אני מתאבדת.
אני גם חושבת שכדאי שתחשבי על זה וזה אפילו הכרחי!היסטוריונית
אני מקווהננסי
???צביה:]
גם אני רוצה!!!!אליעד.
בהצלחה. רק שתדעי דבר אחד!סבא גפטו
כך שאני מציע שתשקלי את העניין בשנית.
ממש מצחיק..עדיאל דוד
באמת? בכ"א לא זאת היתה הכוונה.סבא גפטו
זה בסביבות 700 ומשהו ש"ח...גלוק17
אגב, אם לא עושים את זה באופן מוצלח יכול גם להישאר נכים.. אז זה לא כזה נחמד.
נחי'ה עד שנמות.
תגובהאנונימי (פותח)
אמרת שהמשפחה צינית וכו' , ניכר מתוך דבריך שיש בך אמת גדולה.
ישנם אנשים שהסביבה סחפה אותם והשכיחה מהם את האמת הפנימית שבהם, את הטוב שבהם, את הישרות, את הרגישות... כל העולם מלא מאנשים כאלה.
והנה קמה לה אחת שמנסה בכל כוחה לשמור על הגחלת שלא תכבה, שמנסה לחיות חיי חברות אמת עם חברותיה שמנסה להיות רגישה ואמיתית שלא רוצה להסחף בשקר, ודווקא היא מתייאשת?!
תדעי לך שהרבה עינים נשואות אליך ומקוות שתצליחי , ישנם עוד הרבה אנשים בעולם שזקוקים לך , שזקוקים שתצליחי, את עוד תקימי משפחה שתהיה זקוקה לחום הזה שנמצא בך, ובסוד אני אגיד לך , כמה שזה נשמע מוזר, שאפילו משפחתך זקוקים לך, שתראי להם שאפשר להיות אדם אמיתי!
תדעי לך כלל בחיים שהקב"ה שם את האדם במקום הפוך למה שהוא באמת, (ויש לי דוגמאות לרוב אם תרצי) על מנת שיוציא ויקנה בפועל את מה שהיה טמון וחבוי בו. במה יהיה ניכר מה שאת? בזה שאתמודדת, ע"י זה תהפכי להיות באמת ובפועל מה שטמון בך.
את יחידה בעולם, יש בך אמת גדולה ואנחנו צריכים אותך וסומכים עליך!
אהבתי את התגובות שלךננסי
אנ ימנסה כל שניה מהחיים שלי.אנונימי (פותח)
אבל אני לבד את אף אחד אני לא מעניינת.
רק לי אין בדיחות שחורות מפגרות שלא מועילות לאף אחד.
ולש1.
אח שלי נהרג בתאונת דרכים לפני אחד עשר חודשים. עוד חודש האזכרה הראשונה.
ההורים כמו גם כל המשפחה היו צינים כל חיהם, אבל רק כשזה התחיל להיות על אחי זצ"ל זה ממש התחיל להפריע לי.
אני בת 15. מעלי חמישה אחים והאח שנפטר ומתחתי אח אחד, בכיתה ה'.
תגובהאנונימי (פותח)
א. דבר ראשון אל תגידי שאת לא מעניינת אף אחד בגלל שלפחות אותי את מעניינת (כל עוד זה בגדרי הצניעות!) ואת כל מי שאגיב. ואם את יהודיה אז תדעי לך שיש אחד שם למעלה שלא רק שאת מעניינת אותו אלא שעוד אין שנייה שהוא לא חושב עליך, רק שצריך הרבה שקט בשביל לשמוע אותו...
ב. אשרייך שאין לך בדיחות שחורות כנראה שאת מאוד בוגרת.
ג.תדעי לך שאנשים מאוד רגישים ולכן הם מפתחים לעצמם כל מיני מסכות על מנת שיוכלו להסתתר מאחוריהם, כל אחד והמסכה שלו את יכולה לראות את זה בכיתה, יש את זאת שהיא החכמה יש את המצחיקה יש את היפה וכו' . בהתחלה זה נחמד אבל לאט לאט אנחנו משתעבדים למסכות שיצרנו לעצמנו. זה מזכיר את האדם הראשון שנתגלה במערומיו ורץ להתחבאות מאחורי העץ וניסה להסתיר את החטא שדבק בו, הלוואי שהיינו כמו האדם הראשון בגן עדן שהרגיש את השקר, שהרגיש את הזיוף שדבק בו, שהבושה עוד היתה בו, עבר המון זמן והדבר כבר נעשה להרגל הבושה התפוגגה ולא די בזאת אלא שעוד במשך הזמן האדם שכח מי הוא באמת , ובנה אידליות סביב השקר שדבק בו...
ככה עובר גם על כל אדם במשך חייו. נראה שהמסכה של המשפחה שלך (ושל חצי מהאנושות...) היא הציניות. ככה הם מסתתרים ככה הם מגינים על עצמם.
חז"ל קוראים לקליפה של הפרי "שומר לפרי" , כאשר הפרי בשלבי גדילה והוא מאוד פגיע הקליפה שומרת עליו עד שהוא יבשיל וגם אחרי שהפרי מבשיל הקליפה שומרת עליו עד שיבוא מישהו וידע לקלף אותה...
