ובשניים עשר חודש הוא-חודש אדר, בארבעה עשר יום בו, אשר הגיע דבר-המלך ודתו, להיעשות:  ביום, אשר שיברו אויבי הנוג"היסטים לשלוט בהם, ונהפוך הוא, אשר ישלטו הנוג"היסטים המה בשונאיהם.  

ב נקהלו הנוג"היסטים בפורומם, בממלכת Admin, למחוק ניקי, מבקשי רעתם; וניק לא-עמד בפניהם, כי-נפל פחדם על-כל-הפורומים.  

ג וכל-מנהלי הפורומים, ועושי המלאכה אשר למלך - מצטרפים, אל-הנוג"היסטים:  כי-נפל פחד-מרדכי, עליהם.  

ד כי-גדול מרדכי בעיני המלך, ושומעו הולך בכל-הפורומים:  כי-האיש מרדכי, הולך וגדול.  

ה ויכו הנוג"היסטים בכל-אויביהם, וימחקו את ניקיהם; ויעשו בשונאיהם, כרצונם.  

ו ובנוג"ה הבירה, המחקו הנוג"היסטים - חמש מאות, מסתננים.   

ואת דניאלה .יע., ואת פלספנית, ואת רחלקה, ואת אריקל, ואת ט'.

מנהלי העל התומכים בלך דומיה תהילה.

יא ביום ההוא, נכתב מספר הנמחקים בנוג"ה - למלך.  

יב ויכתוב המלך לפונ3'ה!! המלכה, בנוג"ה הרגו הנוג"היסטים ואבד חמש מאות ניק ואת מנהלי העל - בשאר פורומי המלך, מה עשו; ומה-שאלתך ויינתן לך, ומה-בקשתך עוד ותיעש.  

יג ותאמר פונ3'ה!!, אם-על-המלך טוב - יינתן גם-מחר לנוג"היסטים אשר בנוג"ה, לעשות כדת היום;

יד ויאשר המלך לעשות כן, ותינתן דת בנוג"ה.

טז ושאר הנוג"היסטים אשר בפורומי המלך נקהלו ועמוד על-נפשם, ונוח מאויביהם, ומחקו את שונאיהם, חמישה ושבעים אלף; יז ביום-ארבעה עשר, לחודש אדר; ונוח, בחמישה עשר בו, ועשה אותו, יום תקנון ומגילה.  

כ ויכתוב מרדכי, את-הדברים האלה; וישלח מסרים אל-כל-הנוג"היסטים, אשר בכל-פורומי המלך Admin.

כג וקיבל, הנוג"היסטים, את אשר-החלו, לעשות; ואת אשר-כתב מרדכי, אליהם.  

כד כי לך דומיה תהילה, צורר כל-הנוג"היסטים - חשב על-הנוג"היסטים, למחקם.

כה ובבואה, לפני שיחת המלך, אמר עם-הספר, ישוב מחשבתו הרעה אשר-חשב על-הנוג"היסטים.

כו על-כן קראו לימים האלה פורים, על-שם הפור - על-כן, על-כל-דברי האיגרת הזאת; ומה-ראו על-ככה, ומה הגיע אליהם.  

כז קיימו וקיבלו הנוג"היסטים עליהם ועל-זרעם ועל כל-הנלווים עליהם, ולא יעבור - להיות עושים את שני הימים האלה, ככתבם וכזמנם.

כח והימים האלה נזכרים ונעשים בכל-פורום ופורום; וימי הפורים האלה, לא יעברו מתוך הנוג"היסטים, וזכרם, לא-יסוף מזרעם.  

פרק י':

א וישם המלך Admin שכלולים באתר  

ב וכל-מעשה תוקפו, וגבורתו, ופרשת גדולת מרדכי, אשר גידלו המלך - הלוא-הם כתובים, על-ספר דברי הימים, לערוץ 7.  

ג כי מרדכי הנוג"היסט, רב פורים בפורום נוג"ה, וגדול לנוג"היסטים, ורצוי לרוב אחיו - דורש טוב לפורומו, יחד עם הרבנית פונ3'ה!!

המגילה נכתבה על ידי משתמש/ת החפצ/ה בעילום שמ/ה. אנו מודים לו/ה על הכתיבה!

סתם אחת

חנקתם.. גדול!!

שפיצים.

שיהיה פורים שמח!

