אני מתאבדת.
אני גם חושבת שכדאי שתחשבי על זה וזה אפילו הכרחי!היסטוריונית
אני מקווהננסי
???צביה:]
גם אני רוצה!!!!אליעד.
בהצלחה. רק שתדעי דבר אחד!סבא גפטו
כך שאני מציע שתשקלי את העניין בשנית.
ממש מצחיק..עדיאל דוד
באמת? בכ"א לא זאת היתה הכוונה.סבא גפטו
זה בסביבות 700 ומשהו ש"ח...גלוק17
אגב, אם לא עושים את זה באופן מוצלח יכול גם להישאר נכים.. אז זה לא כזה נחמד.
נחי'ה עד שנמות.
תגובהאנונימי (פותח)
אמרת שהמשפחה צינית וכו' , ניכר מתוך דבריך שיש בך אמת גדולה.
ישנם אנשים שהסביבה סחפה אותם והשכיחה מהם את האמת הפנימית שבהם, את הטוב שבהם, את הישרות, את הרגישות... כל העולם מלא מאנשים כאלה.
והנה קמה לה אחת שמנסה בכל כוחה לשמור על הגחלת שלא תכבה, שמנסה לחיות חיי חברות אמת עם חברותיה שמנסה להיות רגישה ואמיתית שלא רוצה להסחף בשקר, ודווקא היא מתייאשת?!
תדעי לך שהרבה עינים נשואות אליך ומקוות שתצליחי , ישנם עוד הרבה אנשים בעולם שזקוקים לך , שזקוקים שתצליחי, את עוד תקימי משפחה שתהיה זקוקה לחום הזה שנמצא בך, ובסוד אני אגיד לך , כמה שזה נשמע מוזר, שאפילו משפחתך זקוקים לך, שתראי להם שאפשר להיות אדם אמיתי!
תדעי לך כלל בחיים שהקב"ה שם את האדם במקום הפוך למה שהוא באמת, (ויש לי דוגמאות לרוב אם תרצי) על מנת שיוציא ויקנה בפועל את מה שהיה טמון וחבוי בו. במה יהיה ניכר מה שאת? בזה שאתמודדת, ע"י זה תהפכי להיות באמת ובפועל מה שטמון בך.
את יחידה בעולם, יש בך אמת גדולה ואנחנו צריכים אותך וסומכים עליך!
אהבתי את התגובות שלךננסי
אנ ימנסה כל שניה מהחיים שלי.אנונימי (פותח)
אבל אני לבד את אף אחד אני לא מעניינת.
רק לי אין בדיחות שחורות מפגרות שלא מועילות לאף אחד.
ולש1.
אח שלי נהרג בתאונת דרכים לפני אחד עשר חודשים. עוד חודש האזכרה הראשונה.
ההורים כמו גם כל המשפחה היו צינים כל חיהם, אבל רק כשזה התחיל להיות על אחי זצ"ל זה ממש התחיל להפריע לי.
אני בת 15. מעלי חמישה אחים והאח שנפטר ומתחתי אח אחד, בכיתה ה'.
תגובהאנונימי (פותח)
א. דבר ראשון אל תגידי שאת לא מעניינת אף אחד בגלל שלפחות אותי את מעניינת (כל עוד זה בגדרי הצניעות!) ואת כל מי שאגיב. ואם את יהודיה אז תדעי לך שיש אחד שם למעלה שלא רק שאת מעניינת אותו אלא שעוד אין שנייה שהוא לא חושב עליך, רק שצריך הרבה שקט בשביל לשמוע אותו...
ב. אשרייך שאין לך בדיחות שחורות כנראה שאת מאוד בוגרת.
ג.תדעי לך שאנשים מאוד רגישים ולכן הם מפתחים לעצמם כל מיני מסכות על מנת שיוכלו להסתתר מאחוריהם, כל אחד והמסכה שלו את יכולה לראות את זה בכיתה, יש את זאת שהיא החכמה יש את המצחיקה יש את היפה וכו' . בהתחלה זה נחמד אבל לאט לאט אנחנו משתעבדים למסכות שיצרנו לעצמנו. זה מזכיר את האדם הראשון שנתגלה במערומיו ורץ להתחבאות מאחורי העץ וניסה להסתיר את החטא שדבק בו, הלוואי שהיינו כמו האדם הראשון בגן עדן שהרגיש את השקר, שהרגיש את הזיוף שדבק בו, שהבושה עוד היתה בו, עבר המון זמן והדבר כבר נעשה להרגל הבושה התפוגגה ולא די בזאת אלא שעוד במשך הזמן האדם שכח מי הוא באמת , ובנה אידליות סביב השקר שדבק בו...
ככה עובר גם על כל אדם במשך חייו. נראה שהמסכה של המשפחה שלך (ושל חצי מהאנושות...) היא הציניות. ככה הם מסתתרים ככה הם מגינים על עצמם.
חז"ל קוראים לקליפה של הפרי "שומר לפרי" , כאשר הפרי בשלבי גדילה והוא מאוד פגיע הקליפה שומרת עליו עד שהוא יבשיל וגם אחרי שהפרי מבשיל הקליפה שומרת עליו עד שיבוא מישהו וידע לקלף אותה...