אנחנו חיים בעולם שכולם בו מסתתרים מאחורי מסכות, רק צריך לדעת לקלף...
האם אנחנו מבינים שישנה מעבר למסכה נשמה?
ישנם כל כך הרבה דרכים לנסות ולקלף הראשון שבהם הידיעה שמעבר נמצאת נשמה והרבה אמון וכו',אך אומר לך את האמת , מה שנכון וקל ביחס לאנשים אחרים נהיה מסובך ביחס למשפחה. אנשים יכולים להתמודד יפה מאוד אם אנישים מבחוץ אבל כשהם באים למשפחה שלהם זה נהיה קשה פי כמה, לא משנה מה הסיבות לזה מספיק שתדעי שזה הרבה יותר קשה.
כמה אפשר לדרוש מנערה... איני רוצה שתעשי משהו רק שתדעי כמה דברים:
1. מאחורי הציניות של משפחתך מסתתרת משפחה נפלאה.
2. לא רק לך זה מפריעה גם נשמתם בוכה על זה וקולה לא נשמע.
3. יש לזה פתרון אבל תחכי אם זה, בנתיים רק תפנימי את הצער שהאמת בגלות ומכוסה , שיש במשפחתך ובכלל בכולם,טוב עצום רק שהחיים הקשים מחסים עליהם.
לסיום תדעי לך שאת בדיוק בנקודה שפעם המשפחה שלך היתה , כאשר הם נפגשו עם הקושי של העולם הזה עם החיספוס שבו,ולבם זעק עד לב השמים בדיוק כמוך,אלא שמתוך היאוש הם החליטו שמוטב להם לשחק את המשחק של כולם, אם עכשיו לא תוותרי חייך יהיו שונים לגמרי, הכאב שאת מרגישה עכשיו חורט בלבך אמת גדולה תהי חזקה!
"אחד היה אברהם" וכן את ,"שכל העולם היה בעבר אחד והוא בעבר השני"
את נצר לעם העיברי שלאורך כל ההיסטוריה עמד בעבר השני, יש לך גנים של אריות הגיע הזמן שתשתמשי בהם. "לך לך ... ומבית אביך!" כאשר תהי נאמנת לעצמך אח"כ גם יהיה לך יותר קל עם המשפחה. לעולם אל תשברי את הקשר עם המשפחה!!! התכוונתי בכל הנ"ל רק שבתוך המסגרת של המשפחה תשמרי על האמת שבך!.
בקשר לזה שהם צינים ביחס לאח שנפטר. זה די מובן ,מה ציפית שציני יעשה?!
את בת 15 ומדברת כאלה דיבורים! אשרייך לגמרי! מי היה מאמין.
ישנם עוד הרבה פרטים ביחס למה שאמרתי וזה רק היה בכלליות ואם תרצי פשוט תגידי ואשתדל לפרט.
כמובן יכול להיות שטעיתי,איני מכיר את משפחתך אך על כל פנים נראה לי שזה העניין . בהצלחה.
ספרי לי אח"כ איך זה...פלספנית
אוי. סליחה. את סולחת?פלספנית
מה הכוונה ציניים? ננסי
טוב נו אז גמני מתאבדת...נמאס לי=(
נשמות-- זה לא שאתם תולות שלט על הדלת של החדר שלכן- "הלכתי להתאבד- מייד אשוב".. אין איך לחזור אח"כ!..
אלא אם כן אתם לא ממש מצליחות למות על הפעם הראשונה ואז זה די בעייתי..=)
כי כמו שכבר אמרו--- זה עולה הרבה כסף=]
וזה גם די בעסא...
יש פתרונותננסי
קראוון נסי לחשוב חיובי-בד"כ זה מועיל...חילא דמשכנא
תפתחי דחוף ספרי מוסר.420mal
בהצלחה =]
אהממ..צביה:]
וואו!! תפסיקו להתאבד כבר!Apple
בשביל שנוכל לעצור אותם.א-ב-ג-ד
נו אתן לא רציניות נכון?!א-ב-ג-ד
מזה דורשים כאן צומ"י????נצח לנצח!!!
מי שרוצה צומי אז... לא כאן!!!
נמאס מהשתויות האלה!!!!!!!!!!!!!
תכלס..מסכימה איתך..רק שהיית צריך להוסיף:אוריה שמחה
חחחחח......קוצ'יניו
רק שהם כותבים את זה בצורה של צומי.
(לא שאני יודעת מה הצורה הזאת, אבלומשנה.)
די כבר!מאמא מיה
אמרה מאמא מיה, ששניה אחרי זה פתחה שירשור התאבדות..פגזניקית גאה!
אני בעד להחליף את השם של הפורום לפורום ההתאבדויות!אי''ה
אני בעד שהוא פשוט לא יהיה כזה.תפוזה 1
זה לא מענין בלי התאבדויות..הרועה
אם ככה אז שיהיה משעמם.תפוזה 1
זה היה בצחוק מה שרשמתי..מאמא מיה
יא' פלספן...נצח לנצח!!!
אני לא חדשההרהמורניק
למה כ"כ משעמם פה?????
כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל
או לשטו"ל
לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
אני פהשמיניסט באמ"ש
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימון
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.