WOW!!! יפה!!!מירי ט.
ענק ענק!!!!!!!!!!!!חגי לנדסברג

אני  רק מקווה שהמן הסכים.....

פשוט גדוווול!

לייקק! א.גולד
חזקקקקקבדמייך חיי
וואו. זה ממש יפה!אמונה..
איך עוזי ושמואלג לא נכנסים כאן?מושיקו
שמואל פה. פרק ב' פסוק כאמרדכי
אולי יהיה מוקלט בט"ו LightStar

בס"ד

(לא אני כתבתי) זה יהיה נחמד להכין לזה קריאה...
לא מבטיח, אבל יש לי שאלה...
לקרוא את זה nogahistim או noghistim?
בכל מקרה, מצחיק זה בטוח.
(רק מצטער שלא שמו אותי, כאילו, לא טרחתי לחפור ולעשות צרות גם למשה וגם לאריקל?)

הכותב/ת מוכשר/ת צבי-ליזציה
אהבתייי
זה לא כזה מוכשרות לעשותנוג"ילה
ctrl C, ctrl Vולשנות כמה מילים...‏ זה מה שעשיתי. ‏
מעולה פעימה
שפיצ/ית - זאת לא מילה!*חזרזיר*

יישר כח גדול!

תודה רבה!נוג"ילה
חג שמח!

ותודה על מילוי בקשתי.
גדול!!דניאלה .ד.

אשרייך נשמה יצא מהמם

חח, אני לא מנהלת על פלספנית
ואווו זה קורע לנסות ליקרוא את זה בטעמיםליק המדליק123

וישם כתר מלכות לראאאאשאההה וימליייכיייייה תחת ענבללל!!

זה סתם דוגמא זה יצא ליפעמים מצחיק וליפעמים ממש ממש מגניב כמה זה טוב
שכוייח!!!

אז אני לא היחיד שקרא את זה בטעמים. לך דומיה תהילה
עבר עריכה על ידי rivka501 בתאריך כ"ט בטבת תשע"ד 00:13

אבל נו שוין, שנה שעברה זה היה על אנטומיה,

אז ברור שזה עדיף צוחקצוחק

תודה

זה קורע בטעמים! נסו גם את הפסוקים במנגינה של איכה!בת-ישראל-וציון

"ופורום נוג"הההה נבווווך"

אחח.. יום אחד אני עוד אחזור לפורומים....כשיהיה ךי זמן...במהרה בימינו אמן!... אולי בקיץ בעז"ה....

גם אני קראתי בטעמיםחרותיק

עד כמה שאני זוכרת אותם..

"ויספר להם לך דומיה תהילה את-כבוד עושרו ורוב בניו"לך דומיה תהילה

תודה

לזה שמת לב?!ענבל

בס"ד

לא שמת לב לזה שאתה צורר ורע?

לפחות אני לא מת על ההתחלה. לך דומיה תהילה
פחח עדיף למות ולא לקבל את ה"תשבחות" האלה ענבל
אדמין גידל ורומם אותי, כולם משתחווים לי,לך דומיה תהילה

תודה

אופטימי אתהעץ על מים
וואו!! מורח ממש טוב!!חרותיק

ארוך קצת מדי, אבל בסדר

אדיר ענבל

בס"ד

כל הכבוד!!

ומילא להיות ושתי, ועוד להילחם על משהו טוב, אבל להיות המן?!

אושר, איך הסכמת??

ושוב פעם אריה יוצא רע כלפי אנשים מסוימים

(אריה תיזהר, אני אזכור לך את זה גם לך מרדכי!!)

המגילה המגילהעץ על מים
עבר עריכה על ידי דניאלה .יע. בתאריך י"ד באדר תשע"ג 19:47

[שגיאת כתיב]

גם אני ניסיתי לקרוא בטעמים...

אושר יצא פשוט נורא D

ווואי וואי איזה השקעה גיברת פלסף.
כפיים!! ענק!! ממש יפה!!שִׁירָה
חחחחחח.נחנקתיי בערך*פוגי בפיתה*

תודה

אתם.. אשכרה ישבתם ורשמתם את זה לפי המגילה?!?!!!?!!מיריצ'י =)

בואנה אנשים, שכוייח על הזמן והעצבים!! הייתי פורשת מזמממן..

גדול!!ישראל כהן

איך היה לכם כוח לעשות את זה?

וואו יפה.......בהצלחה למשועמםבצ"י
ווואייי חזקקקקElishva
חזק!! איזה פורום שפיצים!! אחלה!! תותחים!!אולפניסטית 1אחרונה
הגענו ללילה האחרון של החופש הגדולGini

חח זהו הגיע הרגעניגון🌿

בעזרת ה' - ברכות על ההתחלות החדשות מחרGini

והצלחה רבה לכולנו בשנת הלימודים האחרונה במערכת החינוך, תפילה לשנה שקטה ומוצלחת, בלי הפרעות, בלי מלחמות ומחלות ומגפות …

אמן גם לך בהצלחה!ניגון🌿

דווקא יהיה משעמם בלי מלחמות 😅

אבל שיהיו רק מלחמות טובות עם ניצחון שלנו בעה

חח מאז כיתה ו בערך לא למדנו נורמאלי (שנה רצוף)

אמן ותודה 😄 רבהGini

ובטח גם התחדשת בבגדים חדשים - אז גם ברכות על זה 🥻

תודההניגון🌿

(שנת הלימודים האחרונה היא י"א, לכל היותר)125690

אולי אצלכם - לא אצל מי שעושה בגרות 5 יח' במתמטיקהGini

ובעוד מקצועות - ברור שאמורים ללמוד הרבה חומר חדש ומאוד רלוונטי לבגרויות

יש בזה משהו, עדיין אין סיבה שזה יעבור את טבת125690

השנה ישניגון🌿

2 אדר אז לומדים עד שבט כזה חח

ואגב גם מי שעושה 4 יחל עדיין לומד😅😅

אבל רואים תסוף באופק(;

ואו בהצלחה ממש💪ניגון🌿

קשוח 5 יחל לא?...

*תגובה לGini פשוט קפץ למטה

אני אוהב את המקצועות הריאליים, את הבנת המושגיםGini

המתמטיים ואת רכישת מיומנויות הטכניקה של התמודדות עם השאלות וההגעה לפתרונות.

היופי במתמטיקה שלא צריך לזכור טונות של חומר בע"פ, כמו במקצועות הומניים, אלא לרכוש הבנה ומיומנות באמצעות המון המון תרגול, ואז די מהר מצליחים להתמודד עם כל בעיה שצריך לפתור.

ותודה על איחולי ההצלחה!

יאוניגון🌿

מטורף, תגיע רחוק

אני דווקא ההפך- לא אוהבת לחשוב

ומעדיפה לזכור (;

יש תחום שהייתי רוצה שיהיו לי הכישורים והכשרוןGini

לזכור הרבה בע"פ - שפות זרות

זה ממש קריטי ברכישת שליטה בשפות אחרות מאשר שפת אם

נשמע חלוםניגון🌿

זה היה ככה עוזר באנגליתת

בטח מתישהו ימצאו מכשיר שמחדיר למח שפות

אני מחכה שמדענים במכון ויצמן ימציאו חיבור התקןGini

זיכרון חיצוני למוח, כמו למחשב (דיסק און קי)

ואז אפשר יהיה לטעון באותו רכיב המון מידע שיהיה זמין מיידית למוח שלנו.

(כמו שיש כבר פתרונות טכנולוגיים ביו-רפואיים אחרים שמתחברים למערכות ביולוגיות בגוף, למשל קוצב לב, משאבת אינסולין, רשתית מלאכותית, שתל שבלול באוזן)

יותר קל ומהיר להתחיל ללמוד. לא לחכות שזה יקרהקפיץאחרונה

שומר כאן למזכרתGini
בהצלחה.קפיץ

אתם תשרדו את זה, ויום אחד זה יגמר

חח כןןניגון🌿

ו--בסוף שנה נשיר בשנה הבאה נשב על המרפסת ואתם תעשו בגרויות😅

רשמתי לחזור בעוד שנה (או קצת פחות אחרי הבגרויות)Gini

לשרשור הזה

(כרגע טנטטיבית ל 1/7/2027)

לילה טוב ובהצלחה לכולנו !