אנחנו חיים בעולם שכולם בו מסתתרים מאחורי מסכות, רק צריך לדעת לקלף...
האם אנחנו מבינים שישנה מעבר למסכה נשמה?
ישנם כל כך הרבה דרכים לנסות ולקלף הראשון שבהם הידיעה שמעבר נמצאת נשמה והרבה אמון וכו',אך אומר לך את האמת , מה שנכון וקל ביחס לאנשים אחרים נהיה מסובך ביחס למשפחה. אנשים יכולים להתמודד יפה מאוד אם אנישים מבחוץ אבל כשהם באים למשפחה שלהם זה נהיה קשה פי כמה, לא משנה מה הסיבות לזה מספיק שתדעי שזה הרבה יותר קשה.
כמה אפשר לדרוש מנערה... איני רוצה שתעשי משהו רק שתדעי כמה דברים:
1. מאחורי הציניות של משפחתך מסתתרת משפחה נפלאה.
2. לא רק לך זה מפריעה גם נשמתם בוכה על זה וקולה לא נשמע.
3. יש לזה פתרון אבל תחכי אם זה, בנתיים רק תפנימי את הצער שהאמת בגלות ומכוסה , שיש במשפחתך ובכלל בכולם,טוב עצום רק שהחיים הקשים מחסים עליהם.
לסיום תדעי לך שאת בדיוק בנקודה שפעם המשפחה שלך היתה , כאשר הם נפגשו עם הקושי של העולם הזה עם החיספוס שבו,ולבם זעק עד לב השמים בדיוק כמוך,אלא שמתוך היאוש הם החליטו שמוטב להם לשחק את המשחק של כולם, אם עכשיו לא תוותרי חייך יהיו שונים לגמרי, הכאב שאת מרגישה עכשיו חורט בלבך אמת גדולה תהי חזקה!
"אחד היה אברהם" וכן את ,"שכל העולם היה בעבר אחד והוא בעבר השני"
את נצר לעם העיברי שלאורך כל ההיסטוריה עמד בעבר השני, יש לך גנים של אריות הגיע הזמן שתשתמשי בהם. "לך לך ... ומבית אביך!" כאשר תהי נאמנת לעצמך אח"כ גם יהיה לך יותר קל עם המשפחה. לעולם אל תשברי את הקשר עם המשפחה!!! התכוונתי בכל הנ"ל רק שבתוך המסגרת של המשפחה תשמרי על האמת שבך!.
בקשר לזה שהם צינים ביחס לאח שנפטר. זה די מובן ,מה ציפית שציני יעשה?!
את בת 15 ומדברת כאלה דיבורים! אשרייך לגמרי! מי היה מאמין.
ישנם עוד הרבה פרטים ביחס למה שאמרתי וזה רק היה בכלליות ואם תרצי פשוט תגידי ואשתדל לפרט.
כמובן יכול להיות שטעיתי,איני מכיר את משפחתך אך על כל פנים נראה לי שזה העניין . בהצלחה.
ספרי לי אח"כ איך זה...פלספנית
אוי. סליחה. את סולחת?פלספנית
מה הכוונה ציניים? ננסי
טוב נו אז גמני מתאבדת...נמאס לי=(
נשמות-- זה לא שאתם תולות שלט על הדלת של החדר שלכן- "הלכתי להתאבד- מייד אשוב".. אין איך לחזור אח"כ!..
אלא אם כן אתם לא ממש מצליחות למות על הפעם הראשונה ואז זה די בעייתי..=)
כי כמו שכבר אמרו--- זה עולה הרבה כסף=]
וזה גם די בעסא...
יש פתרונותננסי
קראוון נסי לחשוב חיובי-בד"כ זה מועיל...חילא דמשכנא
תפתחי דחוף ספרי מוסר.420mal
בהצלחה =]
אהממ..צביה:]
וואו!! תפסיקו להתאבד כבר!Apple
בשביל שנוכל לעצור אותם.א-ב-ג-ד
נו אתן לא רציניות נכון?!א-ב-ג-ד
מזה דורשים כאן צומ"י????נצח לנצח!!!
מי שרוצה צומי אז... לא כאן!!!
נמאס מהשתויות האלה!!!!!!!!!!!!!
תכלס..מסכימה איתך..רק שהיית צריך להוסיף:אוריה שמחה
חחחחח......קוצ'יניו
רק שהם כותבים את זה בצורה של צומי.
(לא שאני יודעת מה הצורה הזאת, אבלומשנה.)
די כבר!מאמא מיה
אמרה מאמא מיה, ששניה אחרי זה פתחה שירשור התאבדות..פגזניקית גאה!
אני בעד להחליף את השם של הפורום לפורום ההתאבדויות!אי''ה
אני בעד שהוא פשוט לא יהיה כזה.תפוזה 1
זה לא מענין בלי התאבדויות..הרועה
אם ככה אז שיהיה משעמם.תפוזה 1
זה היה בצחוק מה שרשמתי..מאמא מיה
יא' פלספן...נצח לנצח!!!
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים