אני שם לב שכל שרשור ש"אחראי הפורומים" חושב שהוא לא מתאים הוא פשוט מוחק אותו
אז אני מכריז בזאת שמעכשיו אני הולך לעשות הצפה מפוזרת, זאת אומרת, אני יכול אמנם להציף פה את הפורומים בפעם אחת מליון שרשורים ואז מה שקורה הוא שמודיעים על מצב חירום בכל הפורומים ומוחקים את הלינק ואת היכולת לכתוב דברים ואז אני ממציא לינק אחר וחוזר חלילה וזה כבר נמאס לי, ולכן מה שאני הולך לעשות זה
1 התפרצויות של שרשורים בזמנים מפתיעים....
2 הלינק שלי יהיה תמיד בחמשת אלפים ומשהו... שזה אומר שיש לי אלף לינקים לבזבז... ואני לא יסתבך ללמצוא שם
3 לעיתים זה יהיה עם דיבורים ומילים קשות ביותר ברמה שתפתיע אתכם כל פעם מחדש
4 בזמן חופשת פסח זה הולך להיות הטירוף הגדול כי אני פשוט יהיה כל היום בבית
כל הדברים האמורים לעיל צריכים לקרות אלא אם כן יבוא אלי 1 מנציגי ערוץ 7 ויגיד לי שמה שאני כותב לא ימחק אלא אם כן הוא מכיל קללות וגסויות [לא שייך אלי]
תגיות של הדיבורים שלי או יותר נכון הנושאים החמים אצלי, פמיניזם,אשכנזים,[או בעצם זה אותו דבר....]מעמד האישה, זכויות האישה, רפורמים,הטרדה מינית,דתיים לאומיים,רבני ישיבת מעלה גילבוע, קולך פורום נשים דתיות [עאלק],העצמה נשית,[איכס]
חבל לכם על הזמן, אתם לא יודעים עם מי יש לכם עסק בכלל, ודרך אגב, אני שונא אתכם, ההתייפיפות הזאת והפטרונות הזאת של מה נכון ומה לא נכון לדבר ולכתוב עליו כאילו יש לכם איזה מונופול על משהו, למה מי אתם בכלל?? חבורת אשכנזים או משתכנזים שחושבים שהם בוגרים ומבוגרים עם כל התרבות הדתית לאומית הפלצנית שלכם