תודה 🤩Gini

אישיות אוכל! התחלתיל המשוגע היחידי

בחרתי מאכל

אתם צריכים לנחש עם שאלות של כן ולא

@Gini @ניגון🌿

צבע ירוק?Gini

אדוםGini

חום (בגוונים של חום)Gini

צבע לבן?Gini

לאא, איזה מאכל לבן יש, קוקוס?ל המשוגע היחידי

גדל באדמה?ניגון🌿

אמממ המקור? האוכל לא.ל המשוגע היחידי

צ'יפס מתפוחי אדמה?Gini

אמממ על אותו עיקרון אבל סוג אחרל המשוגע היחידי

על עוגת גבינה , שמעת? והלמעלה נהיה קצת חום באפיהGini

חחח סבבה, המאכל כתום, העטיפה בצבע אחר.ל המשוגע היחידי

דלעת …Gini

אהממ ציטוס?ניגון🌿

צ'יפס מבטטהGini

לא, תהיה יותר על סוגי חטיפים כמו ציטוס וכזהל המשוגע היחידי

אפרופו?Gini

לא (נראלי בחרתי חטיף קשה 🤦‍♂️)ל המשוגע היחידי

זרקו כמה בכל שאלה, ככה נתקדם טוב

אני חלש בחטיפים. לא אוכלים אצלנו בביתGini

וואלה איזה יופיל המשוגע היחידי

לפחות בורקסים ורוגעלכים כן

ואת אלו רק בשבתGini

טוב אז אני יגלה אבל אתה צריך לבחור הבאל המשוגע היחידי

בסדר 👍Gini

אחלה, טם טדאדאםל המשוגע היחידי
לא מכיר את הסוג הספציפי הזה ☹️Gini

התכוונתי שתגידו כיפלי 😢ל המשוגע היחידי

ממש לא היה בתודעה…Giniאחרונה

אוכל - עכשיו אני בחרתיGini

הופהל המשוגע היחידי

חטיף?

צומח מהאדמה?

היה פעם הולך על האדמה?

חומרי הגלם צומחים מהאדמהGini

אפוי?ל המשוגע היחידי

מטוגן?

מבושל?

מקודם ההנחיות היו כן / לא….Gini

מטוגן

תענה בכן ולא, אני פשוט שואל כמה במקבילל המשוגע היחידי

יענו על זה תענה:

לא

כן

לא

מכינים את זה בבית?

זה ארוז בדרך כלל?

כן | לאGini

ציפס?ל המשוגע היחידי

שניצלים?

זה משו יחסית בריא? (אפילו שמטוגן)

לא, לא, כןGini

וואלה, אמממל המשוגע היחידי

מורכב מירקות?

מפירות?

עם פירורי לחם?

כן, לא, לאGini

יש לזה שם מיוחד?ל המשוגע היחידי

לביבות?

חציל מטוגן?

ירק כלשהוא מטוגן?

כן, לא, לא, בערך (כלומר, מורכב מכמה ירקות)Gini

זה נשמע שם של מאכל בריא כלשהוא שאני לא מכיר...ל המשוגע היחידי

>> כדורי פלאפלGini

חחח חשבתי על זהל המשוגע היחידי

אבל אמרתי לעצמי, מה בריא בזה.

המרכיבים מאוד בריאים - חומוס, כוסברה, פטרוזיליהGini

שום

אשכרה, ותכלס זה נקרא מאכל בריא?ל המשוגע היחידי

בריא, יחסית למטוגנים שיכולים להיות גרועיםGini

כמו סופגנייה

אם השמן טרי, פלאפל הוא מאכל מזיןGini

וואלה, אצלי כל מה שמטוגן נכנס לקטגוריית פחות בריאל המשוגע היחידי

הנהGini
אני עוד בטראומה מהפלאפל האפוי שהיה בישיבהל המשוגע היחידי

אבל נחמד לדעת, אולי אני אקנה מעכשיו יותר פלאפל מאשר פיצה ודברים כאלה.

העיקר שיהיה בתיאבון 😋Gini

אמן תודהל המשוגע היחידיאחרונה

אויריק סאנצ'ז

היו ימים שהייתי צעיר לפורום הזה

הפורום הזה - ז"ל …Gini

מחייה המתים? מישהו התעורר לחיים כאן?Gini

היי אני כאןניגון🌿

אבל מתלבטת אם להתייאש סופית🙈

אין ייאוש בעולם …Gini

טוב משפט מחץ חחניגון🌿

אוליי בחגים יחזרו לכאן?ניגון🌿

כאילו כי יהיה חופש

לא נראה שנוער חדש מגיע לכאן - ולא מבין למה זה ככהGini

כן/:ניגון🌿

לאידעת אולי לא מכירים.... אבל באמת מוזר...

זה דיי ברור למה לא מגיעיםל המשוגע היחידי

למה? מה שונה היום לעומת הפופולריות בעבר?Gini

שיש היום כל כך הרבה פלטפורמות מקבילות ומחליפותל המשוגע היחידי

למשל? (לנוער דתי כמובן)Gini

הנוער הדתי שאני מכיר נמצאל המשוגע היחידי

או בוואצאפ או באסמס

וגם בפייסבוק אינסטגרם וטיקטוק

סוג אחר לגמרי של רשתות חברתיותGiniאחרונה

ווטסאפ, סמס - אלו לא פלטפורמות להעברת הודעות ודיעות כמו הפורומים כאן

פייסבוק - חשבתי שזה רק למבוגרים.. לא יצא לי להיתקל בנוער

ושני האחרונים - זה למעקב אחרי אושיות רשת. לא מקום כמו הפורומים.

אני חושב שזו אמירה פילוסופית מאוד נכונהGini

תמיד צריך להשתדל ולפעול, גם להתפלל ולקוות, שיהיה טוב, שיהיה בהצלחה, גם במצבים שנראים חסרי סיכוי

לפי הגמרא יש ייאוש ל המשוגע היחידי

אבל לא נורא, בסוף יהיה טוב.

זה רלוונטי רק במסכת אלו מציאות ….Gini

אולי 🤷‍♂️ל המשוגע היחידי

ואולי לא

מה באמת?ניגון🌿

חח אז אולי התכוונו לפה😅

במסכת אלו מציאות "ייאוש בעלים" היא סוגיהGini

להבחנה מתי המציאה של המוצא ומתי לא ….

אהה יאוש קונה באבידהל המשוגע היחידי

אבל בכל מקרה, הפורום כנראה השלים את יעודו בעולם ועכשיו הוא עולה בחזרה למעלה

עוד פחות משבוע לחזרה ללימודים 🥲Gini

ואז מהר מאד מתחילים חגי תשרי

זאת הנחמה היחידה שלי😅ניגון🌿

ובאמת עבר בטיס... והיה ככ כיף

למה צריך לימודים? אוףףףף

למה צריך לימודים? זו באמת שאלה טובה וחשובה ביותרGini

שאלתי את ידידי הקבוע Gemini, והנה תשובתו לשאלה (מדוע צריך לימודים במתכונת הקיימת של 12 שנות לימוד):

הדיון על הנחיצות והמבנה של 12 שנות לימוד מעסיק רבות את מערכות החינוך בעולם. למבנה הנוכחי יש יתרונות מבניים וחברתיים לצד חסרונות בולטים בעידן המודרני:

מטרות ויתרונות של המתכונת הקיימת

• חיזוק סוציאליזציה ומיומנויות חברתיות: בית הספר מספק סביבה מבוקרת שבה ילדים ובני נוער לומדים להתנהל בחברה, לשתף פעולה עם קבוצת השווים, להתמודד עם סמכות ולפתח אינטליגנציה רגשית וחברתית.

• הקניית ידע בסיסי והשכלה רחבה: המסגרת נועדה להבטיח שכל אזרח יצא לעולם עם אוריינות שפתית, מתמטית, מדעית והיסטורית בסיסית.

• שיוויון הזדמנויות ומוביליות חברתית: מתן מסגרת אחידה לכלל אוכלוסיית המדינה מתוך שאיפה לצמצם פערים סוציו-אקונומיים ולאפשר נקודת זינוק שווה לכולם.

• מסגרת בייביסיטר לאומית והחזקת המשק: מערכת החינוך מאפשרת להורים לצאת לעבודה במשרה מלאה ולהחזיק את הכלכלה מתפקדת.

• הבשלה רגשית וקוגניטיבית: גיל ההתבגרות כרוך בשינויים פיזיולוגיים ומוחיים משמעותיים; 12 השנים מספקות מרווח זמן להתבגרות מלאה לפני היציאה לשוק העבודה או להשכלה הגבוהה.

ביקורות ואתגרים במבנה הנוכחי:

• חוסר התאמה לשוק העבודה המודרני: המודל הקיים נבנה בעידן התעשייתי ומבוסס על שינון והנחתת מידע, בעוד שהעולם המודרני דורש חשיבה ביקורתית, יזמות, יצירתיות וסתגלנות.

• חוסר גמישות והתאמה אישית: למידה בקצב אחיד עבור עשרות תלמידים בכיתה אינה מתחשבת בכישורים, בחוזקות ובקצב הלמידה הפיזיולוגי והאישי של כל תלמיד.

• מיקוד יתר במבחנים ובציונים: שיעור ניכר מהזמן מוקדש להכנה למבחנים סטנדרטיים (כמו בחינות בגרות) על חשבון עומק מחקרי, סקרנות טבעית או פיתוח מיומנויות מעשיות לחיים.

• אובדן זמנים וחוסר יעילות: רבות מהמיומנויות והתכנים הנלמדים לאורך 12 שנה ניתן להקנות בפרק זמן קצר בהרבה באמצעות שיטות הוראה מודרניות וטכנולוגיה מתקדמת. שינויים טכנולוגיים והתפתחות הבינה המלאכותית מובילים כיום מגמה עולמית של לבחון מחדש את מבנה הלמידה, מעבר משינון לצבירת מיומנויות, ושילוב למידה היברידית ומותאמת אישית.

וכנראה שאם לא היינו הולכים לבית הספר, היינו אוליGini

במציאות חיים כזו שהבנות הצעירות היו יוצאות עם הצאן… כמו רחל ולאה, כמו ציפורה - ואנחנו הבנים היינו מגיעים לחפש כלות מבין הבנות הלבושות לבן ורוקדות בכרמים 🙂

הלוואי שהיה ככהניגון🌿

נשמע מושלם לפעמים בא לי לחזור לפשטות של פעם

טוב אבל בכל זאת העולם התקדם רק בזכות אנשים שהשכילו ולמדו

אז..... חייב (:

וזה קרע אותי שהוא כתב - מסגרת בייביסיטר לאומית😅😅

לא נראה לי שהיה משהו טוב יותר בפשטות של פעםGini

ונשים היו במצב עוד יותר גרוע מהגברים.

(המשך תשובה מ Gemini)

לאורך מרבית ההיסטוריה, החינוך וההשכלה שיקפו את התפקידים המגדריים המסורתיים: בנים חונכו למרחב הציבורי, לפרנסה ולמנהיגות, בעוד בנות חונכו למרחב הפרטי, לניהול משק הבית ולגידול ילדים.

התפתחות הפערים בין החינוך לבנים ובנות לאורך ההיסטוריה התבטאה במספר מישורים:

• העת העתיקה והימי הביניים: השכלה פורמלית (קריאה, כתיבה, מתמטיקה ופילוסופיה) הייתה נחלתם של מעטים בלבד – כמעט בלעדית גברים ממעמד גבוה או אנשי כמונה. בנות למדו בעיקר בבית אמהותיהן מיומנויות מעשיות כמו טווייה, בישול וניהול הבית.

• הסללת התכנים הרשמיים: כאשר החלו לקום בתי ספר נפרדים לבנים ולבנות (במיוחד מהמאה ה-18 והלאה), תוכנית הלימודים הייתה שונה לחלוטין. בנים למדו לטינית, מדעים, חשבון ופוליטיקה כדי להכין אותם לאקדמיה ולשוק העבודה. בנות, גם מהמעמד הגבוה, למדו בעיקר נימוסים, צרפתית, נגינה, תפירה וספרות קלה – תכנים שנועדו להפוך אותן ל"רעיות מיומנות ומארחות ראויות".

• נגישות להשכלה גבוהה: עד סוף המאה ה-19, אוניברסיטאות היו סגורות לחלוטין בפני נשים בכל רחבי העולם. המחשבה הרווחת הייתה שלימוד אקדמי מאומץ עלול "להזיק לבריאותן" או אינו נחוץ לתפקידן החברתי.

• הקשר היהודי: במסורת היהודית, בנים חונכו מגיל צעיר ב"חדר" ובישיבות ללימוד תורה, משנה וגמרא. לעומת זאת, חינוך הבנות היה בלתי פורמלי והתמקד בדינים המעשיים של משק הבית.

השינוי המשמעותי החל רק בתחילת המאה ה-20 עם הקמת רשת "בית יעקב" על ידי שרה שנירר, שהמציאה מחדש את החינוך הפורמלי לנשים בחברה החרדית.

תפיסה זו החלה להשתנות בהדרגה בשלהי המאה ה-19 ובמהלך המאה ה-20, בעקבות המהפכה התעשייתית, צמיחת התנועות הפמיניסטיות, והחלת חוקי חינוך חובה אחידים שהשוו את תוכניות הלימודים והנגישו את האקדמיה לשני המגדרים.

כןן טוב לא זכרתי את זהניגון🌿

חוצמיזה נראלי אנחנו היחידים כאן

יש עוד טיפהל המשוגע היחידי

אבל הם כבר התחילו לימודים בא' אלול

חח לכן כולם נעלמווניגון🌿

גמני מתחילה עוד רגע😬

נו אז איך להתחיל?

חח מוזר לי להגיד את זהל המשוגע היחידי

אבל אני כבר שיעור ב' בישיבה גבוהה,

זה אחרת קצת מלהתחיל שמינית, אבל עדיין התחלה חדשה ונחמדה.

שונה מאודדניגון🌿

חח זה יתרונות וחסרונות..

ובהצלחה לך שתהיה שנה טובה(:

נכון, אמן תודה, גם לך.ל המשוגע היחידי

אם אנחנו היחידים, אף אחד לא יפריע להינות מהמתוקיםGini

לשבת

או שזה יוציא מהמיטה את כל הרדומים …

חחח יאמי נראה טעיםניגון🌿

מה עובד במאפייה?

נכנסתי לקנות רוגלאך וקרואסונים לשבתGini

חנות (מאפיה) אהובה וטובה ליד הבית

והחלטה של רגע, לצלם ולשתף כאן

אתם באים איזה משחק פה?ל המשוגע היחידי

אני רואה פשוט שאתם פעילים...

איזה משחק?Gini

לא יודע יש כל מיניל המשוגע היחידי

אמת או חובה

אסוציאציות

שרשור שירים

ועוד...

תתחיל ואזרום איתךGiniאחרונה

סיבוש אלול מחר!ניגון🌿

איזה מהרר עבר החודש הזה🙈

המלצות למעיינות שוויםניגון🌿

רעיונות?🙏

אני גם אשמח לדעת - בכל האיזורים בארץפ.א.

ואז לפי ההמלצות והאטרקטיביות של המקומות

המומלצים, בוחרים לאן ללכת.

(למשל, לצורך הדוגמא, אם אבקש מעיין מומלץ באיזור טבריה, ואין כזה - אז לא אדע על מעיינות אחרים בארץ שכן מומלצים…🙂)

בעיקר ירושלים השומרון והסביבהניגון🌿

הייתי מציעה לשלוח את זה בצמ"על המשוגע היחידי

(אפילו שאת פחות)

פה אין כמעט מגיבים,

יש באזור גוש טלמונים כמה, - עינות ענר, מעיין חרשה, עין דני.

וגם לכיוון ואדי זרקא (עטרת) אמור להיות מעיין חדש שאפשר ללכת, לא זוכר את שמו.

בשומרון באזור שילה/עלי, - עין עוז, מעיין הקטורת, מעיין הגבורה.

בצפון יש את המפורסמים בסגנון המשושים ובאזור שלהם, - משושים, ג'וחדר, ונראלי עוד...

צפון סביבות בית שאן/שדה אליהו, יש - עין נזם, בריכות המפלים, ועוד כמה.

אזור ירושלים יש הרבה בסביבות הדסה עין כרם וההרים, - סטף, עין לבן, עין טייסים, עין חינדק, ועוד הרבה שיש במפות של המקום,

כמובן ליפתא בכניסה לירושלים.

אזור לטרון לכיוון מודיעין יש עין מח"ר

זה מה שעלה לי עכשיו בראש.

ואוו תודה רבה!ניגון🌿

טוב אני כותבת כאן דווקא כי באלי להחיות אותו

למרות שכבר מלא ניסו ולא הצליחו.. אממ אז צודק, אולי אני יעבור לצמ"ע🙃

בשמחה, אני אולי עברתי את הגיל, אבל בהצלחה ל המשוגע היחידי

חח תודההניגון🌿

אז נראלי אני באמת היחידה כאן🙈

הנוער של היום נמצא במקומות אחריםל המשוגע היחידי

ולא צריך לפרט עוד

יש כאלה גם במקומות טוביםל המשוגע היחידי

פשוט אין להם סמארטפון עם אינטרנט

(כמוני, אני מהמחשב)

כע. יש אבל קצתניגון🌿

לפחות בהרגשה....(: גם אני מהמחשב

מעניין מה יקרה עוד כמה שנים עם הנוער? כי מצד אחד יש התחזקות ומצד שני התדרדרות...

נכון, בהרגשה ונראלי גם בתכלס'.ל המשוגע היחידי

מה יקרה עוד כמה שנים, נדע עוד כמה שנים,

אני חושב שכרגע הרוב בנקודה של הימשכות אחרי התרבות, אבל ב"ה יש הרבה שלא, והם מספיקים.

צודק..(:ניגון🌿

נכנסתי כי היה בראשי. מה יהיה? יהיה טוב!תפוחית 1

בסוף תמיד היה אתגרים ונסיונות ובסוף אנשים נהיים לאנשים טובים ברובם הגדול

(ראו את זה במלחמה שאותו נוער לשעבר שקיטרו עליו קם כמו אריות והגן על עם)

גם אשמח שהפורום יחזור להיות פעיל 🥹אצבעוני

הלוואיייייניגון🌿

אני לא ידעת אם יש פה בכלל נוער שלא נכנס בצמ"ע😅😅

אם אתם רוצים שהוא יהיה פעילל המשוגע היחידי

בכבוד, גורל העולם תלוי בידיכם

בצמ"ע אין כמעט נוער, אם בכלל, אבל יש עדיין קצת אנשים פה בפורומים שנמצאים בכל מיני פינות מוסתרות

חח אני מנסה פשוט אם אין אנשים אהמממניגון🌿

וטוב אני עדיין לא גיליתי אותם😅

אני גם אשמחיהודי חסידי

למרות. שאני בגבול בין נוער לצמה

ישש טוב אני גם מתקרבת..(:ניגון🌿

יש בעיהיהודי חסידי

אני בד"כ לא כ"כ זמין באינטרנט...

אבל העיקר הרצון

חחחח

חחח בעיה מוכרתל המשוגע היחידי

אם לקרוא לזה בעיה,

אבל בשביל זה יש את בין הזמנים

יחי המלךיהודי חסידי

אין על ביה"ז

הוא קצר מדייל המשוגע היחידי

אבל ברמת יעילות שלי זה עדיף ככה

קצר וממוקדיהודי חסידי

לרוב החופש בתיכון ארוך מידי ואתה מאבד את זה

לא זכיתי אף פעם לחוות את החופש הארוךל המשוגע היחידי

אבל הגיוני שהייתי באמת ממצה אותו

ביהז באמת קצר, על הממוקד אני לא יודע

גם אני חחחחניגון🌿

איך יכול להיותיהודי חסידיאחרונה

שאף פעם לא היה לך חופש ארוך?

עוד כמהיהודי חסידי

יש את עין סמיה מעיין חדש ליד כוכש, טוב מאד ויחסית נגיש, יש את עין ראשש פחות נגיש ופחות אנשים, מגיעים דרך מלאכי השלום, יש את הבריכות החדשות בבקעה שדי קרובות לשומרון בריכות הורדוס בריכה ענקית 40×40 מטר בערך גבוה יפה קצת חם, כמובן מלא אנשים אבל תמידיש פינה ריקה במים בגלל הגודל.

תודה!ניגון🌿

באמת שמעתי דברים טובים על עין סמיה, (וגם שיש שם עגלת קפה🙃🙃)

אחלה מקוםיהודי חסידי

לא מכיר את העגלה קפה האמת

חחח זה נכנס לראשיל המשוגע היחידי

נראלי זה יותר בכיוון של "מצב הנוער בימינו"

למה ההתלהבות שנכנס לראשי?פ.א.

כי ענו פה בדיוק תשובה אחתל המשוגע היחידי

מתוך כמה,

שקשורה לכותרת.

איזה ישיבות למדתם? תמליצו? למה?עמיחיישלצק

מקווה שהבנתם תשאלה

גבוהה או קטנה?אברהם יאיר שטרן

תיכונית יענועמיחיישלצק

מה הסגנוו שאתה מחפש?אברהם יאיר שטרןאחרונה

ממליץ על הישיבה התיכונית של מכון לבפ.א.

בגיל הרלוונטי רציתי מאוד ללמוד שם, מהיכרות עם נוער מהקהילה שלנו שלמד שם באותה זמן ואחרים שסיימו תואר ראשון (לשם כך מוסיפים שנה חמישית, י"ג).

הייתי גם עם ההורים בערב היכרות. אך אני לא ירושלמי ומאוד לא רציתי להיות בתנאי פנימיה.

אולי יעניין אותך